0 oy
404 göst.
Diğer kategorisinde (1,860 puan) tarafından
Şimdi gördüm, kadın diyor ki beni dövüyor hep böyle kandırıyor yine aynı şeyi yapıyor aileme küfür ediyor dövüyor sövüyor, Müge de git barış diyor neyin kafası bu Müge de iyice saçmalamaya başlamış. Hala kadına diyor ki bir bakalım gelsin buraya belki barışırsınız tövbe tövbee bu mu kadınların yanında, aferim kadına barışması kullandırmasın kendini 

11 Cevaplar

+1 oy
(14,412 puan) tarafından
Onun bildiği baska bu şey vardım kuzu bos boş konuşmaz
(1,860 puan) tarafından
Ne olursa olsun adam kadını dövüyorsa neden barışsın
-Reklam-
0 oy
(17,175 puan) tarafından
Bende anlamadım valla 

Kadının ölmesini lazimm....
(1,860 puan) tarafından
Ölünce de çıkıp katilini ararlar
0 oy
(8,174 puan) tarafından
Belki de ben ne dersem diyim bariscan manasında demiştir çoğu kadın öyle 
(1,860 puan) tarafından
Yok kız kadın barışmam asla diyor bu da barışın adam bir gelsin bakım falan diyor kendi böyle adamla evli durur mu acaba
(8,174 puan) tarafından
Müge anlı nin niyetinin öyle olduğunu sanmıyorum ki sürekli uyaran bir insan. Küçük yasta evlenmeyin, siddete katlanmayin bunlari da o diyor
0 oy
(2,694 puan) tarafından

Müge anlı başka şeyler de biliyor kesinlikle çünkü biliyo yine o kadın o adama dönecek sinir olmasının nedeni de bu zaten dolandırıldınız madem neden halen aynı kişiyle yaşıyorsunuz demeye çalışıyo kadın yine döner kesin o adama bu konuda Müge anlı napsın ki anlatıyor hergün kanmayın kimseye inanmayın borç alıp vermeyin kimseye diye 

0 oy
(1,150 puan) tarafından
Bende ağzım açık izledim sadece başından salmak için öyle dedi  hiç beklemezdim bu davranışj kadın ağlıyor o dalga geciyo onla 
(2,319 puan) tarafından
Aynen dalga geçiyordu resmen. Herkes yok bir bildiği vardır bilmem ne diyor ama başından salmaya çalışıyordu belli yani.
(1,150 puan) tarafından
Sinir oldum vala acıdım o kadına bide düşün karar ver diyor evi gitmis borç edinmiş dayak yemiş kadına sövmüs  bide hala evli neyine dönecek ki bu programda sadece cinayet işlenecek sanırım
(2,319 puan) tarafından
Aynen. Kadın belli zaten saf günah ama kaale almıyor gibi konuşuyordu bende sinir oldum değiştim kanalı. Kadın ağlayarak beni hep kandırdı hep dövdü diyor başından salmak için buraya gelmenize belki gerek kalmaz barışırsınız diyor kadın ısrarla hayır diyordu.
0 oy
(339 puan) tarafından
Müge nin illa bi bildiği vardır sanmıyorum o herzaman kadınların tarafinda durdu ve çok yardımcı olmuş.
0 oy
(53,850 puan) tarafından
İzleyemiyorum ki bazen mugenin kafa gidiyo ☺️
tarafından
Evet bazen çok sacmaliyor ne dediğini bilmez bilmez konuşuyor. Bende izlemiyorum artık önceden nasıl izlerdim
0 oy
tarafından
Sürekli adamı affettiği içinmi öyle diyor acaba belki kadının yine niyeti var bazı kadınlarda anlamıyor ki boşan işte ne duruyorsun hala... 
0 oy
(10,885 puan) tarafından
Ben izlemedim sma Bi bildiği vardır öyle söylüyordur belkide adamı korkutmak istemiyo adam stüdyoya geldin diye yapıyordur 
0 oy
(13,306 puan) tarafından
Müge diyorki tencere dibin kara seninki benden kara ondan diyo barış diye. Hepsi birden aynı halt yani. 
0 oy
(1,571 puan) tarafından
Kadin da yoruldu bi erkek gorunce ağızlarının salyaları akiyo varlari yoklarını veriyorlar bu adam olmasa baska erkek olacak

İlgili sorular

+3 oy
6 cevap 319 göst.
9 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Huzurum91 (14,125 puan) tarafından soruldu
+7 oy
22 cevap 1,254 göst.
4 Nisan 2025 Diğer kategorisinde indigo (5,570 puan) tarafından soruldu
+3 oy
9 cevap 816 göst.
21 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (6,902 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 176 göst.