0 oy
581 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (393 puan) tarafından

image

iikiside farklı duruyor ama anlayamıyorum ben nasıl düzelticem bunu sorun ne söyler misiniz 

18 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Sol da ki daha kalın canim
(393 puan) tarafından
Altını mi alayım üstünü mu :D
tarafından
Altını al
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kaşlar zaten aynı olmaz ki. Biri diğerinden farklıdır. Bak benim ki sağ tarafım daha kavislidir
(393 puan) tarafından
Kötü duruyor mu ya benimki
tarafından
Yüzünde nasıl durduğuna bağlı canım belki de yakisiyordur yani bu şekilde anlaşılmaz
0 oy
(45,023 puan) tarafından
Sağdaki sola göre ince 
0 oy
tarafından
Biri kalın diğeri ince. Kalın olan kaşın alt kısmından sırasıyla 1 tane kıl azalt 
tarafından
Altını al
(393 puan) tarafından
Tamam kuzm sagol
tarafından
Aşko uç kısmı alma ama
0 oy
(4,088 puan) tarafından
Önce bırak iyice çıksın uzasın baya sonra kuaföre git aldır hem biri diğerinden kalın hem eğri üst tarafta da var eğrilik 
0 oy
(5,572 puan) tarafından
Sağda ki ince sol daki kalın
0 oy
(163,444 puan) tarafından
sen elleme kuafore aldir ***** alinmis
(393 puan) tarafından
Anlamadm
(163,444 puan) tarafından
ya muk denek istedim
0 oy
(161 puan) tarafından
Sol taraftaki kaş biraz daha kalın görünüyor canım kalemle iki kaşını birleştirerek çizgi ciz benim gördüğüm kadarıyla biraz altından biraz üstünden alacaksın kaşı azıcık alsan da eşitlenir çok fark yok 
0 oy
(4,655 puan) tarafından
Sol taraftaki kalın Altan biraz daha inceltmek lazım üst kısımları iyi bide ortayı çok almışsın gibi özellikle sağ taraf daha açık 
0 oy
tarafından
Sol daha kalın üstten bıraz almalisin
0 oy
(4,342 puan) tarafından
İki kaş birbirinden farklı oluyo zaten senlik Bi durum değil 
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Fotoya göre sol da olan kas daha kalın aslında sende sağdaki olan kas yani ikisini de iyice uzat kuaför alsın 
0 oy
(107 puan) tarafından
Sol kaşın üstü kalın duruyor canım  bi güzellik merkezi ya da altın oran yapan bir yere git sen elleme onlar çizip oranını veriyor sonrasında sen ona göre alıyorsun zaten
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Bize göre sol sana göre sağ kaşin bi tık kalın .  Ama canım n3 kadar uğraşırsan uğraş herkesin iki kaşı farklı olurmuş 
0 oy
(15,000 puan) tarafından
Sol kalın sağ ince 
0 oy
tarafından
Hergun vazelin sur yatmadan önce bırak alma hiç daha da kötü yaparsın, uzayınca kuaföre git 
0 oy
(693 puan) tarafından
Bana gore sol sana göre sağ dierinden kalın altlarndan bir sira daha alablrsn özelikle kawis bölgesi
0 oy
(3,952 puan) tarafından
Ayninbenim de boyle biri kalin biri ince canim

İlgili sorular

+2 oy
5 cevap 190 göst.
22 Ağustos 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Egg417 (87 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 106 göst.
0 oy
16 cevap 396 göst.
+1 oy
23 cevap 434 göst.

Kategoriler

1,472,617 soru

24,113,431 cevap

333,092 kullanıcı

...