Merhaba,
Sozlumle beni annesi ve teyzesi ayirdilar. Beni cok severdiler onlar tanistirdi ama simdi bozdular. Ben sozlumun buyuk yanlisini yakaladim nisana bi kac gun kala, ve bitirmek istedim, kayinvalidem baski kurdu devam mi hayir mi diye bende o baskidan dolayi son sans verdim exime. Ve ben ertelemek istedigimi soyleyince kadin bitecek diye cirpindi. Son sozu istiyor demekki. Resmen kadin beni ortada biraktirdi. Cunku onun oglu muhtesem hic yanlis yapmazki cok akillidir ondan baskasi yoktir anasina gore. Inanin hic saygisizlik yapmadim ne namussuzluk var ne bisey. Bu eximde cok sessiz pisiriktir ellerinde oyle buyutmusler asla ailesine seviyorum asigim diyemez. Hep buna kiz bakarlarmis o istemezmis beni gorene kadar. Ve duyduguma gore ailesi anne teyze oyle bir baski kurmuslarki oglan hep sustu kacti resmen yuzlesmedi benimle engel oldular. Sonra aile arasi istemiyom dedi ama sesi titriyodu onun sozleri degildi. Ve bana gore ailesi dediki: sen terk et o birakmaz seviyor seni vs dediler ama ben naptim? Susarak topu geri vurdum. Terk ettigi andan beri hic yazmadim ona ve ondan iki hafta sonra numarami tekrar eklemis ama yazmiyor. Terk eden veya sevmeyen neden eklesinki ? Ondan sonra yigenim teyzesiyle evlidir, yigenim annemi ariyorki oglanin durumu kotu ailesi tatile yollicak dondugunde tekrar ne istedigini soracaklar filan. O teyzesi annemi aradiginda ozellikle beni soruyor ve gecen buyuk abimin evine gittiler bebek gormeye. Bunlar neden ben susunca oluyor? Burda bir amac varmidir? Ve en son demislerki kizi yine seviyoz uzuluyoz vs. Ve once ben suclaniyodum simdi annecigimi sucluyolar, sanki inadina bana iyi davranmaya calisacaklar annemi uzakta tutmak icin. Biz birbirimizi cok sevmistik sozlumu okadar pisirik yetistirmislerki kendi ailesinin yaninda ben oldugumda sessiz pisirik olur ama benim ailemin yaninda okadar mutlu konuskan ki kimse utangac oldugunu fark etmiyodu. Kiskandilar.. gorduler ogullari beni cok seviyodu, ve aslinda beni savunuyoduda ama su an bozdular. Oda adam olsaydi ne olursa olsun birakmazdi elimi. Bir anne ve teyze neden yuva yikarlar? Istiyorlarki kiz herseyimize tamam desin. Ben haksizliga gelmem. Yuce Rabbime siginiyorum gun yuzu gormesinler. Boyleleri donermi sizce? Kabul edecegimden degil.