+1 oy
1,611 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Misafirim yoktu ama bugün sizin yüzünüzden canım kek çekti herkes çayı sade verdiğimi duyunca o kadar çok bari 5 dk kek çırp dediki. Dedim çırpıp yiyim bari . Bide poğaça yaptım. Saat 4 de girdim mutfağa 6.30 da çıktım. Nesine 5 dk diyorsunuz anlamadım öldüm yorgunluktan da 

34 Cevaplar

+1 oy
tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Valla ben poğaça yapıyorsam o gün başka hicbisey yapmam yormam kendimi,kek için de aynı şey geçerli.ust üste iş yapmayı hiç sevmiyorum
tarafından
Bencede 2 günlük işi tek günde yaptım
tarafından
Amaaan canıma yazık valla
tarafından
Katılıyorum canım
-Reklam-
+4 oy
(11,061 puan) tarafından

O senin tembelliğin o zaman bacım:D ben dün hazır yufkadan börek kiyir poğaça kısır kakaolu kekii bir saatte yaptım çıktım miss gibi de agirladim kuzenimi 20 aylık oğlum var 30 haftalık da hamileyim

tarafından
Maşallah canım ahtapot filan mısın :)))
(11,061 puan) tarafından
Yok normal insanım 2 elim 10 parmağım var :D onunda da 10.marifet. he bide yazmayı unutmuşum çocuklar için de tarhana çorbası kaynattim :D planlama yaparsan herşey çok basit
tarafından
Valla ben bi yandan poğaça yaptım o mayalanırken kek yapıyodum sonra çocuk ağladı dedim imdaaat ben ahtapot muyum nası yetişcem
(465 puan) tarafından
Ayni annem gibisin 20 çeşit yemek yapar 1 saate bitirir :D
+2 oy
tarafından
Yapmasaydın yemeseysın Allah Allah  tembelsın ondan demek ki 

tekrar soyluyorum bır kek 5 dk da cırpılır atılır fırına daha dun degıl oncekı gun annemler gelıyoruz dedıler hemen bulgur ıslattım 10 dk ıcınde soganlı salça kavurup yesıllık dogradım kısır soguyunca yesıllıgı karıstırdım 10 dk ya hazırdı o ara cay suyum kaynadı onu demledım tam o ara karsı komsum aradı musaıtsen gelelım dıye hemen bı cay suyu daha koydum fırını ısınsın dıye actım bırde havuçlu tarcınlı kek cırpıp attım fırına 10 dk da cırptım oda havuc rendelemekten yoksa 5 dk kek nedır ya

