0 oy
151 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (381 puan) tarafından
Meraba hanımlar buz lazer yaptırıp memnun kalan var mı yüz bölgesine özellikle 

2 Cevaplar

0 oy
(244 puan) tarafından
Ben yaptırdım 9 seans son 3 seansım kalmıştı hamile kaldığm için gidemedim haliyle hormonlardan dolayında tüylenme gene oldu ama bazı bölgelerde çok nadir ve tek Türk çıkıyor şuan bacak koltuk altı ve kol bölgesini 3 4 ayda bir ardayla alıyorum mesela iyi yanlarında var ama yüz ve genitalda bitiş garantisi vermiyorlar zaten o yüzden ben o bölgelerden memnun kalmadım 
(381 puan) tarafından
Bende yüzüme diode lazer yaptırmıştım aynen yüzde belli bir seans sayısı vermiyorlar bitme garantili olmadığı için diode lazer çok ağrılı buz lazer ağrısız felan diyorlar ama etkili mi işte siz bu lazer mi yaptırdınız
-Reklam-
0 oy
(136 puan) tarafından
Yüz bölgene yaptırmanı tavsiye etmem. Lazerden mağdur oldum ben. Eğer yaptiracaksan iğneli epilasyon yaptır yüzüne
(136 puan) tarafından
Doğrudur aslında. Her cilde iyi gelmiyor belki de.  Tüy artışını görebilmek için 2 3 ay beklemeniz gerekiyor.  Açıkcası lazerin üzerime bıraktiğı sorunu gördüğümünden beri lazer kelimesinden bile nefret eder hale geldim
(381 puan) tarafından
Ne sorun oldu acaba özel değilse
(136 puan) tarafından
Yok özel değil. Minik sarı tüylerim vardı onlara da uygulamışlar.  2 3 ay sonra bi baktım görünür hale geldi. Yüze uygulanmamaliýmış. O cansız renkli tüyleri bile görünür hale getiriyormuş. Sonradan anladım
(381 puan) tarafından
Kıl tipine uygun yapmaları lazım tabi ama benimde oldu bi yerde biterken başka biyerde çıktı
(136 puan) tarafından
Aynen öyle canım

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 262 göst.
25 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 33 göst.
+1 oy
6 cevap 143 göst.
0 oy
3 cevap 80 göst.
20 Haziran 2025 Güzellik-Bakım kategorisinde Fermel02 (348 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,204 soru

24,108,537 cevap

332,829 kullanıcı

...