0 oy
702 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6 puan) tarafından
Merhaba,

Sozlumle beni annesi ve teyzesi ayirdilar. Beni cok severdiler onlar tanistirdi ama simdi bozdular. Ben sozlumun buyuk yanlisini yakaladim nisana bi kac gun kala, ve bitirmek istedim, kayinvalidem baski kurdu devam mi hayir mi diye bende o baskidan dolayi son sans verdim exime. Ve ben ertelemek istedigimi soyleyince kadin bitecek diye cirpindi. Son sozu istiyor demekki. Resmen kadin beni ortada biraktirdi. Cunku onun oglu muhtesem hic yanlis yapmazki cok akillidir ondan baskasi yoktir anasina gore. Inanin hic saygisizlik yapmadim ne namussuzluk var ne bisey. Bu eximde cok sessiz pisiriktir ellerinde oyle buyutmusler asla ailesine seviyorum asigim diyemez. Hep buna kiz bakarlarmis o istemezmis beni gorene kadar. Ve duyduguma gore ailesi anne teyze oyle bir baski kurmuslarki oglan hep sustu kacti resmen yuzlesmedi benimle engel oldular. Sonra aile arasi istemiyom dedi ama sesi titriyodu onun sozleri degildi. Ve bana gore ailesi dediki: sen terk et o birakmaz seviyor seni vs dediler ama ben naptim? Susarak topu geri vurdum. Terk ettigi andan beri hic yazmadim ona ve ondan iki hafta sonra numarami tekrar eklemis ama yazmiyor. Terk eden veya sevmeyen neden eklesinki ? Ondan sonra yigenim teyzesiyle evlidir, yigenim annemi ariyorki oglanin durumu kotu ailesi tatile yollicak dondugunde tekrar ne istedigini soracaklar filan. O teyzesi annemi aradiginda ozellikle beni soruyor ve gecen buyuk abimin evine gittiler bebek gormeye. Bunlar neden ben susunca oluyor? Burda bir amac varmidir? Ve en son demislerki kizi yine seviyoz uzuluyoz vs. Ve once ben suclaniyodum simdi annecigimi sucluyolar, sanki inadina bana iyi davranmaya calisacaklar annemi uzakta tutmak icin. Biz birbirimizi cok sevmistik sozlumu okadar pisirik yetistirmislerki kendi ailesinin yaninda ben oldugumda sessiz pisirik olur ama benim ailemin yaninda okadar mutlu konuskan ki kimse utangac oldugunu fark etmiyodu. Kiskandilar.. gorduler ogullari beni cok seviyodu, ve aslinda beni savunuyoduda ama su an bozdular. Oda adam olsaydi ne olursa olsun birakmazdi elimi. Bir anne ve teyze neden yuva yikarlar? Istiyorlarki kiz herseyimize tamam desin. Ben haksizliga gelmem. Yuce Rabbime siginiyorum gun yuzu gormesinler. Boyleleri donermi sizce? Kabul edecegimden degil. 

15 Cevaplar

+1 oy
(264 puan) tarafından
Ne anladığımi anlamadım 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Allah kurtarmış seni hiç düşünme bile
(6 puan) tarafından
Benim gibisini bulamicaklar herkez över guzel akilli boylu poslu namazli saygili kiz diye. Ama gonul sevdi iste. Kendisini savunamayan beni nasil savunsun demi.. numarami neden eklemistir?
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Donse de istemezdim. Kocam olacak kisi beni savunabilmeli sizin simdi olayiniz yok oki gun sonra gelin de soyle kotu dediklerinde esin susup cevap veremezse anlarsin ne demek istediğimi ki inşallah oyle biri olmaz esin. 

