0 oy
205 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (129 puan) tarafından
Sızın beklersiniz nasıl beslenmıyo gun boyu  nler yıyo mısal gelısımı nasıl benım oglum 9 aylık 9 kılo 76cm katı hc bısy yemıyo elıne verdiklerimızıde agzına gelincede cgnemıyo cıkartıyo bana fikir verebilirmisiniz 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
3 mart dogumlu bebegim masallah her seyi yer. Sabahlari kuymak,omlet,menemen ya da haslanmis yumurta yaparim. Oglen corba aksam o gun ne yemek yaptiysam biraz ondan biraz pilav ya da makarna yatarken de armutlu irmikli muhallebi yapiyorum aralarda emiyo her ogunden sonra da mandalina yediriyorum cok seviyo
(129 puan) tarafından
Masallh canım
tarafından
Sagol canm ben hep katı seyler verdim oyle cigneme kasları gelişti hic blender kullanmadim disleri olmasa da ceneleri cok kuvvetli yutamayacak gibi olunca geri cikariyo zaten hic paniklemedm bu zamana kadar
(244 puan) tarafından
Canım bende blender kullanmıycam çünkü evimde yok ama bebeğim 6 aylık ona nasıl verebilirim  katı gıdaları
(569 puan) tarafından
Benım de kızım 3 mart dogum lu oda napsam yiyor hamd olsun :))
tarafından
Ben ne versem catalla ezerek verdm canm ya da eline verdim kendisi yemeyi daha cok seviyo ama yumusak seyler verdim mesela canm parmak boyutunda ve incelikte havuc haslayabilirsin kabak haslayabilirsin eline ver kendisi yesin yemek istemezse zorlama ama az sonra yine teklif et daha 6 aylik her seyden tattir bu surede ogurebilir cunku tadini bilmiyo ve aliskin degil ama zamanla alisacaktir insallah :)
Hulya masallah canm Allah bagislasin çocuklarımızı ❤
(569 puan) tarafından
Amın canım benım 2 ay sonra tekrar dogumum var :)
tarafından
Masallah kiz ne cesaret ben 1 gun gecikse yusuf yusuf oluyorum 2.ye kesinlikle hazir degilim :D
(569 puan) tarafından
Bende oyleydım canımda esım cok ıstedı yasımız gecıyor falan diye baya ısrar ettı ni:))
(244 puan) tarafından
Tamam canım teşekkürler sağol
tarafından
Kac yasindasiniz ki
(569 puan) tarafından
25 canım ıkımzde aynı yaştayız
tarafından
Ben de 40 falan diyeceksin sandim 25 in neresi gec kiz ben 27 yasindayim esim 30 yasinda hic de yasimiz geciyo 2.yi yapalim demedik genciz bence daha ☺☺
(569 puan) tarafından
Gelde bızımkıne anlat canım arada ben kayıyorum
tarafından
Yorumları okudum da ben kendimi nerden atayım hulyaa yaşın çok genç daha ne geçmesi ben o yaşta daha evli bile değildim :D 31 de ilkini kucağıma aldım asıl benim yaşım geçiyo 2. Ye cesaret bile edemiyom
(569 puan) tarafından
2. Cocugun Düşüncesi bıle aklımdan gecmezken hamıle oldugumu ogrendım cok cok afedersın  esım korunuyor sanıyordum oysaki  o cocuk ıstıyordu boyle bısey oldu :)
tarafından
Kız zaten istiyormuş nasıl güvendin
(569 puan) tarafından
Guvenmez olaydım yalann soyluyordu ta kı hamıle kalana kadar
tarafından
Allah yardımcın olsun ne deyim olmuş bı kere artık
-Reklam-
0 oy
tarafından

9 aylık olmasına 5v6 günü var kızımın 1 nisan doğumlu en son 6 aylıkken ölçtürdüm 8. 900 dü aç oldugu zaman herşeyi yiyor ben de ysni farkettim acıkmadan verşyor muşum meğer. Meselas bu sabah ıspanak verdim ekmek bile bandırdık :)) öğlen de bi kase yoğurt çorbası iiçti.

Benm kızım yulaflı incirli keçi boynuzu özü karıştırınca bi de gene kuru meyve kayısı mesela irmik falan karıştırınca çok seviyor siz de deneyebilrisini.. Pilavı dda kaşıkla değik de elimle verince yiyor. Dişimiz de yok henüz 

0 oy
(251 puan) tarafından
Benim kızım diş çıkartıyor çok iştahsiz çok nadir yiyor yemek fln çok yıprandık ikimizde 

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 737 göst.
0 oy
51 cevap 1,312 göst.
30 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Meryem Ana (507 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 143 göst.
6 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 145 göst.
19 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Mrv.1 (4 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,379 soru

24,110,347 cevap

332,937 kullanıcı

...