0 oy
311 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (76 puan) tarafından
Femara kullanıcam 5 günün sonunda doktoruma gidicem adetin 5nci günü basla demisti.. Herhangi bir ilişki vs bahsetmedi bu süreçten geçenler bilgi verebilir mi? 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben klomen ve çatlatma iğnesi kullandım yumurtalarin da çok güzel büyüdü her ay 4-5 tane yumurta oldu ama mallesef tutmadılar 
(76 puan) tarafından
Klomen cok yumurta olmasını sağlıyormus, bos yumurta oluyormuş coğukla.. Femara az ve öz oluyomus sağlıklı yumurtlama sağlıyormus doktorum böyle dedi.. ben femara tercih ediyorum hastalarıma dedi.. İlk defa denicem inşallah tutar :/
-Reklam-
0 oy
(2,310 puan) tarafından
Bende kullandım canım adetin 3gunu başlamıştım adetin 7gunu ilacı bıtirdim 1hafta beklemiştim sonra 4gun üst üste berablik demişti doktorum sana bişey demedimj doktorun canım
(76 puan) tarafından
İlişki konusunda bisey demedi.. Bende hapın bitimini mi beklesem diye düsünüyorum? Zaten bittikten 1 gün sojra doktora gidicem iliskiyi o zaman söyler mi acaba?
(2,310 puan) tarafından
Aynen canım bekle doktor gidince söyler zaten
0 oy
(4,342 puan) tarafından
3 kere kullandım ilkinde hamile kaldım kürtaj oldum iki kere daha kullandım olmadi tutmuyo dün klomen başlattı doktor
0 oy
(1,757 puan) tarafından
Ben adetin 3. Günü başladım bana catlatma iğnesi vermedi ama 
(76 puan) tarafından
Banada vermedi duruma göre vericek sanırım suanlık sadece ilacı verdi
(1,757 puan) tarafından
Aynen bana gerek duymadı verdiği ay hemen bebişim oldu darısı sana
(76 puan) tarafından
İlişki konusunda bisi demismiydi ona göre mi denediniz acaba.. İnşallah cok tskkr ederim
(1,757 puan) tarafından
Yumurtlama olacağı hafta her gün dedi
(76 puan) tarafından
Çok sağolun

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 418 göst.
0 oy
2 cevap 875 göst.
0 oy
1 cevap 212 göst.
7 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Atiye_ (9 puan) tarafından soruldu