0 oy
900 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ben gunduz hiç tv acmiyorum cunku bebegimin cok ilgisi var az bi ses duysun butun ilgisini oraya verir o yuzden izlemesin diye gunduz hic acmiyorum tabi ki de asla izletmem demiyorum teknoloji cağındayız ne kadar uzak tutabilirim ki ama ne kadar gec tanışırsa o kadar iyi diye dusunuyorum. Zaten gun icinde hep beraberiz nereye gitsem mama sandalyesiyle yanima tasiyorum o yuzden tv nin eksikligini hissetmiyorum. Bugun corbasini hazirlarken mutfak soguk diye yanimda goturmek istemedim tv acayim gelene kadar oyalansin diye rastgele trt cocuk actim İbi diye bisey vardi. Kapiyi hafif aralikli biraktim oyle gittim tv nin sesi geliyodu. Duyduklarimi soyluyorum; küçük bi kiz var elinde kolye var birisi o kolyeyi ondan istiyo vermezsen annen sonsuza dek uyur bi daha onu asla goremezsin diyo. Kiz uzuluyo vericm diye agliyo sonra kotu adam gulusleri vermezsen butun sevdiklerini gokyuzune ugurlarsin vs hemen gidip tv yi kapattim. Belki benim cocugum anlayacak yasta degil belki ne izledigini bile bilmiyo ama cocuklarin bilinc altina boyle seyler yerlestirmek nasil bi kafa yani bi cizgi filmin boyle olmasi ne derece mantikli ben mi abartiyorum tabi ki cizgi film izleyecek zamani gelecek ama boyle seyler mi izleyecek bizim zamanimizda tom ve jerry vardi bugs bunny vardi sirinler vardi tamam hepsinde subliminal msjlar varmis onu buyuyunce ogrendik ama boyle uzecek seyler degil bi cocuk icin anne ne demek neden böyle seylerin takibini yapmiyorlar trt kanali bi de ona guvenerek acmistim ben de

22 Cevaplar

0 oy
(89 puan) tarafından
Valla ben acıyorum illaki izlicek bari yaşına uygun izlesin x kanalındaki saçma sapan reklamları filmleri izşeyecegine niloyayı ,rafadan tayfayı,heidyi,doruyu,egeyle gagayı izlesin hayal gücü gelişsin tabiki oyunda oynuyordum ama robot değiliz yani bir ada kendi başlarına zaman geçirmeleri lazim tabiki herkesin kendi tercihi herkes çocuğunu kendi kurallarınca yetiştirmekte özgürdür ha bide çocuğum hiçbir zaman televizyon için ağlaması şimdiye kadar ben acarsam izler acmasam benimle oyun oynar
tarafından
Benim cocugumun da cizgi film izleyecek zamani gelecek ama simdi degil 9,5 aylik daha kucuk yani. Tv icin aglamiyo ama açık oldugunu gorunce izlemek icin can atiyo ne actigimiz onemli degil yeter ki bi ses duysun goruntu gorsun. O yuzden gunduz acmiyorum beraber vakit geciriyoruz tabi ki sıkılıyo ama sacma sapan seyler izletmek istemiyorum hele ki duyduklarimdan sonra. Izletecegim zaman da iyice arastirip oyle izletmem lazim bisey izleyecekse hic degilse ona faydasi olsun
(89 puan) tarafından
Benim kanaatimce en uygun kanal TRT çocuk
tarafından
Ben de oyle oldugunu dusunerek actim ama guzel seyler duymadim belki bana denk gelmistir bilemiyorum
-Reklam-
0 oy
(665 puan) tarafından
En masum çocuk kanalı TRT çocuk yani benim görünce vardı 6 7 aylıkken hiç tekevizyona bile donddermezdi kızını ben izletmeuecem ben alıştırmaya cam bilinçli anne ya çocuk 3 yaşında telefondan başını kaldirmiyor ve vermedikleri zaman sinir krizi geçiriyor en sonunda dayak yiyor cokda şey yapma yani...
tarafından
Benim öyle cizgilerim yok yapmam etmem demiyorum canm ama daha cok kucuk 9,5 aylik ne izledigini nerden bilsin. Tv acik oldugu zaman ne oldugu onemli degil dönüp izlemek istiyo suan izlediginden de bisey anlamiyo anlayacagi zamana gelince izlicek tabi hatta oturur beraber izleriz yok oyle yapmam etmem diye buyuk konusmuyorum sadece suan icin erken oldugunu dusunuyorum
(665 puan) tarafından
Tabi canım sende haklısın ama diğer kanallara göre TRT çok masum yani bütün filmleri pedegog eşliğinde hazırlanıyor...
tarafından
Dogrudur canm hepsinde subliminal msjlar var zaten ama arastirip en masumunu izletmek daha mantikli

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 771 göst.
25 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kumsal1 (3,460 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 176 göst.
21 Mart 2024 Diğer kategorisinde Milena16Miran (7,135 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 149 göst.
17 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Mutluu annee (633 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 71 göst.
10 Ocak 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Gammmze (1,327 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,378 soru

24,085,156 cevap

331,428 kullanıcı

...