+1 oy
371 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (157 puan) tarafından
şuan 23 haftalık hamileyim kayınvaldem gil köyde oturuyolar 2 ay önce  bel fıtığından rahatsızlaştı ve yürüyemez hale geldi şuan biraz iyi 1 aya yakın kızında kaldı o baktı etti toparladı bana gönderdi 1 hafta önce belini çektirdi bizde ve  kış bitene kadar bende kalıcaklarını belirttiler kaynım kayınbabam bide kaynanam şimdi eşim fabrikada çalışıyo 3 vardiya  kaynımda aynı yerde  şimdi  kaynım gitti 9 da eşim gelcek inanın  5:30 kalk kahvaltı hazırla birini gönder sonra elim geliyo hep beraber yapıyoruz öğle yemeği yap onu yaptım sonra etrafı toparla kayın babam biraz dağanık çamaşır bulaşık ee istekleride bitmiyo çay meyve  akşam yemeğine girişiyorum ne yapıcağımıda bilmiyorum inanın yani çok seçiciler ben böyle nisana kadar nasıl dayanıca  doğumum nisanda çok yoruluyorum 22 yaşındayım 2 senelik evliyim ve ilk bebeğim olucak kaynanamın belini çeken adam bi kilo bil bişey kaldırmıcan demiş oda paso yatıyo valla bi çöpe yardım etmiyo ilaçlarını veriyorum ediyoru  kırem sürüyorum tab gün içinde bana durmuş ben bu ilaçları içmicem ya niye anne dedim baksana kilo vermiştim kollarım geri şişti  hemende iyleşmim ben en iyisi diyo  bana garezmi ne anlamadım 

5 Cevaplar

+1 oy
(4,088 puan) tarafından
Beğendirmeye çalışma kendini hoşuna gitmiş bu durum kaynananın temizliği üstünkörü yap boşver çamaşırlar geç yıkansın yemeği de eşin ne seviyorsa aynı düzen devam et bilemedim eşim seviyor de geç 
(157 puan) tarafından
bu sefer eşim le kötü olurum ailesine çok düşkün yoksa  dediğini yaparım buda benim çilem galiba
-Reklam-
0 oy
(54,014 puan) tarafından
Hamile insana bu kadar yük olunur mu kayninin kayinpederinin isi ne 
(157 puan) tarafından
onlarda erkek hiçbi iş yaonaz canım öyle
0 oy
tarafından
Canım yaşlılıktir yani o adam evde çay meyve İstiyor çok mu . Ha kendi evinde yemek temizlik yaptın ha kaynananda kadın hastaymış bı kilo bile kaldırma demiş . Gün gelir senin de ihtiyacın olur. Onlar da aynı yaklaşır . Eltin de varmış zorlanmadıgin sürece yap bence
(157 puan) tarafından
ya canım tabikide  öyle ama  çokta yaşlı değiller hani evde herkes kendi işini kendi yaoar bana gelince  böyle  oldular  eltim yok canım görümcem evli şehir dışında  herşey benim üstümde ben  1 yaptığım yemeği 2 gün yiyoduk eşimlebhani onun yediğini içtiğini bildiğim için zorlanmıyodum ama bunlar beyenmiyo bişey bide hergün öğlen farklı akşam farklı istiyolar ne yapacamı şaşırdım
tarafından
Sen de hastalan abart biraz . Ağrım var zorlanıyorum gibi . Duygu somurusu yap . Senden çok bişey beklemesinler diye .
(157 puan) tarafından
ah canım aha sen bunları bi bilsen hastaysan bile eşşek gibi yapıcan bişey dediğimde  bizim zamanımızda böylemiydi ben hamileyken dayaklar yerdim koyun güderdim ırgatlık yapardım sizin biyerlerinize rahatlık batıyo oluyo eşimle böyle birmirimize  bişey dediğimizde bile sen sus kadın dediğin çok konuşmaz oluyo
tarafından
Ay en nefret ettiğim tipler ya o zaman geçim zordu . Eziyet vardı . Aynı zorluklsri biz de çekelim istiyorlar . Yalandan sancilan hastaneye git canm numara yap boşver takma kimseyi ağla git hastaneye. Böyle yaomssan eşinin umrunda olmazsın.
(157 puan) tarafından
valla bilmiyorum canım öyle yapıncada böyle  suçlu gibi hissetcen sanki kendimi
tarafından
Onlar suçlu hissetsin sen değil. Bak ne anlatıcam . Eşimden ilk defa hamileyken ufak çaplı bı şiddet gördüm . Ve yalandan sancilandim hastaneye kalktım gittim . Eşim o gün altına sıçtı korkudan.  Yeminler özurlwr kıymet vermeler . Anladın mı böyle olmayana kadar kimse kıymet vermiyor . Maşallah o günden beri eli bile kalkmadı
(157 puan) tarafından
eşimden yana hiçbir i sorunum problemim yok çok şükür ama şimdi bunun pek kaynanam gilin umursayacaklatını sanmıyorum umursasa bile gene ben kakarım gidicek başka yerleri yok kızları şehir dışında
tarafından
Ya of ya . Sabret o zaman canm ne diyim . Kendini zorlamadan üstten tsmizlik basit yemekler yao
(1,851 puan) tarafından
Bakarsın ozaman da ama yükün azalır bı tencere yaparsın bütün gün yersiniz kaynanan oturduğu yerde yemek yapamıyor mu
(157 puan) tarafından
4126 canım kadın kalkmıyoki oturup yemek yapsın  öyle yapar ederse  kayın babam köy diye tuturuyo hadi gidelim iyi oldun der diye köyde bir sürü iş var tarladır sobadır kim yapacak
0 oy
(688 puan) tarafından
Keşke eşinle konuşsan cnm zaten sen zor durumdasın senin dinlenmem lazım 
(157 puan) tarafından
eşimle konuşsam bu sefer ailemi istemiyosun olucak ya kadını bian önce iyleştirim de evine gitsin diye çabalıyom onun dediği bianda iyileşmim sen bana bak ben şu halimle kendime zor bakıyom sana nasıl bakim doğumdan sonrada istemicem yanımda kimseyi zaten
0 oy
(1,576 puan) tarafından
Düşüncesizlik bu yaptıkları, ben hamileyken kimseye hizmet edemem kendim dışında. 
(157 puan) tarafından
bunlar  bekliyo işte
(1,576 puan) tarafından
Beklesinler yapmayın. :) gerçekten yapmayın. Bu düşüncesizliğe hak ettikleri davranış bu.

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 534 göst.
19 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Gamzeliwampir (3,661 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 842 göst.
22 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Sekerportakali (2,140 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 294 göst.
15 Kasım 2021 Diğer kategorisinde egeli (792 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 910 göst.

Kategoriler

1,472,438 soru

24,111,155 cevap

332,970 kullanıcı

...