Eşimin Akrabalari da Öyle Evlendiğimiz İlk Ay Gittik Hatta Kendileri Davet Etti. Gittik Çay İçer Misiniz Diye Sordu . Ya Eve Gelen Misafire Çay İcilir diye Sorulur Mu Bizde Yok Dedik. Hiç bişey Getirmedi Sonra Benim Bebeğim Oldu Kaynanama demişler Gelinine Gidelim Gelsinler Tabii Dedim Tiramisu Yaptım İki Adet Yetmez Belki Bir Tanesi Diye , elmalı Kurabiye , Cevizli Kurbiye Tuzlu kurabiye , Yaprak Sarması , Şehriye Salatası , yanına ıspanak böreği Yaptım Kaynanam Geldi Niye Bu kadar şey hazırladın Bı Çay Versen yeterdi dedi. Ben annemde öyle görmedim Bu şekil gördüm bizde misafir böyle agirlanir dedim. Kuru çayı evinde icsinler dedim . Diğerleri de duydu bozuldular. Medeniyet görsünler istedim. Sonra bizi yemeğe vs davet ediyorlar utandilar belki ondan dediler. Gitmedim gitmem de ilk gittiğimde yapılacakti. Kaynanam görümcem gelir onlarada ikramda kusur etmem değmez onlara ama ben boş boş oturmayı sevmem habersiz gelirler evde bişey olmaz hemen kurabiye yaparım sonra kek yaparım. Zor değil insan istesin yeter ki