+1 oy
302 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (332 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Çok Canlar biraz dertleşmeye ihtiyacım var. Burada şiddet göreni aldatılanı eşlerinin sorumsuzluklarını herşeyi okuyoruz haberlerde görüyoruz. Benim şuanda ananem canımın içi anjiyo sonrası yatağa bağlı kaldı daha yeni söylediler ona ayrı üzülüyorum ama kendi hayatımda yolunda gitmeyen şeyler var. 

2.5 yıllık evliyiz. İlk aylar eşim gece geç gelirdi 12 gibi. arkadaşlarıyla takılır cami bahçesinde sohbet ederlerdi. Kaç kez üzerime onun isteyeceği şeyler giyip giyip bekledim geç olunca çıkardım yattım. Bir yıl dolmadan kendini düzeltti erken gelmeye başladı. Eve çiçekle gelme gibi hefiye alma sürpriz yapma gibi bi adeti yok ama doğumgünümü evlilik yıl dönümümüzü ben önem verdiğim için atlamıyor yarın doğum günüm benim bile şimdi aklıma geldi kutlama yapar mı bilemem unutur büyük ihtimalle. Çok da önemli değil ama değer gördüğümü hissetmek isterdim. Tatlı ister canım kendisine sipariş veririm unutur. Başka zaman da bu tatlıyı alayım telafi edeyim ya da en çok sevdiğim dilimden düşürmediğim bişeyi hediye edeyim sürpriz yapayımmasla yok. Hani ben yönlendirdiğim öğretmeye çalıştığım halde yok. 

Geçen tayt giydim geçtim karşısına hamilelikten sonra kilolarımı veremedim bu nasık durmuş üstümde dedim güldü. Kanım çekildi ya off çok üzüldüm. Sonra sordum niye güldün diye o da şaka yaptımmdedi. Defalarca açıklama yaptı. Valla öyle kötü de bi fiziğim yok yani. Ama dışarıda benden daha güzeller var tabi. Gözleri tüm gün bayram ediyor eve gelince eşini beğenmez tabi. Asıl meseleye geldik bu arada. Evet gözlerne hakim olamıyor sürekli kadınlara bakıyor bi süzüyor inceliyor. Bense dışarıda eşimden bakımlı yakışıklı ve şık giyinmiş birni görsem hemen kafamı çeviriyorum bir daha bakmıyorum benim hassasiyetimi biliyor defalarca konuştuk asla kabul etmiyor “vallahi hatırlamıyorum ama o an beni uyar” dedi ama utanıyorum uyaramıyorum ben onun yaptığından utanıyorum o utanmıyor. Ne yapayım canlar ya işin kötüsü hamileliğimde midem aşırı bulandı aç aç gezdim kaynanamla aram açıldı beni hiç anlamadı. Bebek doğdu kaynanam çok doğaldan yanadır ben sezaryen oldum diye bi tavır takındı halbuki doktor ters geliyor suyun azalmış demişti. Bebek doğduğu andan itibaren bana zıtlaştı ben de ona zıtlaştım aşırı aşırı korumacı gaz için masaj yapsam da uyardı ben ne yaparsam eksik yapıyor hissettirdi. Ama bebeğim kolik ve çok gazlıydı benim sütüm yetmiyordu bebeğim emmeyi reddediyordu kaynanam yardım için 3 ay kaldı birlikte memeye tutturmaya çalıştık göğsüme reçel falan sürüyorduk tadı geçince bırakıyordu emmeyi. Çok zordu bir de kolik olduğu için gece uyumazdı hep kucağımda hep aplardı ben de uyuyamaz hiç bi işimi yapamazdım bir de süt sağma pompam ikinci eldi 1 saatte sağım yapardım. Hep kaynanam ve abnem bakardımbebeğe ben sağım yaparken.  3 ay sonra meme reddi şiddetlendi ve tamamen bıraktı emmeyi. Ben de hep sağdım ama 3 ay sonra tamamen sağıma geçtim hep geldi bebeği uyuttu bebeğim 30 dk dan fazla uyumazdı hiç bi işimi yapamazdım süt sağmaktan hep yardım etti. annem de sabahtan geldi o da yardım etti ama ben hep sıkıntı hep stres yaşadım bebeğim hep ağlıyordu hiç bişey yolunda değildi eşim hiç yardım etmedi. Aram kaynanam ile hep açıldı eşim de idare et demekten başka bişey demedi annem de sen sus dayan diye bana kızıyordu kime ne diyeceğimi şaşırdım. Şimdi bu kdar olaya göre şımarıklık mı yapıyorum eşimin gözlerine hakim olamaması benim için çok büyük problem benim kırmızı çizgim resmen. Bir de bebeğim 9 aylık hala 2 saat kesintisiz uyumaz hep ağlar eşim gece iyi uyumazsa  ertesi gün ayılamıyo bi türlü o yüzden hep gece tek ayrı odada bakıyorum. Aylardır 3-4 saatten fazla uyumadım gündüz de uyuyamıyorum daha yenş 1 saat gibi uzun uyuyor bi kez uyuyabiliyorum bezen bebekle. Psikolojim alt üst csnım çok sıkkın eşimden soğuduğumu hissediyorum ama ona aşığım da.  Sadece bana değr vermediğini bencilce davrandığını benim ne kadar yoğrandığımı görmediğini düşünüyorum. Bir de maşesef gözlerine hakim olamaması beni çok üzüyor sşırı değersiz hissettiriyor. Beni sevdiğini bana bişey olursa ne kadar üzüleceğini yemin ederek anlattığında şaşırıyorum ve inanmak gelmiyor içimden. 

