0 oy
189 göst.
Diğer kategorisinde (3,146 puan) tarafından
Koltukların sütlü kahve(vizon) ve haki renkte halim da köyü yeşil tonları haki gibi. Fon perde aldım trendyoldan bir-iki ton değişiklik olabilir diyordu ama baya açık yeşil yollamışlar ve kargo poşetinin dışına kadar iplik dökülmüş hep ip çıkarıyor iade olcak mecbur. Uygun fiyata iki kanat kadifemsi fon istiyorum nerden bulabilirim. Güzel güvenilir bı site önerir misiniz trendyoldan 268tlye almıştım çift kanat pileli. 

5 Cevaplar

0 oy
(1,691 puan) tarafından
valla en mantikli perdeciden almak gorerek ama gecen kayinvalidem sormus az pileliliye 2 kanat 400 sık pileliye 600 demis
(3,146 puan) tarafından
Çok demiş yaa biraz da uygun olsun diyorum ama Instagram'da çok var da guvenemedim işte
-Reklam-
0 oy
(17,141 puan) tarafından
Bence fotoğrafta gösterilen renkle gercektekiler hiç benzemiyor. En iyisi gidip perdeciden al. 
(3,146 puan) tarafından
Perd çiler çok pahalı fiyat çıkarıyor diye bakmadım hiç Instagram'da çok sayfa var güzel model uygun fiyatlı ama guvenemedim hiç işte Trendyol dan alayım dedim o da fiyasko
(17,141 puan) tarafından
Ben facebookta denizliperde diye biryer görüyorum perde modelleri çok güzel ama fiyatlarini bilmiyorum hiç. Ben pişman olurum diye alamadim. Perdecide bile bakinca tam tutmuyor. Perdeciler o yüzden koltuk takımının kırlentini falan getirin ona görr seçelim diyorlar. Kumaşmar yan yana durmadan anlaşılmiyor bişey.
(3,146 puan) tarafından
Aynen doğru valla en kotu kumasciya gidip ordan uygun kumaşı bulup dikmek daha ucuza gelir hem
0 oy
tarafından
Ben böyle şeyleri canlı magadan almayı daha uygun buluyorum sonuçta dokunarak alıyorsun 

Taçdan alabilirsin canım çok güzel modeller var orda
(3,146 puan) tarafından
Orası öyle çok tuzlu fiyat çıkarıyorlar biraz da bütçemi zorlamasin istiyorum bebekte gelmek üzere 2 çocuk daha var malum her şeyde ateş pahası bı süs perdesi için de çok bı mebla vermeye kıyamadım açıkçası
0 oy
tarafından

image

resim ***** oldu benimde koltuklarim vizon,alt kısmı az bsey koyu kahve ben böyle yaptirdim
(3,146 puan) tarafından
Gülden galiba bu da hoş durmuş canım ama benim koltuklar tam bu iki rengin arasında bı renk tuhaf biraz bide koyu yeşil haki tonu perdeleri haki istedim ama sof kadife diyolar ya daha ağır spor duruyor tüller sanki biraz klasige kaciyo gibi :)

İlgili sorular

+3 oy
5 cevap 156 göst.
0 oy
2 cevap 105 göst.
25 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Kelebekkkkkkk (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 146 göst.
21 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Sebebine (494 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 79 göst.
29 Ağustos 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Melektrn (112 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,323 soru

24,084,552 cevap

331,401 kullanıcı

...