Ayrıca o gun mısafırıne kek yapmayıp kendı canın cektı dıye kek pogaca yapmanda karakterını ortaya koyuyor bence gereksız trıplere gırme burda
tarafından
Önceki postlarinida okudum çay verirken çay tablasi koymazmis bulaşık çıkar diye bu beceriksizlik değil . Eringeclik Misafir Perversizlik, ben birinin evine gitsem koymasa söylerim yani insan bir tabak koyar diye insanın eli yanar. Ne değişik insanlar var bana da arkadaşlarım bir saat önce geleceklerini haber etti pazara uğrayacagiz ordan sana geliriz diye ıslak ke yaptım makarna salatası fındıklı kurabiye yaptım. Arkadaşın gamsizligindan İstiyorum
tarafından
:D yanı bulasık cıkmasın dıye degılde bızım kucuk cocuklar var sehpa falan hak getıre dırek tepsıyı ortamıza alırız komsumla yada rahatca mutfak masasında ıcerız nasılsa masa sılınıyor tepsı batsa nolacak mantıgıyla koymayız ama normalde o cay tabaklarını hıc bulasık olarak dusunmemıstım el kadar sey ya yıkamasında ne var onu :D pratıklık şart bence de gamsızlık mısafır perversızlık
(2,528 puan) tarafından
Sizene ya niye bu kadar dertlendiniz kızın kek yaparken yorulmasına sjsjsj
tarafından
Kek yaparken yorulmasını dertlenmedim kendisi bilir önceki postunda bir yoruma yazmışta
(2,528 puan) tarafından
Bende bakiyim dur kız
tarafından
cunku gecen gun mısafıre sadece cay versem olur mu dıye sorup kek cırp dıyenlere de bın bır bahane uydurmustu arkadas sımdı de gelmıs bıze trıp atıyor yorulmasından banane ben tavrına ve mısafırı umursamamasına gıcık oldum burda barı sorma dedıgımızı madem yapmıcan bıde 4 gun geçmıs hala irdeliyor gelmıs hanı 5 dk da oluyordu eee oluyor yanı sen tembelsın dıyoruz bizde
tarafından
Troll olabilir mi hesap :D
tarafından
trol mü bılmem de tembel net :D
tarafından
:D bence tembellik değil isteyince kendisine yapıyor ya gelen kişileri umursamıyor ya da bi daha gelmesinler diye yapıyor
tarafından
ben bıde seye takıldım esıne dısarsan bısıler al demıs oda alamam demıs halbukı gelende kendı teyzesı kurbam oldugum rabbım resmen dagına gore kar verıyor nasıl uyumlular karı koca :D
tarafından
:D yagmur beni güldürdün Allah'ta Seni Güldürsün . Ben al ya da alma desem bile eşim beni arar akşama misafire ne hazırlayacaksin gelirken şunu şunu alayım mı eksik var mı mahcup olmayalim der
tarafından
Kubraugur teşekkür ederim canım :)) kızlar çay altlığı isteyene de veririm o kadar da değil . Ayrıca kısır bizde yemek. Çayın yanına yemek mi koycam. Sizin düşünceniz bişe demiyorum misafirperverim gayet çok Güleryüzlüyüm gelene sarılırım kendi evinde gibi rahat ol derim. Çocukları orayı burayı dökse kırsa umursamam kızmam benim evimde herkes kendi evi gibi rahat olur sıcak bi ev sahibiyim keki fındığı verip bir köşede kasıntı kasıntı oturup çocuğu halıya çay dökünce içim gitmez. Bende öyle biri değilim.
tarafından
Çocuklara ben yer sofrası hazırlarım dokmesinler diye çocuk bu dokebilir bende pek sorun etmem ama biseyide kirmasina gönlüm razı gelmez anası da dur demesini bilsin
tarafından
Aynen eşim gerek yok diyor sorun ne
tarafından
Bende gelen çocuklarla oynarım severim döksün dökmesin çocuk bu devirir illa bişeyi nolcak yani bana göre de yere sofra sermek ayıp sanki sermesen herkes ağzını akıtarak yicekmiş gibi
tarafından
hem pratık bı sekılde hazırlar ıkramımı yaparım hemde kendı evı gıbı rahat ettırırım dokulur saçılır cocuk bu kırar ama annesınde vurdumduymazlık sezersem kısaca enayı yerıne koyulursam tepkımı verırım kımse kusura bakmasın

kısır sızde yemek kekte mı yemek :D ben pratıklık acısından süre belırtmek ıcın yazdım kek yapsaydın madem tembelsın ıste kabul et :D
tarafından
Ece kaynanam da bir çorba bir pilav yapar . Salata ayran ya da başka değişik bı şey yaptığını görmedim . Cay koyar başka da yanına bişey koymaz olmadığından mi hayır önemsemediginden esimie bir gün habersiz gittik baklavalar pastlar kuruyemişler kızıyla oturup yiyordu. Sonra bende kendisi gelince sadece çekirdek ve bisküvi koydum bazilarina da böylesi gerekiyor
tarafından
Neden ayıp olsun cocuklara yer sofrası sermek cocuklar yerde daha rahat yerler ama zaten senın yapmana gerek yok ıkram yok ortada netı dokecekler :D Keske kuru kuru çay koymak yerıne ıkramlık hazırlamak yada almak konusunda da bu kadar ınce fıkırli olsan
tarafından
3-5 yaşındaki bebe de yiyemez öyle sehbada yer tam onlara göre niye evimi batirayim ki
tarafından
Çay bahçesinde çay içerken herkes yanında kek de yemiyor dikkat edersen :) insanlar çayı sade içip sohbet Edip kalkıyor ülkenin çoğu böyle. Herneyse tembelim yeterli çay altlığı konusu kapansın her postumun altına gelip gelip sen çay altlığı koymuyodun diyen biri çıkmaısn artık
tarafından
Benım annemde usengectır bak pratık degıldır ama yapmasa da cayın yanına kuru pasta cerez vs mutlaka bısıler aldırır babama ınsan kendını bılıyorsa evde hazırlıgı olcak yada eısne aldırcak o zaman bız boyle gorduk bılmıyorum kuru cay olmaz bak kaynnanan o kdae umursmaz olmasına kızına farklı olmasına ragmen yınede cekırdek bıskuvı koymussun ıcı rahat etmes ınsanın ya
tarafından
Kız bu okuduklarim şaka olsun yoksa ben çok yoruyor kendimi yaaaa eşim hele borç yapar yine alır ayyyy biz tencere kapak misaliyizzz
tarafından
çay bahcesı ıle evı mı kıyasladın sen suan şaka gibisin :D ısteyen yer ıstemeyen yemez orda o ayrı bısey para durumu var bıde parası olan alır olmayan cayını ıcer kalkar ama sana haberlı gelen mısafıre de kuru cay koymazsın orası cay bahcesı degıl senın evın gelende musterı degıl akraban eş dost
tarafından
İnsanlık bende kalsın dedim koydum yine anlarsa o da
tarafından
Anlamaz bence ama ınsanlık sende kalsın yıne de :)
tarafından
Yok ne anlayacak pinti görgüsüz bişey . Biz onlara gidince tutumluluktan bahseder. Biz yokken baklavaları fındıkları götürür
tarafından
:D sıze kadar tutumlu demek kı
tarafından
Ay neyse sizinle tartışmıcam
tarafından
tartısamazsın zaten ona da usenırsın sen sımdı :D
tarafından
Bence unutulmaz bu tabak altlığı muhabbeti görürsün her postta
tarafından
Çay altlıklarımı sandıktan çıkarma vakti o zaman ahahaha
tarafından
Ay yagmur iyiki misafirim filan değilsin senle mi uğraşcam ya burda bile dert oldu. bide evime gelsen nolcak. senin evde içtiğim çayı bile haram edersin benim evde çayına altlık koymadık diye aman aman.
tarafından
İyi ki degılım iyi kı  sen benım mısafırım olsan kendınden utanırsın ben ne bıcım ınsanım diye :D
(1,147 puan) tarafından
Ay kızlar iyi güldüm yazismlara:)))) post sahibi gibi bi arkds var bnmde aynısı:))))) okuyunca aklma o geldi:) cayi sade verir hiç bisey yapmaz evde yemek bile yapmaz :))) çok çok üşengeç aklma geldi inanki güldüm ister istemz:)
tarafından
:D var demek kı boyle ınsanlar bana denk gelmedı ama ne bıleyım bızım kulturumuzde mısafıre sorulmaz bıle cay mı kahve mı dıye ya kış ıse sıcak bısıler yaz ıse soguk bısıler verılır hemen yanına mutlaka bısı konulur kısmet vaktıyse yanı yemek zamanı sabah ogle aksam hemen sofra kurulur ne bıleyım Allah ne verdıyse yenır falan bıde dıyor guler yuzluyum kendı evınız gıbı rahat olun derım falan fılan ac kaldıktan snra ınsanlar :D
(1,147 puan) tarafından
Kız bizde de yok boyle bisey:)))) ama çok güldüm:)) bnm o dedigim kiside ayni guleryuzlyumdr filan hep der:))) aşırı konuşur bana gelnce diyo bunlri senmi yaptn bide bi yiyoki nasl :)) yesin zatn misafrdr ama bnde ilk kez gördüm boyle birini yani diyo her hafta sendeyim bn:)))
tarafından
:D ay yuzsuz ya resmen şok olup ben utandım ta burdan :D afıyet olsun canım ye ye de ınsanlık gör dıyecen :D
(1,147 puan) tarafından
:))) valla öyle cnm arkds gibi bardak altligida verme yok arayı aryp duruyo sana gelecm diye allahtn hamileymde uydryom biseyler ugrasamam inanki:))) böyle insanlar insanı hayattan soğutuyo resmn:))
tarafından
:D nasık sogumazsın kı bedavacı resmen ben komsuma ıkı kere ust uste gıtsem mutlaka bıdahakıne bana cagırırım hep bana rabbena dıyo bazıları :D ben gıdıyım yıyın ıcıyım bana gelmesınler kafası hos gelsende onlara bısı farketmıyo kuru cay tamam bardak altı bıle vermıyorlar verdıklerı bır cay onu da eksık verıyolar :D
(1,147 puan) tarafından
Vlla canm aynı bnde oyleyim gitsem 2.ci gün hmn cağrrm bn sevmem öyle şeyi. Işte bedavacilr kullannca iyi:))) gece gece iyi güldüm inanki senin yorumlara:))
tarafından
Aynen bedavacıyız çayı bardağa yarım koyarız hatta iyi saçmaladınjz yani. Sirac bak gördün mü seninle benim aramdaki farkı sen güya misafire çok kıymet verip bişeler hazırlıyosun ama misafirinin lokmasını saymışsın gelip burda dalga geçiyosun yok çok yiyo yok bilmem ne şimdi sen benden daha mı iyi misafir ağırlıyor oluyosun içinde kalıyorsa yapma hazırlama 2 yüzlü olup bişeler hazırlayıp güya iyi ev sahibi olup sonra da yediklerinin hesabını yapmak bana göre değil. Bide bu bedavacılık değildir misafir ağırlama şeklidir. Herkesin misafir ağırlama şekli de farklıdır. Çok şükür maddi durumumuz yerinde sakınacak bişey yok. Bedavacı olsam sizin gibi halıma bişe dökülecek diye ödüm kopar :)
(1,147 puan) tarafından
Vlla k.bkma ama ben kimsenin lokmasını saymam sayacak olsam yapmam cimri degilm :) öyle huyum yoktur tabiki yiyck misafr ama sen onu yapack kadarda üsengecmssn insan utanr sade çay vermeye haaa şunuda diyim halıma bisey döküldüğü zamnda da ödüm kopmuyo rahat ol sen takma böyle şeyleri :)
tarafından
Bedavacilikla halıya bişey dökülmesini anlamadım ? Gelen Kişinin Bebesine Niye Kırıp Dokmesine Müsade Edeyim Ki Ben Müsade Etsem Dahi O Çocuğun Annesi Babası Uyarmalı Bu Da Bir Görgü Kuralıdır. Evime Gelip Halimi Batırıp Gidecek Annesi de Bişey Olmamış Gibi Devam Mi Edecek.  