+1 oy
1,527 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
İyi geceler hanımlar sorum yukarıda benım cevabım annesi 

49 Cevaplar

0 oy
(3,818 puan) tarafından
Bir öncelik verilmez buna kendini bilen bir insan karısının ve çocuğunun artık onun ailesi olduğunu bilir ama annesini de yabana atmaz çünkü bende annemi de babamıda baş üstünde taşırım ki kendi çocuğumuz da var bir öncelik belirlenmemeli bu durum da 
-Reklam-
0 oy
(519 puan) tarafından
Bence kiyaslanmasi bile dogru deyil es farkli anne farkli bana sorucak olursan ben annesini secsin isterim anne bas tacidir sahsen esim bana sorsa annem derim aanneler bulunmaz kotusu de var iyiside var ama annedir onu besleyen buyuten gece gunduz demeden kalkip bakan anneyi bi koseye itio beni secmesini istemem anne gibi kutsal bi varliktan vaz gecen yarin bigun bendende vazgecer diye dusunuyorum benim annem anneyse esiminde annesi annedir ikiside esittir es ve anne arasinda secim olmaz diye dusumuyirum
(519 puan) tarafından
Bide suan kendimi esinin annesi yerine koydum oyle yazdim:) bende cocuk buyutuyorum sahsen cok kirilirim evladim bi secim yapsaydi
0 oy
tarafından
Ben annesi olduğunu düşünüyorum
tarafından
Bende. :(((((
0 oy
tarafından
annesidir herhalde ama sonuc olarak ilk cocuklarimiz gelir ister annesi olsun ister ben bizler ikinci plan
0 oy
(13,306 puan) tarafından
Şuan eşim için öncelik biz evlendiğimizden beri 
0 oy
(1,635 puan) tarafından
Eşimin tarafı yoktur yeri gelir annesi ki tabiki annesi o atamaz ya bende asla atmam annemi çünkü beni de atmaz hep tutar dengeyi güzel sağlar
0 oy
(712 puan) tarafından
Neye göre kıyaslama yapması lazım ki??
tarafından
Mesela kayınvalide kötü bir kadınsa zina yapıyorsa gelininin telefonunu karıştırdıysa eşin de 3 şahidin var mı diye tutturursa bende desem Allah ben ve annem şahit.
0 oy
tarafından
Annesi çok net 
0 oy
tarafından
Annesiniden beni önce tutsun istemem ikimizin yeride ayrıdır, bizimde evlatlarımız var 
0 oy
tarafından
Ya tabiki annesi olacak 

9 ay karnına tasi

Kessinler biçsinler dogur 

Binbir zahmet büyüt 
0 oy
tarafından
Küçükken çocuklara sorarlar ya hani anneni mi daha çok seviyorsun babanı mı diye bana bu soru sorulduğunda travma etkisi yaratırdı ve soruya cevap veremediğim için ağlardım. Çünkü ikisini de birbirinden ayıramazdım. Sizin sorunuz biraz o hesap olmuş sanki. 
0 oy
(6 puan) tarafından
Ya arkadaşlar şöyle sorular sormayın biz de anneyiz şimdi empati kurmak en güzeli doğurup bin bir türlü acıyla cefayla büyütüyor tamam hayatının geri kalanı belki eş ile geçecek ama seçim olarak sunmak hiç güzel değil es ayrı ana baba ayrı onların hakkını ödeyemeyiz. Kayınvalidem çok iyi Allah razı olsun bilmediklerimi öğretti yardımcı oldu hakkını ödeyemem. Diyelim ki kötü de olsa yinede eşlerimizi bu zamana kadar getiren analarımız. 
0 oy
(1,192 puan) tarafından
varsa yoksa annesi bekarken yuzune bakmazmis simdi agzinin icine bakıyor o derece
tarafından
Öle olurlar evlenince vicdan mı oluyor noluyorsa
(1,192 puan) tarafından
ay kendi bile anlamiyor inan bn nie boylesin diyorum valla evlenince ayri bi düştüm ustune diyor kndi de farkinda hala ailesi olarak oncelik sirasina giremedik o uzuyor once annesi babasi kardesi sonra cocuk ve ben
tarafından
Aynen benım hesap sizin de
en son biz
0 oy
(3,238 puan) tarafından
Önce ben sonra çocuk sonra kardeş sonra anne dediğine göre tabi sormadım genelde hep önce sen der:)
tarafından
Ne guzel masallah
0 oy
(214 puan) tarafından
Ben hatta annesiyle konuşmuyor ben zorla arayıp kulağına tutuyom
tarafından
Ne iyi gelinsin
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Annesi olmalı ben bugun var yarin yokum olaki bosandik yani ihtimal... Ama annesi hep var, benim icinde oyle. Ama en en onceligimiz anneden de öte olan kizimizdir. 
tarafından
Kayınvalide ni seviyorsun sanırım anlaşamasanda böle düşünürmüydün peki seni sevmese sende onu ?
(7,786 puan) tarafından
Yani cok iyi de değiliz. Evet anlasamasak da ben de anneyim yani ki ne zorlujlar cekiyorum cocugu buyuturken anne daha cok sevilmeli. Ama esi anneye ezdirmemeli dengeyi koruyacaksin yani.
Analik etmeyrn annelerse istisna onlara lafim yok.
0 oy
(2,052 puan) tarafından
Tabiki önce annesi ben kendimi bile a kaynanamla kiyaslamam çünkü annelerin yeri ayrıdır bambaşkadır çok değerliler dır,ben ise onun eşiyim gelecek hayatiyim
0 oy
tarafından

Valla bi eş dediğin orta yolu bulmalı yani seçimini yap diyemezsin çünkü onu büyüten emek veren bir annesi o sende onun hayat herseyi oluyorsun en büyük iş eşlere  düşüyor ne seni seçmeli ne de annesini ama dediğim gibi orta yolu bulmalı :) 

tarafından
Orta yolu bulamayanlardan bu
tarafından
Allah yardımcın olsun canım o zaman :(
tarafından
Sağolasın canım :(
tarafından
Kayınvalidenle Aran nasıl canım
tarafından
Telefonumu karıştırdı görüşmüyorum eşim inanmadı tabi Allah ben ve annem şahidim. Gelip gitmiyor eşimde de onun gıcıgı var bana karşı
0 oy
(1,218 puan) tarafından
Herkesten önce sen der hep bana 
tarafından
Ne guzel masallah
0 oy
(1,301 puan) tarafından
Duruma göre tabiki değişir. Anne yani sonuçta. 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 404 göst.
28 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Svgidrmzz (112 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 712 göst.
3 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,365 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 737 göst.
0 oy
6 cevap 199 göst.
5 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Keyfimizpasadayok (828 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,007 soru

24,052,163 cevap

329,706 kullanıcı

...