0 oy
974 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (129 puan) tarafından
Merhaba kizlar size birsey daniscam benim bi buyuk cocugm var kiyafetlerni cok temiz kullanrm bir de yeni olcak insallah gorumcem hep cocugumun kiyafetlerini ister durumu oldugu halde almaz ve cok dq ozenli kullanmiyor hep lekeli kaliyo ben de simdiye kadar hep verdm ama artk ben de bebek bekliyorum kardesine kullanmak istyorm ben sana yine veririm dogum yapinca diyo ama benim kullandgm gibi temiz veremez biliyorm kayinvalidem de hep ne gerek var para harcamaya hepsi bunlarla buyusun diyo.sonucta butun parayi yine biz harcamis oluyorz buyuk cocuk olumca ayrica bunu nasil soyleyebilirim sizce vermek istemedigimi?

23 Cevaplar

0 oy
(14,412 puan) tarafından
Başkaları kırilmasin diye hep biz kırılıyoruz farkındamısın
(129 puan) tarafından
Malesef bunu kendime dert ettm uyku uyuyamyorm nasl soylicem dye
-Reklam-
0 oy
(2,855 puan) tarafından
Ne akıĺlılar ya ikisi de memur çift maaş alıyorlar çocuklarına masraf yapsınlar ozaman . Verme canm ben olsam vermem kırılıyorsa da kırılsınlar size de yazık elbise ykandıkça yıpranyor temiz temiz bebeğine sakla . Bnde ilk bebeğimin kyaferlerni fln ikinci bebeğime sakladm suan giydiriyorum hastane çıkışı seti biberon dışnda hiçbir  sey almadım bu zor zamnda iknci bir masraf yapmyoruz iyiki kimseye vermemişim dyorum .
(129 puan) tarafından
Yani bde kendi cocugumun kyafetini temzler koyarm onunkinden cis mi gecmis kaka mi icime sinmiyor
(2,855 puan) tarafından
Cok haklsn canım
0 oy
(15,000 puan) tarafından
Direk söyle kız çekinecek ne var kardeşi büyüyecek bu kıyafetlerle de gitsin 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 289 göst.
10 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mona Lisa (1,129 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,086 göst.
0 oy
4 cevap 288 göst.
23 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Esila han (145 puan) tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 1,227 göst.
26 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,683 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,636 soru

24,113,668 cevap

333,104 kullanıcı