Şunu Merak Ettim Bulaşık Çıkmasın Diye İkramliklardan Koymuyorsun Ya Siz Eşinizle akşam Çayın Yanına da Mı Bir Şey Koymuyorsunuz ? Misafir Kismetiyle Gelir 1 İni Yer 9'unu bırakır derler Biz Türkler Misafir Perveriz . Evimde kendi evleri Gibi Ağırlarim  Diyorsun Bende Önlerine Bişey Koymayim Sıkıntı Yapmam Kendi evinizdeki Gibi Davranın Derim :D Hatta Çayı Bile Kendiniz Doldurabilirsiniz Kendi Evinizdeki Gibi Davranin Tek Diye. Evlenmeden Önce Karşı Komşumuz Herkese Gider Dolu Dolu Tabaklarda Yerdi Bir Gün Sana da Gelelim Dediler Neyse Gittik Haberli Gittik O da Bir Hafta Önceden Belli . Bir Çay Getirmişti Başka Bişey Yoktu. Bu resmen Saygısızlık , Kimse de Onu Ne Çağırdı Ne De Görüştü. İmkanı Olmaz Anlarsın Ama İmkan Varken Yapmamak Büyük Saygisizlik Sen Misafirlige Gidince Sana İkramlık Koyuyorlar Mi ? İnsan Yapmasa bile kuru pasta bisküvi çerez Meyve vs koyar. Bizim burda Öylesine Görgüsüz Derler . O Kisiler İlla Bişey Yiyip İçmek İçin Gelmiyorlar Sana Maksat Muhabbet Olsun Gidince Bize Değer Veriyor Mu Vermiyor Mu Onu Görürler
(1,147 puan) tarafından
Sana katılıyorum boncuk çok doğru
(1,147 puan) tarafından
Sana katılıyorum boncuk çok doğru yazmissn
tarafından
Eşimin Akrabalari da Öyle Evlendiğimiz İlk Ay Gittik Hatta Kendileri Davet Etti. Gittik Çay İçer Misiniz Diye Sordu . Ya Eve Gelen Misafire Çay İcilir diye Sorulur Mu Bizde Yok Dedik.  Hiç bişey Getirmedi Sonra Benim Bebeğim Oldu Kaynanama demişler Gelinine Gidelim Gelsinler Tabii Dedim Tiramisu Yaptım İki Adet Yetmez Belki Bir Tanesi Diye , elmalı Kurabiye , Cevizli Kurbiye Tuzlu kurabiye , Yaprak Sarması , Şehriye Salatası ,  yanına ıspanak böreği Yaptım Kaynanam Geldi Niye Bu kadar şey hazırladın Bı Çay Versen yeterdi dedi. Ben annemde öyle görmedim Bu şekil gördüm bizde misafir böyle agirlanir dedim. Kuru çayı evinde icsinler dedim . Diğerleri de duydu bozuldular. Medeniyet görsünler istedim. Sonra bizi yemeğe vs davet ediyorlar utandilar belki ondan dediler. Gitmedim gitmem de ilk gittiğimde yapılacakti. Kaynanam görümcem gelir onlarada ikramda kusur etmem değmez onlara ama ben boş boş oturmayı sevmem habersiz gelirler evde bişey olmaz hemen kurabiye yaparım sonra kek yaparım. Zor değil insan istesin yeter ki
tarafından
Kesınlıkle katılıyorum mısafıre deger vermektır bu gelecegını bıldıgın halde hazırlık yapmamak sen benım ıcın kımsın kı demek gibi birşey  bence ayıp yani ınsan yarım saatınu de gelen mısafırıne ayıramıyırsa yaşamasın boşa ya :)
Halıya bişe dokulecek diye aklım falanda cıkmıyor kaldı kı defalarca dökulmustur cocuklu genelde mısafırlerım ama suratım dusuo sıkıntı etmem asla kazadır olur silinir ama göz göre göre anası salarsa ona gelemem bıncugun dedıgı gibi görgüdür bu ana bı zahmet dogurduguna sahıp cıksın yani
tarafından
Ahahahahahahahah ay arada bunları açıp okudukça gülücem :))) insan misafirine yarım saat ayırıp kek yapamıyosa YAŞAMASIN BOŞUNA vay bee şu ikram aşkına hayran kaldım :)))) boncuk sen ailende öyle yetiştiğin için sana diğer türlüsü ayıp geliyor olabilir ama bak yaşamışsın hem komşun böyle yapmış hem akrabalar. Yani anlamalıydın demekki bazı insanlar da böyle diye. Bu saygısızlık değer vermemek değil ne münasebet, yemek olsa bende salatasını çorbasını pilavını tatlısını yaparım ama bana göre çay saatinde sadece çay içilir. Mesela bende görümcelerşme yada eltime gidiyorum bir sürü çeşit getiriyorlar baklava börek sarma kek kısır 15 dk bayram ziyaretine gittiğimizde bile bir sürü ikram getiriyorlar. Gerçekten ayıp olmasın diye yiyorum. O kadar hazırlamış yememek olmaz diye. Eşim onu bile yemiyor. Çünkü bizde öyle şeyler yemektir yemekte yenir yada yemeğe davet edilince üstüne yenir bizim için böyle onlar o kadar tepsi tepsi tatlılar börekler içli köfteler koyarken ben bayram diye sadece ekstra bayram şekeri ikram ederim . İlla döktürmem gerekmiyor onlar yaptı diye herkesin sunumu kendine özgü. Ayırca eşimle akşamları çay kahve ayda bir içeriz onuda yanına bişey olmadan içeriz. Mesela geçen gün kuzenimle eşi gelmişti kahve koydum normalde şekersiz içeriz demişlerdi sonra kız dedi eşim kahveyi tek içemez çikolata filan yoksa eşime şekerli yapsak olurmu oda öyle içsin dedi baktım çikolata yok tabi dedim sade kahvenin birini döküp şekerli yaptı ona öyle götürdü kimseye de ayıp olmadı. Çocuğuna da dur yere sofra seriyim de orda otursun ağzının suyu akmasın yerlere demedim. Ama anladığım kadarıyla sizin yaşınız baya büyük yadırgıyosunuz böyle genç işi rahat davranışları. Kaynanama kırk kere gidiyosak 1 inde anca çay koyar oda belki. Yadırgıyor muyum hayır. Ama yemeğe gittiğimizde önümüze yemek koymamasını yadırgarım adı üstünde aç gidiyosun yemek yemeye gidiyosun. Yada yoldan biri gelmişse hiç sormam bile direk yemek hazırlarım sofrayı kurarım kapıdan gelir gelmez buyrun masa hazır derim yemek bana göre önemli ama çay içip kalkmak basit bişey yok altlığı olmak zorundaymış yok kek çırpmak zorundaymış öyle bişey yok kızlar üzgünüm devir samimiyet devri. Mesela görümcem yapıyor bin tane ikram sonra oturup sohbet etmek varken bir saat o bulaşıkları toplamaya uğraşıyoruz ne gerek var yani oturup sohbet edelim üstüne bide karnımız tıka basa doyuyor akşam eve gidince yemek yenmiyor
tarafından
:D sorun sende degıl senı yetıstırende valla görgülü kuşlar gördüğünü işler diye bır laf var bılmem bılır mısın senınde gordugun bu demek kı :D
tarafından
Benden görgülüsünü bulamazsın canım merak etme kısır yapmakla olmuyor o iş her anlamda görgülüyüm ben annemle babamın eline kimse su dökemez bize kek börek koymaktan çok daha fazlasını öğrettiler :)
tarafından
25 yaşındayım ben . Sen kaç yasindasin
tarafından
Bize ogretılmedıgını kek ve börek yapmamızdan mı cıkardın :D ya yürü git ısıne bu arada bende 25 yasındayım
tarafından
Hadi git kekini ye hadi boş boş yaşama :))))
tarafından
Ececec sen calisiyomusun meslek ne senin canım ondandir belki bu yorgunluk
tarafından
Hamilelikten önce çalışıyordum canım bebekten sonra bıraktım kpss hazırlanmaua başladım sağlıkçıyım
tarafından
Saglikciminsin kız sen geçen bı tehtit ediyodun ne iş yaptigimi biliyonuz mu diye o sen deyilmiydin canimm
tarafından
Karşındaki insan kimdir nedir mesleğini bilmeden internet üzerinden hakaret etme dedim hala da arkasındayım tehdit değil bu. Bana hakaret eden de sendin Bu arada
+1 oy
(729 puan) tarafından
Kişiden kişiye değişir ya ben yavaşımdır bir poğaca bir kek kaç saatimi alır bazısı hemencecik yapıveriyor öyle olöayı isterdim endişesiz üşenmeden düşünmeden yapmak güzel olurdu
tarafından
Evet ya bende hemen yapıveririm sandım zorlandım
+1 oy
tarafından

