0 oy
300 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (26 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Wellgro Compact sistem Bebek Arabası .

Uygun fiyatlı bir şey olsun istiyorum. Bunu model olarak da beğendik ve katlaninca çok yer kaplamiyor küçük teker olmasinj da istiyorduk en uygunu bu. Kullanan ve memnun kalan var mı acaba. Şimdiden teşekkürler..

image

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Markası ne cnm?travel alma sakın.bn aldım pişmanım.guzel ama kullanılmıyor sonrasında.baby2go markasından aldım yeni baston tipi.
(2,770 puan) tarafından
Ben travel aldım neden kullanışlı değil ki
(26 puan) tarafından
Hangi marka aldınız
(2,770 puan) tarafından
Beneto aldım letgodan
tarafından
Seyhan çünkü travel küçük rahat edemiyor bnm kızım.19 aylık oldu biniyor ama rahat değil artık.
(2,770 puan) tarafından
aslında dediğin gibi bende o tarz fazla beğenmiyorum ama sıfırları çok pahali Ben Letgodan aldım 500 tl ye bebek arabası ve puseti
-Reklam-
0 oy
(163,510 puan) tarafından
markasi yazmiyo ama
(26 puan) tarafından
Wellgro Compact sistem Bebek Arabası ekleyeyim hemen
0 oy
(107 puan) tarafından
Kanz xgo plus aldım ben hemen hemen benziyorlar eğer fiyat konusunda yakınsa birbirlerine kanzı almanı öneririm. Bu ayak kısmı kiminde kırılıyor çok hafif yapıyolar
(26 puan) tarafından
Baktım da çok uçuk fiyatlar. Bu bin TL
0 oy
(867 puan) tarafından

Bu tarz model almayı düşünmüyordum ama hediye geldi bagaja arabayı koyduk mu başka birşey koymaya yer kalmıyor arka ayak kısımları geniş markete gittiğim zaman özelikle cok zorlanıyorum 

(26 puan) tarafından
Bunun aynısı mi gelen. Çünkü bu katlandığında falan diğerleri kadar yer kaplamiyor Muş çünkü tekerleri küçük diğerlerine kıyasla
(867 puan) tarafından
Beneto marka bizimkisi
(26 puan) tarafından
Onların on tekerleri  hem çiftli arka tekerleri de daha büyük. Bizde bu yüzden bu arabayı istiyoruz kullananlara fikir sordum. Diğerleri araba için sıkıntı olabilir diye tekerleri
(867 puan) tarafından
Bakmadan almamanı tavsiye ederim sana

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 182 göst.
9 Ekim 2022 Diğer kategorisinde yesmesn (746 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 437 göst.
28 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Derineylem11 (1,291 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,241 göst.
0 oy