Bu postu kelebek için açıyorum altına tek tek yazıp puan kassın diye :D azcık sevinsin garibim puanı gitti diye çok mutsuz :D kıyamıyorum Napim bende böyle melek kalpliyim :p
Kelebek yüzünü göstrsin 26 senelik hayatım da tek mraktan çatladığım şey
Dryşngl kelebekimize neler yaptığımızı söyle :D
Boşver flimi çalış sen bugün :D
Benim de ağzım çok kötü tat oluyor decavit ile o yüzden akşamları içiyorum üstüne çikolata yiyorum :)
Bende şaka maka 100 olmuşum ya :D
Bencede Derya sana katılıyorum evet ilk sen başla nasıl aldın evlilik teklifi:))
Ben decaviti bırakalı 3 ay falan oldu içemedim büyüktü hap
Valla kocam bi gün öncesinden babamı aramış izin istemiş kızınıza evlenme teklifi edicem eğer sizde izin verirseniz diye :) babam da onaylamış sonra beni aradı akşam sabah kahvaltıya gidelim mi diye tamam dedim. Çok güzel bi yerde kahvaltı yaptık sonra güzel bi gezdik dolaştık akşam oldu ben eve geçeyim dedim yok dedi akşam yemeğini de beraber yiyelim dedi anneme sormam lazım dedim ben arayıp izin alırım dedi kalktı masadan gitti bu. Bende niye yanımda konuşmadın dedim :D çekmiyor burda dedi yalancı :D neyse çok güzel bi yere götürdü çok güzel bi yemek yedik falan filan derken restoranın bahçesindeki geçtik dedi ki dilek balonu uçuralım mı bende dedim burda mı :D nolucak ki dedi neyse yaktık dilek diledik balonu zar zor uçurduk :D az kalsın ağaç yanıyordu ama neyse ki yanmadı :D sonra dedi ki bi tane daha var onu da yakalım ben de kızdım delimisin ya zaten ağaç yanıcaktı istemiyorum yakma diye dırdır ederken hop yüzükler çiçekler karşımda :)
Güzel teklif olmuş ama ağacı iyiki yakmamış aşık enişte :))))
Benimki de Yemeğe çıkardı beni ama normal bir yemek sanıyorum restaurantta bende çakmıyorum mevzuyu anadolu hisarının orda baya bi pahalıya da patlamış:)) kıyamam kocişime masa da güller biz oturunca masaya söze başladı şarkımızı çaldırdı ve teklifim geldi tektaşla birlikte:))
Ah ah ne güzel günlerdi valla :D gerçi her günüm güzel geçiyor da eskinin tadı başka oluyor :D:D
Admin kiss me :p
Iyice sacmaladiniz arkadaslar bi puandır aldi başını gitti yani puani napacaksiniz cok merak ediyorum sırat köprüsünün u mu geçeceksiniz uygukama iyice cilkinindan cikti amacindan sapiyor yaa
Bende faydalanicam :P
Gel point :D
Bol bol puan ))))
Çok iyi fikir bayildim
Gel birsuru puan ))
❣❣❣❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Yine ben :D )))))))))
1,489,327 soru
24,342,520 cevap
346,113 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın