0 oy
458 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kuzular oglusum kusuyor fiskirir tarzda ve kusarken de burnumdan geliyor arada .Cok fazla kusmuyor en fazla gunde 2 kez bazi gunler hic kusmuyor .ama soyle bir sorun var bugun sari renkte kustu .

Sari renkte kusma skntli diye okumustum yasayan var mi ? 

Neden oluyo bu sari renkte kusma ?

Bir de karin agrimiz var kakasini yaparken zorlaniyor bu bi sorun mu ? Yani her bebekte kaka yaparken zorlanma olur mu ? Masajla rahatliyor.

.

15 Cevaplar

0 oy
(677 puan) tarafından
Bi doktora görünsün ya canm
tarafından
Tamam kuzu goturcem mutlaka ❤️
-Reklam-
0 oy
(665 puan) tarafından
Çok emiyorsa kusabilir ama kusmak normal yani fazlasını ciksirr derlerse çökelek tarzı mi kusma canım...
tarafından
Evet kuzum bugun oyle kustu maalesef
(665 puan) tarafından
Öyle olunca iyi oluyor canım hani korkacak bişey yoktur yani...
0 oy
tarafından
Gaz olabilir canım karın ağrısı 

Kusma da reflü olabilir ayaklarını üşütmüş olabilir geçmiş olsun miniğe
tarafından
Sag ol kuzuu ❤️ bi doktora gidelim olmadi
tarafından
Aynn canım geçmiş.olsun❤
0 oy
tarafından
Gaz kabızlık cogu bebekte olur canm bu sıkıntı degil

Kusmasida usutmus olabilir bildigin gibi havalar cok soguk ayagini mümkün olduğu kadar sicak tut 

Sende ayni sekil sende usuttugunde cocuga gecer 

Gecmis olsun pasaya canm
tarafından
Sag ol Kuzum tamam dedigin gibi yapicam ❤️
tarafından
❤️❤️❤️❤️❤️
0 oy
(3,679 puan) tarafından
Benim oğlumda zor yapardı canım malesef masaj  minik su torbalari var bebekler için ondan kullanıyordum birde zeytinyağı çay kasi ile iciriyordum hep doktor önermişti onların faydasını görüyordum 

Kusması için bilmiyorum canım istersen bir doktora götür belki reflü de olabilir 
tarafından
Yaaa kuzu ben de veriyorum zeytinyagi ama midesi bulaniyo icmek istemiyo sute karistiriyorum bazen . Aynen doktora gidicem bi pazartesi ama eger kotu olursa da acike goturcem
0 oy
(4,892 puan) tarafından
Üşütmüş olabilir . Bi hafta gözlemle ayaklarını hep sıcak tut. Çok yiyorsa da olabilir. Reflü de olabilir 
tarafından
Tamam kuzu sag ol ❤️
0 oy
(7,974 puan) tarafından
Canım sarı renkte kusma iyi deyil doktora götür benim oğlumda sarı renkte kusmustu bı ara biyerde dustumu kafasını vurdum diye sormuslardi emziriyosan farklı da olabilir ama ben iyi deyil diye biliyorum geçmiş olsun
tarafından
Sizde ne cikti kuzu ?? Bizimki hic bi yere vurmadi kafasini ama .
(7,974 puan) tarafından
Bizimkide vurmamisti ama doktor öyle dedi hiç biside çıkmadı allha şükür ama sen götür canım bı doktora kiyamamya çok huzursuz dur şimdi o
0 oy
tarafından
Çok gazi ağlaması var mı ? Yada yüzünde yara kabarcıklar, geçmiş olsun reflüde olabilir 
tarafından
Cok aglamiyor kuzu sadece karni agridiginda bi de gece mizirdaniyo uykusunda.genelde sakin bi bebek
0 oy
(868 puan) tarafından
Alerji olabilir balım bizimde 3 aylıkken buna benzer belirtiler ile süt alerjisi teşhisimiz konulmuştu
tarafından
Yaaa cidden mi ? Pazartesi bi goturelim bakalim ya sag ol kuzu ❤️
0 oy
(1,073 puan) tarafından
Canım fışkırarak kusmayı uzmanlar normal görmüyor bence bir götür
0 oy
tarafından
Canım oğlun üşümüş o yüzden öyle oluyor
0 oy
(3,504 puan) tarafından
Zorlanma kızım doğdugundan beri var kıpkırmızı oluyo hala kakasını yaparken ve şuan 6 aylık o normal Dr bize normal dedi ama kusmasini bilemedim Dr a sorsan iyi olur 
tarafından
Tamam kuzu❤️
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Safra çıkarmış çocuk büyük ihtimalle karnı aç çıkaracak bişey yok ve safra çıkmış
tarafından
Ahh ahh insallah oyledir ❤️
0 oy
(163,303 puan) tarafından
reflusu varmi ortmenim
tarafından
Kuzu yani bilmiyorum ki surekli kusmuyor reflude ssnirim surrkli kusuluyormus .Bir de fiskirir tarzda kusma yeni basladi
0 oy
(3,158 puan) tarafından
Bi doktor görmeli biz ne desek boş
tarafından
Doktora goturcez  tabi ki kuzu .Bugun cumartesi .Sirnakta acil doktorlari bebeklerden anlamiyorlar .en azindan pazartesiye kadar bunu yasayanlar varsa tecrubelerini paylasmasini istedim.Bir nebze fikir sahibi olurum diye .
(3,158 puan) tarafından
Tabii doğrudur canm üşütmüşede benziyo anlattıklarından yola çıkılırsa sıcak tut kendinide bebeğini de geçmiş olsun çok....

İlgili sorular

+2 oy
17 cevap 527 göst.
13 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
31 cevap 967 göst.
3 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
36 cevap 1,036 göst.
12 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
25 cevap 1,019 göst.