0 oy
341 göst.
Diğer kategorisinde (3,854 puan) tarafından
Amniyon sıvısı fazlalıgı 22 haftada yaşayan var mı nasıl normale döner 

4 Cevaplar

0 oy
(519 puan) tarafından
Benimde ilk cocukta fazlaydi cnm fazla olmasi cok ta onemli deyil az olamsi daha kotu insallh bi sorun olmaz
(3,854 puan) tarafından
Neden fazlaydı suyunuz doktorunuz ne dedi
(519 puan) tarafından
Bende seker yuklemesi sonucu sekerim cikmisti diyet uyguladim bol bol su ictim onun sonucunda suyum fazla cikti doktor fazla olsunda az olmasin demisti zaten 38 de de suyum patladi dogum  yapmistum
(3,854 puan) tarafından
Diyet nasıl uyguladınız kim verdi ekmek olarak ne tükettiniz
(3,854 puan) tarafından
Bebeğiniz sağlıklı mı doğdu
(519 puan) tarafından
Doktor dahiliyeyr yoladi ordanda diyetisyene gotim 3 4 ay diyet listeysiyle beslemdim cok sukur bi sorun olmadan dogdu korkma birsey olmaz yeterki suyu az olmasin o daha kotu belki sendede seker vardi yukleme yaptinmi
(3,854 puan) tarafından
Daha baktırmadım şekere doktorum Hba1c bakrımamı istedi ilk 3 aylık şekrmş şeker yüklemesi yaptırsam mı bilmiyorum bazıları tavsiye etmiyor siz yaptırdınız mı
(519 puan) tarafından
Tavsiye ediyorum ben cnm eyerki sekerin varsa onlemini aliyorsun saglikli bi cocuk dogar obur tutlu sorunlu dogar bak mesela annem son kardesimi dogurdugunda 6 yasina geldi okula basladi ogretmen gozlerinde sorun oldugunu fark etti goturduk %70 gozleri gormuyirmus meyerse neler neler yaptik duzelmedi oda nne karnindayken seker yukselmesi sonucu boyke olmus ben bunu gordukten sonra ilk cocugumda yukleme yaptim benimde yuksek cikti ve diyete basladim saglik icafina asi icin gitigimde orda hemsirenin bi sozu oldu hala aklimda hic unutmadim bana dedi pilavdan bir kasik bile alma yoksa cocugun kor dogar dikat et diyetine dedi ve dikat ettim rabbime bin sukur sorun cikmadi
(3,854 puan) tarafından
Allah korusun ya bana şeker yüklemesi i demedi doktırum Hba1c kan testine baltr sonra bişey çıkarsa duruma göre bakarız dedi korkuyorum pazartesi baktırıcam saglık ocagında kandan bakılıyomul o şekerli sudan degil semeri su için 3 hafta sonra cagırmıltı ebe
(3,854 puan) tarafından
Benim Bi kaç haftadır acayip tatlı isteyim oluyordu çikolata çok uiyordum acaba ondan mı oldu
(519 puan) tarafından
Insallah hersey istedigin gibi olur canim korkma
(519 puan) tarafından
Olabilir canim benimde haberim yoktuki sekerim yuksek kafayi helvaya verdim normalde agzima surmezdim bir haftada kocaman bir kutu helva bitirdim ve sonucum sekerim cikti  herkes ayni olmaya bilir mesela suan yine hamileyim suyuma az dediler baska yere gitim iyi dediler boyle her doktorun dedigi de tutmuyorr
(519 puan) tarafından
Testlerini ihnal etme bebek sagligi icin cok onemli gerekli derse doktirun yuklemeyi yap kimseyi dinleme sekerin yuksekse enazindan diyetle duzeltirdin
(519 puan) tarafından
Ekmek olarak tam bugday ekmeyi tuketim cnm bi sorunu goredim kusura bakma
-Reklam-
0 oy
(3,417 puan) tarafından
Kuzenimin hep fazlaydı çok şükür sıkıntı olmadı doktor erken doğum olur dedi 39 haftaya kadar bekledi
(3,854 puan) tarafından
Neden fazla oluyormuş peki
(3,417 puan) tarafından
Sebebini bilmiyorum canm
0 oy
(2,080 puan) tarafından
Benimde  fazlaydı  ikinci  çocuğumda genelde  fazlalık  olduğunda  şekerden  şüphe  ediyorlar  ama  birseyim  çıkmadı  şükür  ya da  her  fazlalıkta birsey  çıkacak  diye  birsey  yok 
(3,854 puan) tarafından
Doktorum benden de gizli şekerden şüphelendi pazartesi baktırıcam ama şeker çıkmazsa neden olabilir ki
(2,080 puan) tarafından
Birşeyden  değil  canım  her  hamilelik  bir değil  yani  benim  ilk  çocuğumda azdı  suyum  ikincide  fazla  ama  birsey  olduğundan  sanmıyorum benimde  bu haftada  detaylı ultrasonda  belli  olmuştu çok  şükür  sıkıntı  çıkmadı  inşallah  seninde  öyledir
0 oy
(3,094 puan) tarafından
Benimde fazlaydı doktorum tatlı türü yiyecekleri yasakladı meyve bile sayıyla yedim düzene girdi 
(3,854 puan) tarafından
Ekmek faln da mı yemediniz
(3,094 puan) tarafından
Ekmek buğday ekmeği yedim çok az  pirinç makarna hamurisi patates yasaktı

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 654 göst.
0 oy
5 cevap 237 göst.
0 oy
2 cevap 294 göst.
0 oy