Sabah bezını aldım ben goturcem der hep gıdıp atar kovasına takıpte ederım bugün takıp etmeyesım tuttu. Makıneyede çamaşır atmıştım çalıştıracaktım . Gülerek geldı aferın dedım .neyse gıttım makıneuı çalıştırdım hıc bakmadım da meğerse makineye atmış makıne bıttı yapış yumus elıme bırseyler geldı ıslanan pamuklar resmen soka gırdım bütün camasırlarda vardı tek tek sırkeledım makineni ıcıde öyle sıldım ettım ama makineme ınsallah bırsey olmaz . Sımdı boşta calsıtrdım tekrar yıkıcam of ya basına gelen
Bu bebeklerden herşey beklenir
Başıma geldi benim de Allah tan boklu değildi bez kiyafetleri bı daha yıkadım durulama ile ama sirkelemek lazım içi boşalmıştı resmen bezin
En az 3 4 kere yikamisimdir bende
Benımde başıma geldı ve makınadakı camasırlar siyahtı tam kafa yemelık ama bısey olmuyor korkma bıraz ugrastırıyor sadece ben camasırları astım kuruttum kuruyunca o pamukları cırpa cırpa cıkardım baya arındı snra bıdaha yıkadım makınayo tabı ınce bosta calıstırdım senın gibi bır suru ıs amaan
Kız en azından senin bebeğin yapmış . Bizde ben yaptm kızım kolikti uykusuzdum çok aklım başımda değilmiş demekki atmışım makiney
1,486,574 soru
24,302,824 cevap
344,153 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın