0 oy
154 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bebeğim saatlerce sallıyorum uyuması sadece 20 dk çıldırmak üzereyim hep böyle kızlar 5 aylık çok huysuz ve tükürüyor 

4 Cevaplar

0 oy
(551 puan) tarafından
Dış cikariyor annesi ağrı kesici ver arada rahatlatır eline ver havucu kemirsiin
tarafından
Of kuzum ya valla artık çıldıracam bende yorgunum ve onca ev isim var kuzum
(551 puan) tarafından
İş yapmican :) ben yapmıyorum olduğu ladar yani bebiş uyudukca uyuyorum eşim sorun etmiyor tertemiz değil evim iki günde bı supruurp silerim ona rağmen yine kötü bebek pwismde yapmayı öğrendim artık iş takma kafana hepsi geçici dönem senin ruh halin masilsia bebek hisseder canım. Sakin ol ev işi bugün bitmese n'olacak yarın yap bebeğim buyuyecek ve bu zamnalari ozleyeceksin
tarafından
Haklısın kuzum ya
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kuzum saatlerce sallama. Bak benden sana tavsiye o hatayı ben yaptım sen yapma. Bebeğim aynı böyle 5 aylıkken hiiiç uyumuyordu. Doktora götürdüm senin dediğin gibi söyledim doktor bey saatlerce sallıyorum uyumuyor dedim.

O mülayim beyefendi adamın içinden canavar çıktı.

Oyuncak bebek mi bu sallıyorsun saatlerce 10 15 dk dene bırak sonra yarım saat sonra tekrar dene EĞER UYKUSU GERÇEKTEN varsa diye bana bir kızdı. Kendini düşün bakalım dedi öyle sallanırken. Onun bana kızdığı kadar kendime kızdım.

Şuan 15 aylık oğlum hala uykusu konusunda zorlar ama ne yapıyorum 10 dk deniyorum baktım savaş veriyor benimle hemen bırakıyorum..

Lütfen saatlerce sallama
tarafından
İnanır mısın sen öyle dedin bıraktım uykusu da var ama bilmiyorum ya
tarafından
Bırak bak çooook zararlı. Benim ilk bebeğim ve tek büyütüyorum ailem şehir dışında. Doğruyu yanlışı yapa yapa bulucaz.
Evet bende biliyorum uykusu olduğu halde uyumuyordu ama ne yapalım kalıversin evin işi. O ufacık beyni sallandıkça hasar alıyor birde saatlerce sallamak Kurban olayım yapma..
tarafından
Ay tamam kuzum valla aynen haklısın
0 oy
(4,100 puan) tarafından
Ah canm ya hep aynı yaşına gircek düzen dye bişey yok doktra ble götürdm herşy norml dedi uyumyosa uyumydr dedi
0 oy
tarafından
Bebeği salladigin için o sarhoslukla uyuyor sonra geri uyanıyor başka uyku yöntemlerine geçsen pişpişlama vs YouTube yaz cikar

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 607 göst.
0 oy
8 cevap 279 göst.
13 Şubat 2026 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Gurbetci_Saban (5,495 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 223 göst.
15 Ocak 2026 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Nefesimm (401 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 145 göst.

Kategoriler

1,509,647 soru

24,634,093 cevap

365,307 kullanıcı

...