2 Cevaplar

+2 oy
(450 puan) tarafından
Bak ama kendin diyosun ki beni uyar demiş ama ben söylemeye utanıyorum diyosun baktığı zaman suratına yapıştır bitane bide ayrı yatma sakın boşver sabah nezmn uyaniyosa uynsin sen onu yanlız bıraktığında biliyormsun ki ne yaptığını kimin varsada ver. Biraz güzel gitinmehe çalış onun suyuna git biraz
(332 puan) tarafından
Kimin varsa da ver orayı anlayamadım canım
(450 puan) tarafından
Yanlsi yazılmis dedimki ayrı yatma sabah nezmn uyaniyosa uyansın oda bilsin çocuk bakmanın nedmk oldugunu
(332 puan) tarafından
Teşekkür ediyorum çok sağolasın
-Reklam-
0 oy
(30,138 puan) tarafından

Birincisi.kaynananin düşünecesi doğallık değil cahillik..

İkincisi eşinin yaptıklarına sessiz kalıp kabullenmen onun kötü huylarınin suyuna gitmende senin hatan.
Eşege altın semer vursanda eşek yine eşektir 
Yani demem oki yapıp yapıp karşına gelip iki şeyle sana unutturmaya çalışıyorsa boşuna .ömür geçmez öyle
Ya adam akıllı tepkini koyup yola sokacaksin yada ömrünü öyle düşüncesiz göz mahremiyeti olmayan bir insan için haracayacaksin. Tercih senin....
(332 puan) tarafından
Konuşunca kendini haklı çıkartıyor çok iyi bir insandır herkes tarafından sevilir ama işte bazı şeylere benim kadar önem vermiyor. Gözlerine hakim olma konusunda da benim yanlış gördüğümü kendisinin çok dikkat ettiğini söylüyor
(30,138 puan) tarafından
İp senin elinde rotaya yön ver .
(332 puan) tarafından
Teşekkür ediyorum canım, inşAllah..

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 656 göst.
14 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ayselaras (304 puan) tarafından soruldu
+1 oy
19 cevap 833 göst.
0 oy
14 cevap 665 göst.
24 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Funny_honest (143 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 2,565 göst.

Kategoriler

1,472,778 soru

24,115,781 cevap

333,221 kullanıcı

...