şuan 23 haftalık hamileyim kayınvaldem gil köyde oturuyolar 2 ay önce bel fıtığından rahatsızlaştı ve yürüyemez hale geldi şuan biraz iyi 1 aya yakın kızında kaldı o baktı etti toparladı bana gönderdi 1 hafta önce belini çektirdi bizde ve kış bitene kadar bende kalıcaklarını belirttiler kaynım kayınbabam bide kaynanam şimdi eşim fabrikada çalışıyo 3 vardiya kaynımda aynı yerde şimdi kaynım gitti 9 da eşim gelcek inanın 5:30 kalk kahvaltı hazırla birini gönder sonra elim geliyo hep beraber yapıyoruz öğle yemeği yap onu yaptım sonra etrafı toparla kayın babam biraz dağanık çamaşır bulaşık ee istekleride bitmiyo çay meyve akşam yemeğine girişiyorum ne yapıcağımıda bilmiyorum inanın yani çok seçiciler ben böyle nisana kadar nasıl dayanıca doğumum nisanda çok yoruluyorum 22 yaşındayım 2 senelik evliyim ve ilk bebeğim olucak kaynanamın belini çeken adam bi kilo bil bişey kaldırmıcan demiş oda paso yatıyo valla bi çöpe yardım etmiyo ilaçlarını veriyorum ediyoru kırem sürüyorum tab gün içinde bana durmuş ben bu ilaçları içmicem ya niye anne dedim baksana kilo vermiştim kollarım geri şişti hemende iyleşmim ben en iyisi diyo bana garezmi ne anlamadım