Öldün mü yorgunluktan :D kız sen Gül bahçesinde, saraylarda mı yetiştin :D elin iş bilmiyor da ondan uzun sürmüştür 

tarafından
Yemekleri çok hızlı yaparım aslında herkes de bayılır
(511 puan) tarafından
Ah canimm kınama kınama bebeler durmuyor ki anacazlari mutfakta iş görsün:)) oda birsey mi sanki kisiri 1 saatte ettm geçen 11 aylık kızım 1 dk durmak istemedi
tarafından
Arada ağladı tabi bebeğim emzirdim onuda
tarafından
Kız benımde bebegım var :D 15 aylık elli ayaklı hemde :D
0 oy
(3,386 puan) tarafından

O 5 dkka dedikleri şey yemesi :P onca saat uğraş 5 dkka ye bitsin :D

(1,576 puan) tarafından
2 saatlik bulaşık mı ? :D bir kek bir poğaçadan max 4 parça bulaşık çıkar yapmayın allah aşkına. Siz bir kabı yarım saatte yıkıyorsanız o ayrı tabi.
tarafından
Az sonra sana mutfağın fotosunu atarım
(1,576 puan) tarafından
Benim gözümde mimlendiniz siz eliniz ağır ve yoruluyorsanız bir şey diyemem ama bulaşık çıkmasın diye çay bardağını misafire altsız veren insan olarak zihinlerde yer ettiniz. :D
tarafından
Ahahah ay inanmıyorum unutmadın mı onu misafirim bile unutmuştur kız :))
(1,576 puan) tarafından
Sizi aklıma öyle bir kazıdımki unutamam 5 sene. Çok enteresan geldiniz. :D
0 oy
(4,641 puan) tarafından
Kiz ne ettin öyle  hadi olsun 10 dakika kek... pogaca mayalanmasi şu bu derken  yorulmussundur baska isler de yapmışsındır 
tarafından
Yok valla bi bu ikisini yaptım bulaşıklar bile öylece duruyor
(4,641 puan) tarafından
Allahhhhh Allahhhh....bilemedim elin mi yavas diye de sormak istemiyorum  ama sordum gitti :D
tarafından
Galiba malzemeyi çok tuttum 4 tepsi poğaça çıktı ondan mı acaba
0 oy
(3,192 puan) tarafından
Poğaça da yaptığın için oyalamistir
tarafından
Aynen bidaha yapmıcam
(3,192 puan) tarafından
Bı günde bir tane yap canım öyle zor oluyor
tarafından
Bidaha yapmayı düşünmüyorum zaten
(3,192 puan) tarafından
Yaparsın kız arada bir. Şimdi yoruldun ondan öyle diyorsun.
0 oy
(867 puan) tarafından

Sesli güldüm 

tarafından
Aman bidaha tövbe :)
(867 puan) tarafından
Ben de çok zorlanıyorum oğluma bakayım kek mi yapayım fırına mı dikkat edeyim deymesin diye
0 oy
(30,101 puan) tarafından

