0 oy
241 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kaç yaşında biraktirdiniz kizlar öğlen uykusunu bebislerinize 

8 Cevaplar

0 oy
(14,957 puan) tarafından
Bende bekleyeyim kuzum malum ☺️
tarafından
Bekle kuzum bakalım ❤️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Öğlen uykusu hangisi oluyor. Benimki 24 aylık sabah 5 de kalkar 10  10 buçuk yatar 12 de kalkar 
tarafından
Senin ki öğle uykusu gibi değil canım 12 de yatar 2 de kalkar öğle uykusunda senin minuk kuş sabah erkenci
tarafından
12 de kalkıyor iste bi daha 8 buçuk gibi uyuyor gece uykusuna. Bazen ama 5 de de uyumak istiyor uyutmuyorum yoksa akşamlari anamızı ağlatıyor
tarafından
Uyku saatleri biraz sıkıntılı sizin canım
tarafından
Oyy sorma bacım 24 aydir ne uyku var doğru düzgün ne düzen. Neler ettim ama yok olmuyor yazılan hiç bişey bize uymadı. Gece de 3 4 kalkar süt içer 1 2 saat daha uyur kalkar. Bazen o uyusà ben kalkıyorum artık. Doğduğundan beri aynı
tarafından
Çok zor canım uykusuzluk ya 11 ay ben yaşadım bilirim
0 oy
tarafından
Kuzum 11 aylık benmki , sabah 8 9 da kalkıyo 12 veya 1 de öğlen uyuyo 45 dk sonra kalkar 4te tekrar uyuyo 5 5 buçukta kalkıyo sonra gece uykusuna en geç 9  9 buçukta yatar 
tarafından
Canim ben öğle uykusunu kca yaşında biraktirdilar diye soruyorum
tarafından
Ay busecim özür dilerim canm başlığa göre hareket ettm kusura bakma . Öğlen uykusu uyumuyo sandm kusura bakma canm
tarafından
Yok kuzum ne özüru estafurullah. Oglen uyku gerilemesi yaşıyoruz biraktirsam mi diye tereddüt ettim eğitmene yazdım 1 hafta takip et dedi buraya da sorum dedim kusum
tarafından
Anladm kuzum
0 oy
(579 puan) tarafından
21 aylık 2 aydır uyutamıyorum öğlenleri akşam 9gibi yatıyor sabah 10 da kalkıyor öğlen uyumayınca bende sabah uyusun bari dedim
tarafından
Erken bırakmış senin ki canim
(579 puan) tarafından
Hayırlısı ne diyim ki canım :)
tarafından
İyi olsunlar da canım napalim:)
0 oy
(16,783 puan) tarafından
35 aylık hala uyuyor uyutmazsam bu sefer akşam 6 7 de uyur kendisi o yüzden ben 2 de uyutuyorum beş yada altı da kalamar bwbek doğana ymkadar uyurum doğunca neler bekler bilmiyorum
tarafından
Ooo senin iş de zor canjm
(25,178 puan) tarafından
Lan fato 35 aylık nedir yaa :D
(16,783 puan) tarafından
2.5 yaşında yani ay ne bilim  uygulama ele yazınca bende de alışkanlık oldu :D
0 oy
(12,959 puan) tarafından
3.5 yaşında bıraktı bizimki 
tarafından
Benimki de sinyalleri veriyor
0 oy
tarafından
Kaç aylık bebeğin?
tarafından
3 yaşına girecrk 2 aya
tarafından
Biraz erken degilmi küçükmüş, tabi araştır yinede.
tarafından
Uyku danismanimiza sordum erken değil 3 4 yaş normal karşılıyoruz çocuğa göre dedi
0 oy
(25,178 puan) tarafından
Biz okulda 5 yaşında bıraktırıyoduk canım 
tarafından
Uyku egitmenine yazdım canim da 1 hafta takip et gerileme varsa 3 yaşında biraktirabikirsin zorlama dedi takipteyim bende 3 4 normal kabul ediyoruz dedi

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 113 göst.
0 oy
15 cevap 741 göst.
3 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Misafir246 (38 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 204 göst.
12 Ocak 2024 Diğer kategorisinde MehSinOz (239 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 427 göst.
25 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Karadenizin incisi (11,104 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,829 soru

24,064,641 cevap

330,296 kullanıcı

...