0 oy
348 göst.
Diğer kategorisinde (244 puan) tarafından
Bebeklerinizin gece uykusu kaçta oluyor kızlar benim kızım 6 aylık 10 da gece uykusuna yatıyor normalde bu ara pişik isal ve kusuyor büyük ihtimalle ya piştikten ya diş çıkaracak o yüzden uyumuyor ama normali 10 ya sizin ?

19 Cevaplar

0 oy
tarafından
Tabiki normal canm. 

23 aylık oglum bende bu saatte yatiririm sabah da 10 gibi kalkar 

Yani hemen hemen 11 aylikken başladı uyku duzenimiz 

Hic sasirtma canm aynn devam
(244 puan) tarafından
Ama bu aralar bozuldu uyku düzeni ya pişikten ya dişten tekrar eskisine döner mi
tarafından
Döner insallah canm  sen yine o saate uyutmaya çalış pes etme
(244 puan) tarafından
Tamam gülüm teşekkürler
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim 9 da  canım en geç 10 olur bazen dîş çıkarıyor olabilir seninde ahhh kıyamam yaa 
(244 puan) tarafından
Anladım canım heralde ama kaynanam falan pişikten diyor sızlıyordur diyo baby turco bez kullandım çok pişmanım ilk defa pişik oldu kızım hemde öyle böyle değil resmen yanık gibi ve kanamış :(((
tarafından
Kıyamam yaa canım bezini değiştir birde sana bir krem ismi vereyim onu dene bak burda çoğu arkadaşa verdim ismini çok memnun kaldılar bizde de molfix yapmıştı çok kötü olmuştu bu krem tek seferde iyileştirdi vallahi kuzum
(244 puan) tarafından
Bezini değiştim gülüm sleepy aldım bu sefer iyi gibi duruyor bide ıslak mendilini ılık suya batırıp siliyorum altını sonrada kurutuyorum bepantol ve pudrada sürüyorum inşallah hemen geçer senin kremin adı ne
0 oy
tarafından
11 aylık en geç 9 buçukta uyuyo canm . Yazın dişardayken felan 10 11 oluyodu çevreyi inceliyodu çünkü 2 aydır rutin oluşturdk çok şükür 
(244 puan) tarafından
Güzel canım vallah
0 oy
(258 puan) tarafından
1 yasında bebeğim 11 buckta uyuyo 
(244 puan) tarafından
Biraz geç uyuyor sanırım canım daha erkene çekseydin
(258 puan) tarafından
Erkende denedim canım ama uyumadı uyusa bile 2 saat sonra uyandı bòyle daha iyi oluyo alıştı artık
0 oy
tarafından
7 bucuk 8 bucuk arası yatar sabah ta yedi bucuk sekiz bucuk gibi kalkar. Son üç dört gündür birax erken kalkıyo ama gecicidir umarım.. 9 aylık 9 aydır böyle
(244 puan) tarafından
Erken yatıyormuş kuzum senin ki maşallah
0 oy
tarafından

Uykuyu bulursan bana yolla parası ne kadarsa veririm sıkıntı değil bacım :ermm:

(244 puan) tarafından
Sende dertli annelerdensin anladım canım Allah sabır versin
tarafından
Amin inşallah cnm ❤️
0 oy
tarafından
10.30-11 yatar sabah 9 kalkar gece de 3 defa emmeye kalkar geri uyur 13 aylık
(244 puan) tarafından
Anladım canım
0 oy
(23,068 puan) tarafından
Uyandığı saate göre değişiyor. Bugün 8 gibi uyudu mesela. Sabah 7 gibi kalkar. Ama gece çok uyanır. Akşam 9 10 gibi uyusa sabah 8 gibi kalkar. 11 ge 1e de uyudugu zaman da 9 gibi kalkar. 
(244 puan) tarafından
Değişiyormuş senin ki canım
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Normal canim 
(244 puan) tarafından
Sağol kuzum ama bu ara bozuldu üç gündür uyku düzeni pişikten mi dişten mi anlamıyoruz y
0 oy
(1,780 puan) tarafından

