0 oy
212 göst.
Diğer kategorisinde (414 puan) tarafından
36 haftalij hamileyim sabah 7 de kalkıyorum 9 da geri yatıyorum tüm gün akşam kalkıp yemek yiyip tekrar yatıyorum sürekli uyumak istiyir canım çok sıkıldım artık 

8 Cevaplar

0 oy
(163,438 puan) tarafından
uyu zaten dogumdan sonra uykuyu unutcan
(414 puan) tarafından
Cidden mi korkuyorum valla ilk çocuk nasil bir sorumluluk tam bilmiyorum insallqh kolayca büyütürum
(163,438 puan) tarafından
insaallah kolik falan olmaz ben ilk 6 ay gunde tas catlasa 3 saat anca uyuduydum
(414 puan) tarafından
Ay inşallah babası da yok beni zorlamaz inşallah
-Reklam-
0 oy
(702 puan) tarafından
Ya senin yerinde olmak isterdim :))))
(414 puan) tarafından
Sıkıldım ama gezmek dolaşmak istiyorum en basiti evimi bile toplayamıyorum uyumaktan
(702 puan) tarafından
Tansiyonun yerlerde o zaman senin yanına biri gelse sana neşe verse az belki biraz beynine uyarı gider onla vakit geçir diye. Birilerine gitsen. Duş alsan günde iki defa usutmemek kaydıyla kendini . Doktora şöyle bunu mutlaka
(414 puan) tarafından
Duş alıyorum tansiyonum da çok iyi çok şükür 12.8 hep ne zaman olcurtsem haftaya gidecem yine söylerim bakalım
0 oy
(244 puan) tarafından
Kız uyku genelde ilk aylar oluyordu bende son aylar ağırlaştığn için uyuyamıyordum ben sende tam tersi olmuş 
(414 puan) tarafından
Zorla uyuyorum done done bir sağ bir sol :)
0 oy
tarafından
Birebir aynisiydi canim yazin gunler uzun hava sicak full uyuyordum kalkip tişörtümü değiştiriyordum su gibi oluyordu geri uyuyordum ama öyle boyle degil aksam yedide kalkip basit bi yemek yapip yiyip geri uyuyordum coookk guzeldiii keyifff valla hatta yata yata dogurdum diyordum bence tadini cikar zaren hava soguk hiic takma keyfine bak canin uyumak istiyor iste napacaksin uyuyacaksin tabiiki :)
(414 puan) tarafından
:) son rahat uykular neyse keyfime bakıyım o zaman
0 oy
tarafından
Ben dogum yapacağım gün misafirlikteydim uyuya kaldım orda gözümü açtım eve geldim yengem gile gittim ordada uzandım uykum vardı suyum geldi doğuma gittim:D
(1,784 puan) tarafından
Son uykunu almışsın desene :D
tarafından
Kiz inanır mısın yeminle öyle oldu doğumdan çıktım uykusuzluktan gözlerim kör olmustu 2 bucuk yıldır bir dahs öyle uyku gormedim ben:D
0 oy
(1,784 puan) tarafından
Benimde tam tersiydi ilk aylarda deli gibi uyurdum son aylarda bı türlü uyuyamazdim gece kalkar tikinirdim su içerdim sürekli :D
0 oy
tarafından
Kan degerlerine baktir bir yarin cnm. Son zamanlarindasin icin rahat olsun. 
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Bende uyumazdim sabaha kadar temizlik yapiyodum :D yemdk yedigim an istidra ediyodum fln son donem hic uyuyamadim ya uyuyabiliyosan uyu tadını cikar kiz 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 170 göst.
25 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 333 göst.
0 oy
15 cevap 431 göst.
0 oy
4 cevap 354 göst.

Kategoriler

1,471,289 soru