0 oy
736 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Arkadaşım Doğum Yaptı Kaynanası Bir Sürü Şey Almış Hediye Olsun Yiyecek Olsun . Bana Gönderdi . Benim Kaynana da ben Doğum Yaptım Sezeryan İle 3. gün sütüm geldi İncir Almış Bana Eşimde Almıştı Süt Yapsın Diye Evde İncir Varmış Bilsem Almazdım Deyip Evine Götürmüştü. Bu kadının Görgüsüzlügu , Pintiligini Su Yasima Kadar Kimseden Ne Gördüm Ne de Duydum. 

19 Cevaplar

0 oy
(22,057 puan) tarafından
Allah seni kiz :D kafani doldurma boyle bosver bende senin gibiyim kendimi doldura doldura bi hal olduydum:D
tarafından
Ya aldıklarıni attı doğum hediyesi almış meyve tepsisi hazırlamış, baklava kuru yemisler , kıyafetler  bir de onu mavi tullere sarmış getirmiş nasıl ince fikirli  imrendim ne yalan söyleyim . Kendimi doldurmak değil de bu durduk yere can sıkmak :D
(22,057 puan) tarafından
:DD aynen kiz benim ablamin kaynanasida bu sekilde doldurdu herseyi bende hic bisi goremedigimden doldururdum kendimi :D bi an kendimi gordum sende
-Reklam-
0 oy
(4,712 puan) tarafından
Boş ver düşünme bunları kalbine yazık. Kendimden biliyorum ;)
tarafından
Onun yüzünden sütüm kesildi zaten hakkımı helal etmiyorum ☺️
(4,712 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım benim Allah iyi insanlarla karşılaştırsın herkesi.
tarafından
Teşekkür ederim amin kuzum herkesi ❤️
0 oy
(15,504 puan) tarafından

Kadın dobraymis :D

tarafından
Ne dobralik ya birine bişey aldıysan evde olsa dahi goturulmez pislik onun yaptığı
0 oy
(2,855 puan) tarafından
Herkes bir değil ki canm Allah iyi insanlarla karşılaştrsın takma bosver 
tarafından
Amin canım ama sürekli görüşmek zorunda olduğun biriyse daha kötü oluyor.  Takıyorum yani
0 oy
(2,980 puan) tarafından
Allah size versin kimseye minnetlik etmesin alan kendi bilir almayanda kendine yapar. Bence boşuna strese girmeyin varsayın ki yok.
tarafından
Kimseden bugüne kadar beklenti içinde olmadim eşim dolu dolu alır ama eve getirdiğini geri götürmesi bilseydim almazdim demesi yani önemsemediginden .
0 oy
(684 puan) tarafından
Ayy aynı benm kaynanam :)) bosver takma değmio görgü gelenek bilmeyene ne yapsan boş 
tarafından
Değmiyor tabi kendime ediyorum bu yaştan sonra ben ona öğretecek değilim :D
0 oy
tarafından
Sezeryanli halimle yemek yaptım yedi benim ki bu kadar çeşide gerek yoktu dedi bir de kombiyi kapatmış Martin soğuğunda benim de teller atti zaten lohusayim menepozlu.olan balkonda otursun dedim ben yapmadım diyor bir de eşime dedim gönder ananı gerek yok diye ama ben gorusmiyorum 3 senedir kafam rahat uğraşamam onunla Allah ıslah etsin
tarafından
Emin ol görür bir gun
tarafından
Umarım çok geç olmadan görür. Yoksa bu gidişle olan bana olacak çok yıprattim kendimi 25 yaşındayım kaşım ve saçım beyazladi ailede kimse de yok kaynanamda bile yok . Sütüm kesildi onun yüzüne aman Bizden Uzak Olsun Da Tek
tarafından
Yatacak yerleri yok bunlarin kafaya takma benimki hala arkamdan atıp tutuyor cvp bile vermiyorum gerek yok istediği o zaten engelle her yerden
tarafından
Engelli zaten bir wpden engelli değil ordansa engellemiştim eşim kaldirdi
tarafından
İşte hatayı eşin yapıyor
0 oy
(3,504 puan) tarafından
Ayy boşver kız insan sinir olduğuyla kaliyo valla başka da bı şey olmuyo 
tarafından
Aynen öyle olan bana oluyor. Lohusa bu kız demedi çantasından çıkarttigiyla geri koyduğu bir oldu
(3,504 puan) tarafından
Düşüncesiz işte gerçi kimi de bilerek yapiyo günahı boynuna artık sen takma kafana değmez
tarafından
7 ay geçti üzerinden :D o günü yad ettim
(3,504 puan) tarafından
Kız baya da zaman olmuş unut gitsin artık :D
0 oy
(3,403 puan) tarafından

Karakter meselesi herkesin aynı olmuyor demekki. Allah iyilerle karşılaştırsın :ermm:

tarafından
Amin canım ne güzel bir dua bu
0 oy
(7,035 puan) tarafından
Bende de var ondan bir tane canım benim ki sizde olan bizde yol deyip götürüyor daha dün Dukana peynir braktim git al dedi gittim peynir kokmuş 
(7,035 puan) tarafından
Bizimde öyle bizimki cimriligi ile meshurdur
tarafından
Ahahaa :D bu da herkes kısnik der kısnik lafını da bunlarda duydum biz cimri , pinti deriz
(7,035 puan) tarafından
Bizde cimri deriz ama çok zoruma gitti dün yaptığı ya vala
tarafından
Terbiyesizlik işte herkes kendine yakışanı yapar
(7,035 puan) tarafından
Öyle vala eşime dedim al götür anan kendi yesin mis gibi taze peynirini
0 oy
tarafından
Valla bende öyleydim bide lohusasın insan 2 kat fazla takıyor kendimden biliyorum ama artık o fırsatı vermiyorum ben ya geçti gitti eşimde arkamda destek en son dedikodumu yaptı giderken 2 gün yanımda kaldı bende aradım bi daha gelme dedim o günden beride gelmedi 
tarafından
Ben gelme desem beni parçalar orası oglumun evi diye eşimi arar biri bin eder ki yapmışligi da var lohusayken annem yanım da kalacakti bu kaldı eşime gelin beni evden kovdu demiş eşim üzerime yürümüştü 5 günlüktu oğlum daha sonra bu evine gitti geri geldi madem seni kovdum hangi yüzle geri geldin ben konulduğum yere gitmezdim dedim kaynanam eşimin yanında ne kovmasi kim çıkarıyor onu dedi.  Eşim öyle kalakaldı anasina ana sen demedin mi bile diyemedi. Helal etmiyorum hakkımı
0 oy
tarafından
Boşver canm ya 
tarafından
Boşverdim zaten kendime zarar veriyorum
0 oy
(14,957 puan) tarafından
Dert edecek birşey mi bulamadın kız kalk kahvaltı hazırla ☺️ o güzel canını sıktığına değer mi 
tarafından
:D şimdi hazırlıcam kahvaltı oğlundan fırsat bulursam
0 oy
(1,577 puan) tarafından
Bana hic bisey yapmadi hatta sözde o bana ilk gece bakcazmis ertesi gunude kardesi gelmis ikinizedw bakamam annen gelsn diye bide akil veriyo Allahim kimseye muhtac degilim emzik yuzunden tribe girdi küstü gitti((((((bu kadarcikla kalmadi kisa kestim)))) Allahindan bulsunlar baskada bisey demiyorum 
tarafından
Rabbim çıkarır
0 oy
tarafından
Aynısı bizde var. Getirdiği pekmezi geri götürmüş sizde var diye . Utanmaz bence ya madem geri  gotureveksin hiç getirme ayıp denen bişey var. Biz sustukça sacmaliyilsr 
tarafından
Valla ya 55 yaşında kadın olgunluk hiç yok
tarafından
Bizimki işine gelince olgun. Herşeyi senden bekler , kaba göre şekil alır. Kimden yüz bulsa tepesine çıkar bıktım artık Allah uzak etsin
0 oy
(2,422 puan) tarafından

Benimkide 2 zibin 1 battaniye 2 don almış bebeğe diyor ki herkes niye bu kadar çok aldin dedi bende bakıyorum bakıyorum ne almış :D sezaryen oldum bende 1 hafta kaldı 5. Gün hastanelik olmuştum onun stresi yüzünden. Yok cocuga düşkün olsan sütün gelirdi, yok annelik yapamıyorsun mama bunun annesi, yok sana bir şey olursa çocuğa ben bakarım merak etme vs. Bir sürü şey söylemişti.. benim ki daha berbat bir insan, 1 buçuk aydır görüşmüyorum da rahatım simdi .. :ermm:

tarafından
Çocuğa bişey olsa ben bakarım mi dedi lohusa halinde Allah akıl versin uzak etsin
(2,422 puan) tarafından
Yok ben ölünce bakacakmış, fenalaşıp hastaneye kaldırılıp gelince söylüyor bunu
tarafından
:D Allah razı olsun çok moral oldu deseydin
0 oy
(811 puan) tarafından
benim kaynanam bebegime dogum yapinca esya hazirlamamisti kocam tisortunu cikarmisti bebegi sarmislardi gorumcemin bir kac eskisini koymus ben kocama hastanede aldirinca da arayip laf etmisti hic bir zmn hakkimi helal etmem ona
tarafından
Bide benim kaynana ameliyat olurken bana gelip helallik istedi
0 oy
(1,006 puan) tarafından
Aynı benim kaynanam da en azından sana incr almış bana bir çöp yine almadılar birde kızıma ismini koydum koymaz olaydım kızıma dahi nie çöp almadılar 
0 oy
(177 puan) tarafından
Benim kayinpederim böyle

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 269 göst.
2 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 1,819 göst.
0 oy
40 cevap 1,582 göst.
29 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Tugba1234567 (1,254 puan) tarafından soruldu