0 oy
1,723 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde tarafından
kapalı

Yeter artik gerçekten çocuğumu düşürdüm diye nasıl mutl olur bir anne ya gerçekten igreniyorm valla nasıl zihniyet bu 

Çocuğumun rızkı yokmuş ki düşmüş dimi senin ne haddine bu konuyu bir daha yorumda dile getiriseler sonucu hiç iyi olmayacak söylüyorm şimdiden 

Not olarak söylüyorum neşe ile bizim aramiz iyi hallettik artık rol yapmayın da iyi takip edin
notu ile kapatıldı: Tartışma konusu

24 Cevaplar

0 oy
tarafından
Dengesizz.. moda olmus sanirim milletin acilariyla alay edip herhangi bi olayi ona yormak  kaynanam aklima geldk bebgim öldü  bu bebek öldü o kadar agladin simdiki bebek dogar onada ayni sekil agalrisn sen diye ve ardindan igrenc bir kahkaha rabbim bu insalara merhamet vizcdan versin evlat acisi kadar kotu bir aci yoktur onlarda yasasin demiycem 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bu sabah post açıp yarışmaya katilcam saçımın rengi diyen kızmı adıda  deniz miş  o kisimi sana öyle söyledi  peki neden   2 tanemi külliyen yalan  var  kafam karıştı 
tarafından
Aferin kız sana bak nasılsa anladın
tarafından
Allah ona akıl vicdan versin yine bi post açmış heralde sisi rezil etcem diye
0 oy
(2,104 puan) tarafından
Rabbim böylelerine vicdan merhamet versin. Çok iğrenç birşey 
0 oy
(3,797 puan) tarafından
Vijdan yoksunu merhametsiz insan işte nolucak 

Boşver hatice uğraşmaya bile degmez
tarafından
Düşük yaptım diye ne sevinmeler ya Allah ıslah etsin valla
(3,797 puan) tarafından
Yazıklar olsun

İlgili sorular

+1 oy
18 cevap 1,686 göst.
26 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 528 göst.
4 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde ❤️Asmin Deroş❤️ (4,756 puan) tarafından soruldu
+3 oy
6 cevap 291 göst.
12 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Nagiş❤️ (15,082 puan) tarafından soruldu
+5 oy
7 cevap 292 göst.
24 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Nature Daphne (1,877 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,350 soru

24,084,837 cevap

331,414 kullanıcı

...