Yani kimsede degil suc esinde, bide şu yonden bak ayrilmasaydin millet canina okuyacakti, pisirik oldugu icin seni savuaysn bi kocan olacakti 
0 oy
(4,892 puan) tarafından
Bitmesi iyi olmuş. Vardır herseyde bi hayır. Hiç irdeleme bence 
(6 puan) tarafından
Numarami neden tekrar eklemistir?
(4,892 puan) tarafından
Merak etmiştir. Barışmak istiyorsan uzatmayın barışın kendi aranızda konusun yoksa hiç irdeleme neden ekledi neden konuştu fln başın ağrır
(6 puan) tarafından
Ben ona ilk adimi atarsam degersiz olurum. O terk etmeden hep ben kostum ailesine kadar gittim gururumu kenara attim. Alismistir buna. Erkek olan kendi gelir cabalar ama goremiyorum o isigi. Kendisini hatirlatmak istiyodur ve cok duygusaldir bu arada. Ailesine; aa bak kiz yazdi dondu diye guldurtmem arkamdan. Sevindirmem. Hersey bir yere kadar ben savastigimda ne o ne ailesinden bir kisi elimden tutmadi
0 oy
(693 puan) tarafından
Seni sawunuyorsa neden ailesinin bitirmesine izin werdi ewlendin dielm senin tabirinle pısırk insan senin nasil yaninda durcak ???
0 oy
(2,743 puan) tarafından
İyi ki bitmiş de bir ohhhhh çek ve çekil kenara. Bak böyle olaylarda hiçbir zaman düzelmezzz... Hatta daha beteri olur iyice ileri gider... Evlenince üzülmek daha zor. Üstelik evlenince bir şey olsa sen suçlu olursun. Şimdi ise öyle değil... Kendinden taviz verme. Dik dur. Çatlat onları. Onlar sanıyor ki oğlumsuz yapamaz... Sakın merhabasına merhaba bile deme. Mesaj atarsa görmezden gel... Eğer bu olay ilerlerse devamı daha kötü olur çok bariz belli. Arkana bakmadan kaç. Olay ileri giderse senin duruşun da zedelenir. Bu tarz olaylarda ben mutlu sonla biten görmedim... Evlilik çok daha zor. Aynı çatıda bunları yaşamak senin için daha zor olur. Üstelik annenide suçlamışlar. Kaç kaç kaç...... Tek diyeceğim bu...
(6 puan) tarafından
Aynen. O terk etmeden cok savastim elimden geleni yapiyim diye ve eminim ailesi okadar ‘gururlu’ ki o adim atmadan atmicaksin da derler. Cunku bombayi ellerinde biraktim kacarak. Onun terk etmesine susarak okey mesaji verdim aslinda ondan once yapici olmaya calistim ne istiyossun falan. Haftaya dogum gunum, acaba onu firsat olarak degerlendirirmi
(2,743 puan) tarafından
Bence dönmeye barışmaya niyetin olmasın çok pişman olursun bu tarz olaylarda sonu güzel biten yok
(6 puan) tarafından
Ailesine karsi cikamiyo ondaki sorun o kacmayida cozum sandi kiz pesinden gelir dediler muhtemelen simdide popolarinin uzerine oturdular
0 oy
tarafından
Çocuğun hadisini gotdum demişsin. İşte zaten bitecekmiş bitmis nasip değilmiş. 

Birsey olmuyorsa bir hayır vardır 

neden niye böyle diye boşuna sorgulama yapıyorsun 
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Bitmesi sizin hayrınıza olmuştur inşallah. Çünkü daha baştan sıkıntılı. Sizi eklemesi sizin fikrinizi değiştirmemeli çünkü vazgeçende kendisi. Çok ıyi de olsanız evlilik nasip işi.. Allah iyilerle karşılaştırsın inşallah 
0 oy
tarafından
Sozlunun büyük hatasını yakladiysan ve böyle pisirik biseyde ne kafana takip bitirmiyosun salla gitsin yolonun yolu işine baksın ilerde daha büyük hatalar yapar basedemezsin ne onunla ne ailesiyle
0 oy
tarafından
Bitmesi daha hayırlı olmuş gibi
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Sen şimdi beni unutamasın pisman olsun istiyosun büyuk yanlış yaptı dedin özel değilse ne konuda yanlış yaptı

