0 oy
1,066 göst.
Diğer kategorisinde (100 puan) tarafından
Ağlamaktan gözlerim şişti:((

Ölen eşimi aratır oldu bana.  Ikı tane yetim ya ufacık çocuklar sana ne yapıyo. Keşke ölmeseydi de çocuklarım üvey baba gormeseydi . Hata bende inandım 

25 Cevaplar

0 oy
(161 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun canim, merhametsizmis esin ben olsam ayrilirdim dicem tabi oyle kolay olmuyor. Ama soyle soyliyeyim bende 19yasimda evlendim 6yasinda bi oglu vardi ve kabul ettim soyle soyliyeyim cok zorlandim hyperactifdi ama cok sukur ben onu evladim oda beni annesi olarak kabul etti. Ve cok yorucu zor bi cocuktu yani kendi dogurdugum olsaydi yeri gelir bi saplatirdim ama buna hep merhamet geldi icime durdum bagirdim kizdigim sabrimi tasirdigi cok sey oldu dahada oluyor ama iste ben onu kabul eyledim . Valla canim evlatt herseyden ustundur esinden merhamet vicdan yok . Oylelerinden hersey beklenir evlatlarinida yanliz birakma .. sunuda soyliyeyim eger yanlislarinda kiziyorsa vs onuda yani kotu gormemek lazim. Ama sirf kiziyor sevmiyorsa tabiki sorun.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Eve gitsen ailen kabul eder mi ?bi meslegin var mi canim ? Ya olan olmus artik ama kiz cocugun varken keske evlenmeseydin hic :(
0 oy
(1,380 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım çok zor
0 oy
tarafından
Çocuğu olsaymış seni anlardı canım ama ilk evliliği Allah yardımcınız olsun canım rabbim onu da insafa getirir inşaAllah yetimin başını okşamak bile sevap yani 
(100 puan) tarafından
Bi tane oldu ikimizin   o olunca daha da değişti
tarafından
O çocuğunuz yokken nasıldı
(100 puan) tarafından
Bu kadar degildi en azından ayrım yapicak bi durum yoktu
tarafından
Allah yardımcın olsun canım
0 oy
tarafından
Ah ahhbende üvey babayla büyümüş biri olarak o kadar çok üzüldm kii

Geceler boyu ağlardm ayrımclk yapyo diye