Biiiiyy sanki bize yapmış sinirin kime  yahu 

tarafından
Yoruldum içimi döktüm
0 oy
(2,694 puan) tarafından

Yooo  bir saat sürmez poğaçayı çıkarsak valla her iddasına girerim 5 dk içinde çırpar atatım fırına keki ben hiç bir misafirimi ikramsız bırakmam 

tarafından
Mantilik hamur bile bir saat yogurulmuyor . Biz çiğ köfteyi bir saat yogururuz :D
(14,951 puan) tarafından
Kız bizde öyle derler çok ellenince kararıyor ya hamur ahhahs :))
tarafından
Ama napiyim un döküyorum döküyorum hamur olmuyor toplansında hamur olsun diye bi sürü un döktüm yoğurdum
tarafından
Nefis yemek tarifleri sayfası var YouTubeda ya da YouTube poğaça tarifi yaz orda ölçüleri yazıyor öyle yap bı daha
tarafından
Sağol canım
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Ahahahaha elin alışinca hızlanır 5 takkkada yaparsın tatlım
tarafından
Bidaha deniceğimi sanmıyorum canım :)
(14,412 puan) tarafından
Ahahaha kız ne biktın hemen kac yaşindasin tatlım
0 oy
tarafından
Arkadaşlarım pazara gelmişler geçerken sana uğrayacagiz dediler onlar gelmeye ıslak kek makarna salatası fındıklı kurabiye yaptım bir buçuk saatimi aldı. 
tarafından
Ben olsam gelince kahve koyarım tamam
tarafından
Yok kız sen de :D ben evime geleni ikramsiz göndermem müsait olmasam kabul etmezdim valla hayatta senin gibi olmak istiyorum
tarafından
Mutluluğun formülü yemek yiyip çayını içip geçmek :))
tarafından
Yok kız bizde öyle değil çay kuru kuruya içilmez yanında illa bişey olacak
0 oy
(1,576 puan) tarafından
Ben de bugün kek yaptım çırpıp fırına atması 10 dakika sürüyor. Sizin eliniz benden bile yavaş. :)
tarafından
10 dk zaten baştaki yumurtayla şekeri birleştirip çırpmak sürüyor benim için
(1,576 puan) tarafından
Canınız sağolsun. :D
0 oy
tarafından

Ev dizdim  temizlik yaptım  tatlı yaptım  yemek yaptım    5 aylık bebe baktım senin kadar soylenmemisimdir  :D

tarafından
Şimdi bide çıkan bulaşığı yıkıcam
0 oy
tarafından
Kız su kek pasta işlerinde bende öyleyim benim kız kardeşim var pastacılık okudu 1 saatte tatlısı dan tuzlusuna yaş pastasi hepsini yapıyor :D banada diyorki sırf bana kakalamak için beceremiyon :D
tarafından
Yemekleri bende yapıyorum ama kek pasta poğaça gerçekten başka nişey
0 oy
(8,155 puan) tarafından

Geçen ıslak kek yaptim sosuyla birlikte maks 10 dk sürmüştür bence o senin tembelliğin :D

tarafından
Nası o kadar kısa sürdü suyla ıslatıverdin herhalde:))
(8,155 puan) tarafından
Yok valla özene bezene yaptım sosunu gayet güzel oldu ellerime sağlık  :D
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Walla 5 dk falan  sürmüyor  ben misafir geleceği  zaman  4 cesit  ikramliğı  öğlenden  akşama  kadar  zor yapıyorum  :))
tarafından
Ben dümdüz çay vermeye devam etcem
(5,941 puan) tarafından
Hahahhahhhh
0 oy
(45,021 puan) tarafından

Valla ben 15 dakka da çırpıp atiyom bacım:D

tarafından
Herkes hemen yapıyormuş bi ben yavaş kaldkm
0 oy
tarafından
Kek basit de işte işin içine poğaça girince uğraştırır. Bide el hizliligi farkeder.
tarafından
Aynen galiba öyle oldu

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 396 göst.
25 Aralık 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 815 göst.
0 oy
14 cevap 480 göst.
8 Mart 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Elifcik010101 (407 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 631 göst.

Kategoriler

1,467,709 soru

24,048,364 cevap

329,524 kullanıcı

...