0 oy
780 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (393 puan) tarafından

Yoksa içinizden mi diyorsunuz ben nedn bununla evlendim bu nasıl şans diye falan:D ben bu aralar sık demeye başladım

26 Cevaplar

+1 oy
(1,057 puan) tarafından

Allah dedirtmesin canım eşimin yokluğunda göstermesin iyi eşimle evlenmişim çok şükür <3

-Reklam-
0 oy
(2,694 puan) tarafından

Demiyorum çünkü geçmiş geçmişde kalmış sadece sinirlendiğimde seninle evleneceğime bir ağaçla evlenseydim bari en azından esiyor diyorum gülüyo adam gamsız anacım gamsız 

(2,694 puan) tarafından
Kızz beni sinir etmese aslında sessiz sedasız birisiyim kedi gibiyim ahaahaa
tarafından
Miyav rahime :)
(2,694 puan) tarafından
Hırrrrrrrrrrr :=))))
tarafından
Biraz daha iyi misin canımın içi eşine sinirliydim Bi aralar şimdi geçmiş bakıyorum biraz :)
tarafından
Pardon eskinpostmuş hortladı Bi anda tarihe bakmadim:)
0 oy
tarafından
Bazen kızıyorum sinirleniyorum başka adam mı yoktu sanki diyorum ama iyi ki o. 
0 oy
(7,827 puan) tarafından
İyi ki eşimle evlenmişim kimse istemeye gelmedi bizde öyle kızınızı istemeye geliyoruz muhabbeti olmaz teklif edilir biz istemeyiz öyle yani ilk ve son isteyen eşimdi iyi ki eşim olmuş
0 oy
(4,875 puan) tarafından
Ben bunu kocama desem geç kalmadn bundan sonra evlen der ☺️ kapıya doğru eşlik eder ☺️☺️☺️
(16,861 puan) tarafından
Hahaha kız yazacağım şeyi yazmissinn demedimm dememde kapı orda koş daha iyisini bull derr☺️☺️☺️☺️Ben razıyım esimdenn
0 oy
tarafından
Haha bunu esim diyor : D
0 oy
tarafından

Demiyorm :) çünkü eskimde yenimde eşim hahahah :) başka sevgilim olmadı ortaokuldan beri 17 sene olmuş 

0 oy
(1,030 puan) tarafından

Çok çok aşırı sinirlenirsem boşarım seni diyorum:D hemen gönlümü alıyor zaten Allah'a şükür çok kavga etmeyiz şükürler olsun 

0 oy
tarafından
Öyle demiyorum ama başka şeyler çıkıyor ağzım dan çok sinirlendiğim zaman 
0 oy
(14,412 puan) tarafından

Ooohohhooow eglenceli post cevaplara gel :D

0 oy
tarafından
Yok canim aklimdan dahi gecmedi bu zamana kadar bu zamandan sonra ne olur bilinmez ama Rabbime şükürler olsun ayağı taşa değmesin inşallah 
0 oy
tarafından
İyiki seninle evlenmişim ne şanslıyım beee diyorum ☺️
0 oy
(2,111 puan) tarafından

Baktım o 3 yıldır bunu bana söylüyor bende söylemeye başladım hatta dün gece kırılacak derece de söyledim :ermm:pişman oldum ama... :'(

0 oy
(415 puan) tarafından
Ben değilde eşim soruyo bazen başka biriyle evlenmek istermiydin diye isteseydim evlenirdim diyorum sen benim ruhlar aleminde alnıma yazılansın kaderimsin diyorum iyki öyle olmuş diyo Rabbim kimseye pişmanlık yaşatmasın iyki ve şükür diyebiliyorum zorluklar oldu zaman zaman dalgalanmalar ama üstesinden geldik elhamdülillah bide adamlar yaş aldıkça daha olgunlaşıyo ilk heyheyli zamanlarında azcik idare lazım kızlar bence kadın isterse herşey olur  adamı yola getirir adam soysuz olmazsa tabi
0 oy
tarafından
Her gün her dakika diyorum hayatımın en büyük hatası iki tane yavrum dışında iyiki onlar var herşeyim tek dayanağım
0 oy
(684 puan) tarafından
Öyle diyenlerin ağzına kürekle vurasım gelio. Bana ihanet etmiş gbi gelio. Madem o kdr gıcık oluyorsun ekmeğini de yeme adamın. İstisnalar hariç diyorum şiddet gören arkasında ailesi olmayan kadınlarımızı söylemiyorum. 
0 oy
(2,672 puan) tarafından
Evet çok diyrm bazen çok bktiryor beni gerçekten yani bktim 
0 oy
(677 puan) tarafından

Iyiki esim:D sjsjsjs

0 oy
(4,100 puan) tarafından
Hayatımda ki tek doğrum eşim diyorm Allah yokluğunu göstermesin 
0 oy
tarafından

Ben eşime diyorum ki iyi ki ben sana geldim. Yoksa kimse sana gelmezdi diyom. Gülüyor ve haklısın iyikidiyor:D:D

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 451 göst.
21 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 773 göst.
26 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 406 göst.
6 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde gggfffmmm (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 648 göst.