0 oy
433 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Oğlumun aşısı vardı kuzenime söyle bizi aşıya götürsün dedim hava soğuk ve yağmurluydu olmaz dedi onlar kovidi yeni atlattı arabayı dezenfekte ettiler mi bilmiyorum dedi riske girmeyelim dedi bende tamam dedim babamı aradım bizi aşıya götürsün diye kapattık konuyu dün gece 12 de işten çıkmış eve yürürken tanımadığı birisinin arabasına binmiş bende tartıştım tamam adam iyi niyetle arabadına almış hava soğuk ama insan yinede korkuyor belki adam hırsız katil bilemeyiz ki hangi devirde yaşıyoruz hepsinden önemlisi pandemi var sen tanımadığın insanın arabasına bin eve gel hepimizi riske sokuyor ben kızdığım zaman da ben suçlu oluyorum Allah aşkına ben mi abartıyorum 

4 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Yanliz bindiren degilde binen hirsiz katil damgasi yiyo genelde adamin karisida diyodur hirsizmi katilmi belli degil niye arabana aliyon diye :)
tarafından
Evet karşı taraf da haklı öyle dese bende haklıyım sonuçta devir kötü ne olacağını bilemeyiz tartışınca da abartma ne olacak diyor şu sorumsuzluğu beni öldürüyor hiçbişey umrumda değil bişey olmaz deyip kestirip atıyor
tarafından
Sorumsuz degilde isine geleni yapiyo bence kuzenine dzenfekte etmemislerdir arabayi diye haber vermiyo ama baskasinin arabasina covidmi degilmi bilmeden biniyo
tarafından
Bende ona sinir oluyorum işine geleni yapıyor bizi hiç düşünmüyor
tarafından
Valla istedigin kadar sinir ol bence degismez inandina yapar diye dusunuyorum bosuna kendini harab edersin sinir olarak baci
tarafından
Öyle oluyor zaten umrunda değil ki kendi söylediğimi kendim duyuyorum
-Reklam-
0 oy
(136 puan) tarafından
Abartmıyorsun birkere eşimde almış çocuk ları cebinden para calmaya calışmışlar
tarafından
Al işte dünyanın binbir türlü hali var sen iyi niyetli olursun karşı taraf kötü bilemezsin
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Yani adam degil burda eeinden suphelenilir normalde binen kişiden :D 

Diher konuda da gelince dus alur tamamdir arabada da maskeliyse sorun yok bence.
tarafından
Canım maske zaten tam koruma sağlasa bu kadar insan kovid olurmuydu beni bindirmedi kuzeninin arabasına kendisi tanımadığı insanların arabasına biniyor ben ona sinir oluyorum
(7,786 puan) tarafından
Yani ona bakarsan ise de gitmesin kimse ya esin  dikkat etmiştir. Hem adamdan Allah razı olsun.
Bence abartmissin canım
tarafından
Ya tabiki Allah razı olsun hala böyle iyi niyetli insanlar olduğunu bilmek çok güzel ama devir kötü başına bişey de gelebilirdi ben ondan korkuyorum ya da eve kovidde getirebilir adam taşıyocıdır kendisi de bilmiyordur ben oğlundan yana endişeleniyorum hepimiz evlatlarımızın gözünün içine bakıyoruz hasta olmadım diye eşimin de biraz dikkat etmesi gerekiyor
(7,786 puan) tarafından
Ya tabi simdi esinin teezati su kuzeninden icin dezenfekte etmemislerdir diyip kendinin bilmeden binmesi yani ya o zmn da umursama yada hep umursa.  
Cok buyutulcek konu degil canım ama tek sıkıntı su tezat durumu
0 oy
(753 puan) tarafından
Bizde bı ara disardaydik eşimle adamın biri bavullarla zar zor eve gitmeye çalıştırdı yağmur yağıyordu . Durduk abi istedgn yere bırakalım diye . Çünkü gerckten zor götürüyordu  aldık bıraktık adamı.    Yani her insan iyi çıkmaz ama  vicdanında el vermedi birakmadik

İlgili sorular

+1 oy
73 cevap 2,863 göst.
0 oy
22 cevap 694 göst.
15 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Kardelen.kardelen (77 puan) tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 1,876 göst.

Kategoriler

1,474,990 soru

24,147,748 cevap

334,732 kullanıcı

...