0 oy
149 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar önce ben hastalandım cocuga maskeyle yaklastim mama verme dısında baska dokunmadım ama oğlumada gecti bundan 1 ay önce bronsit olmustu zatüreye cevirdi dün goturdum hastaneye havasini tak calpol ver atesi ciktikca burnunu ac dedi yapiyorum hepsini ama hırıltısı cok yine götürsem yine gonderecekler gecen yatmamızdada öyle oldu nefes almakta zorluk cekene kadar biseyi yok diyip gönderdiler icim parcalaniyor cocuga ne yapsam gecirir ne etsem bilmiyorum yine hastanelik olacak diye ödüm kopuyor ilgilenmiyorlar asla şuan özele gidecek durumumda hic yok ne yapsam bilemedim bi akıl verin bana ne iyi gelir

3 Cevaplar

0 oy
(14,412 puan) tarafından
Allah şifa versin canim şimdi gelir bacılar
-Reklam-
0 oy
(3,192 puan) tarafından
Rabb'im şifa versin canım hiç bilmiyorum inşallah bilen biri cikar
0 oy
tarafından
Aşkım su astım vs için kaya tuzu lambaları var bulunduğu oda sürekli nemli olsun bı kaba vikis koy su koy oda da dursun havlu islat koy evi havalandir sürekli üşütmesin çok dikkat et kuzenimde aynı olmuştu böyle böyle ağlattılar birde eve hava almislardi

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 132 göst.
16 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Yigidinannesi (301 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 92 göst.
3 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Glcnm (264 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 175 göst.
23 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Guncelanne (49 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 355 göst.
5 Şubat 2023 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,987 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,779 soru

24,174,020 cevap

336,021 kullanıcı

...