Zamana bırak canım

Allah hakkında hayırlısını versin
(6 puan) tarafından
Gecen yaz discoya gitmis arkadaslari ile, arkadas kurbani oldu ama cocukta degil, sonra bana yuzuk falan aldi tatilde. Dondugunde muhtesem evlilik teklifi etti ve sozlendik. Sozden sonra hesabini yakaladim discodayken video filan cekmis. Yakaladigim an agladi yalvardi cocuk gibi titriyodu. Sonra annesine dedik cunku nisana bi kac gun kalmisti. Annesi ogluyla geldi oda diyorki senin daha parmaginda yuzuk yoktu bidaha yapamaz ben parcalarim onu vs. O lafini cok ters buldum oyle dunya yuk yuzuk var yada yok parmagimda bana yalan beya ihanet edemez. Hatta annemden exim ozurdilemis annem diyorki dudaklari titredi aglicakti bozmamak icin gittim yanindan dedi. Basi hep yerdeydi. Sonra neymis annesi demiski oglumun kafasini kaldirmadi boynu yerdeydi falan. Lan sanki ben yalan soyledim ben yaptim.  Sonra ex sozlume dedimki bak nisana kac gun kaldi ertelemek istiyorum biraz zaman, onu duyan kayinvalide cildirdi ve bu hale geldik.
(14,412 puan) tarafından
İyi düşün canim demekki ayağı dışarda ev bark kurmak isteyen adam diskoya vs gitmez cok iyi düşün
(6 puan) tarafından
Inan aile cocugu ve benden once gidermis arada sirada ona bisey diyemem ama bu son hatasi kotu oldu. Aslinda cogunlukla ev kusudur, ve iyi bir es ve baba olur ailesine bundan hala ailem bile emin ama onun ailesi okadar guclu goruyorlarki kendilerini bizi ezmeye calistirlar. Benim ailemde yok annem ve kardeslerimle tekiz ondan havalandilar. Bitti zaten sadece ailesi neyin pesinde onu cozemedim.
0 oy
(4,692 puan) tarafından
Dönse ne donmese ne evlendikten sonra düzeleceğini mi sanıyon hep daha büyük kavgalara yol açacak 
0 oy
(365 puan) tarafından
Bu kadar şey yazmışsın ama gönlün halada onda acabalara sığınıyorsun yuva kurmak kolaydır ama yıkılması İnan bi kaç kelimeye sığıyor bazen .. bence kendi değerini bil bu insanlar aynı yastığa baş koyacaksın Bu daha evlenmeden yaprak kımıldamış rüzgarlı fırtınalı zamanlar da nasıl olacak bu insan ve her zaman için arkanda olacak mı çocuk bağışlayacaksın eşi geçtim iyi bi baba dahi olabilecek mi lütfen duygularınızla hareket etmeyin kendinizi düşünmekte bu konuda bencil olun her kadın özel değer görmeyi hak eder ve hayatınızı bu denli kötü etkileyecek duygularınızı sömürecekler insanlardan uzak durun hepimiz dünyaya bi kere geliyoruz çoğu seçimler de bize ait ve ne kadar bi eşle evlendiğinizi düşünseniz de maalesef ailede evleniyorsun o aile hep bi etken olacak hayatında ne kadar büyük aşk olursa olsun o aşkın yerini sevgi alacak tabi arada kırgınlıklar kötü yaşanmışlık olmasa güzel bi sevgi saygı alır .. ve sen yolun başındasın senin hayatın senin tercihin daha evlenmemiş bi insan bu kadar seni zedeliyorsa 3 üncü şahıslar varsa onu geçtim bi erkek daha kendi doğruları kendi düşüncelerin bile arkasında değil annesine uyum saglıyorsa maalesef bu erkek doğru değil umarım yorumlarımı kaale alırsın hayırlı günler canım 
(6 puan) tarafından
Cok haklisiniz. Ben herzaman derdim ailesinden korkularim var ama sevdigim bas taci yapar dedim. Yeri geldiginde gercekten beni savundu korudu sahit oldum bence ailesi bunlara dayanamadi cunku gozlerinin ici guluyodu benimle oldugunda baskalarinin gozune carpiyodu bu. Korktular zaten korkmuslarki oglumuzu elimizden alcak diye. Iyi bir es ve baba olacak insan bundan eminim ama o ailesi oldugu surece hayir. Cogu kisi evlenince beraber oldugunuzda senin popondan ayrilmaz diyolar ama bu demek degilki geri donecem. Gonlum nekadar istese de mantigim hayir diyo. Exim ilk gercek aski bende gordu bende yasadi az aglamadi yanimda ailesi care birakmadi ona. Oda 28 yasindaki adam kolay kolay ciddi iliski dusunecegini sanmiyorum ve o asla evlilik dusunmeyen insandi, icine kapaniktir asla ailesine seviyom falan diyemez. Ben ona asla hata yapmadim, ne yalan ne ihanet ne kotuluk. Zaten en son ailesine demiski, ben ondan asla yalan duymadim. Orda dedimki kendi kendime, sana oyle biri gelecek ki yalanlari eksilmicek iste ozaman beni aricaksin. Eger savasip orta yol bulsaydi baska olabilirdi ama yapmadi. Ama tabi evlerinde ne firtinalar donuyor bilemem. Ve garibime giden oglan kotu tatile yollayip annesi tekrar sorcak ne demek? Ve bana gore o bana adim atmayi dusunuyosa, tek benim tepkimi degilde ailemin tepkisini de dusunuyodur mahcup onu biliyorum. Ama ben sucsuzdum, sucsuz olmama ragmen nekadar cirpindim duzeltmeye..
0 oy
tarafından
Herşeyi gectim sevseydi sana yanlış yapmazdı en baştan silmen gerekir kimse de suç bulmadan

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,465,196 soru

24,013,088 cevap

327,870 kullanıcı

...