Sıfır sıfır sıfır uyku :'(

(244 puan) tarafından
Allah sabır versin düzelir canım
0 oy
(3,550 puan) tarafından
9 en geç 9 buçukta uyku rutunimizi yapar yatarız. Kizim doğduğundan beri erken uyuyan bi bebek. Önceden 7 8 de uyuyordu ama sabah çok çok erken kalkıyordu. Memeyi keserken uyku saatlerini 9 olarak ayarladım rutini de o saate çektim. Artık 9 da uyur 7 8 gibi uyanır oglen de 1 uyku yapar yaklaşık 1 saat
(244 puan) tarafından
Maşallah iyi canım ben doğduğundan. Beri gece uykusunu 10 da yapıyorum
(244 puan) tarafından
Bazen 9 ta yatırıyorum beşiğine mamasını içerken 10 kadar uyumuş oluyor
0 oy
(4,061 puan) tarafından
10 en geç 11 oluyor canım doğduğundan beri gece uykusuna o saatte geçiyor hatta ilk başta 9 da uyutuyordum ilk 6 ay öyle uyudu şuan 14 aylık en geç 11 de uyur canım 
(244 puan) tarafından
11 biraz geç ama senin bebeğin. Büyükmüş gülüm
(4,061 puan) tarafından
Aynn canım ilk 6 ay 9 da yattı hep iki kez gece kalkıp hemn emer uyurdu beni sabah 8 de güne başlıyordum zorla uyandırıp şimdi nezamn kalkmak isterse ozamn kalkıyoruz ☺️
0 oy
(5,213 puan) tarafından
12 1 2 3 diye gidiyo bacı
(244 puan) tarafından
Nasıl yani canım
(5,213 puan) tarafından
Yani bu saatlerin hangisinde huysuzluk ediyosa ozaman yatıyo diş çıkarıyorızda uyku düzeni dümdüz olmuş durumda. Ondan önce 7buçukta kurulu saat gibi uyurdu yavrum
(244 puan) tarafından
Bizimkide pişik ten mi dişten mi bilmiyoruz Ama üç gündür bozuldu şuan sallıyorum mesela
(5,213 puan) tarafından
Pişik için sudocrem çok iyi resmen geceden sabaha pişik kayboluyo onu öneririm sana
0 oy
(581 puan) tarafından
5 aylık uyku düzenimiz yok canım ya 
(244 puan) tarafından
Neden yok kuzum
0 oy
(3,101 puan) tarafından
Arko krem denermisin canm.klasik yesil tupte olandan
(244 puan) tarafından
Eğer kullanılabiliyorsa denerim canım
(3,101 puan) tarafından
Kullanilir bise olmaz.dene geceden sür kalinca sür ama yogurt gibi.sabaha bembeyaz olur allahn iznyke
(244 puan) tarafından
Teşekkürler canım
0 oy
tarafından
19 aylık kızım 5 aylıktan beri 8 buçuk 9da mutlaka uyur 
(244 puan) tarafından
Maşallah iyi canım
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Oğlum 20 aylık olcak 10 gün sonra başından beri alıştırdım 8 bucukta uyku hazırlığı 9 da uyumuş olur. Nadir 9 bucuga sarkar. Yazın biraz daha geç yatırırım 10 gibi, akşam yürüyüşe gezmeye çıkarız 
0 oy
(54,008 puan) tarafından
Doğdu dogali hic düzenli bir saatimiz olmadı uc yaşında hala uykuya dalmamak icin elinden geleni yapiyo gozler sonuna kadar açık surekli biseyler anlatıyor olmadik seyler soruyo kurt kayniyo 
0 oy
(1,193 puan) tarafından
1 hafta sonra 8 aylik olacak 11 gibi uyurdu normalde ama 1 aydir sabahliyoruz surekli ayakta sallanmak istiyor uykudan kalkip oyuncaklarla oynuyoruz yada sabaha kadar 10 kere aglayarak kalkiyor disleri de kabarmamis neyi var cozenedim

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 85 göst.
25 Haziran 2025 Diğer kategorisinde duygumiray (510 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 175 göst.
17 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde clk38 (1,514 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 222 göst.
26 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Birdilektut (1,343 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 161 göst.
10 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde yigitinannesi0 (1,300 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,379 soru

24,110,388 cevap

332,937 kullanıcı

...