0 oy
693 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (1,878 puan) tarafından

Cagnim karılar akşama ne yapıyorsunuz banada fikir verin :D

35 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Kız daha herkes yatakta uyuyordur yada daha kahvaltı yapmamıştır :)) 
(1,878 puan) tarafından
Kız sabah kalktım kahvaltı yaptım yeni kaldırdım bir yandan düşünüyorum yemeği Siz ne yapacaksınız akşama bakım dedim
tarafından
Afiyet olsun canım walla daha hiç Bi fikrim yok artık bunaldım bu yemek işinden hergün ne pişirsem derdinden
(1,878 puan) tarafından
Sorma kuzum yaa yemin ederim bende bıktım kocalar olmasa İnanki insan akşam çayla peynirle karnını doyurur ama erkekler öyle değil
tarafından
Aynen öyle canım Allah yuvamızdan huzurumuzu bereketimizi eksik etmesin inşallah
(1,878 puan) tarafından
Amin canım amin
-Reklam-
0 oy
(5,213 puan) tarafından
Bacım daha gözümün biri kapalı kahvaltı yapmaya çalışıyorum :D
(1,878 puan) tarafından
Jsjsj kız bütün gün sonra kara kara düşünüyorum sabahtan menüleri toplayayim dedim
(5,213 puan) tarafından
Ey yaptın bacı bebim erkek kardeşim gelecek memleketten tavuk seviyo et yemiyo tavuklu bişe yapacam ama henüz karar vermedim
(1,878 puan) tarafından
Hadi gözün aydın canım tavuk olarak genelde soslayip fırına atarım tavuğu yada fırına tavuk patates tavuk sote oyle şeyler yaparım ben
(5,213 puan) tarafından
Bende fırında yapıcam muhtemelen canm saolasın :)
0 oy
tarafından

Hâlâ uzanmış kahvaltı bile yapmayan  ben:woot:

(1,878 puan) tarafından
Kalk kız hemen beş dakka birşeyler hazırla bende peynirimi çayımı aldım yedim kalktım aman zaten erken yiyin öğlene acikiyon:))))
tarafından
Hahaha kalktim  kalktim  müge apla  baslayacak  zaten gidem de hazirlayam  kahvaltı:D
0 oy
(7,034 puan) tarafından
Bir kahvaltı hazırlım hele akşam yemegine Allah büyük 
(1,878 puan) tarafından
Jsjs kahvaltıları hazirlayin sonra düşünüp menüleri yazın ona göre bende menü çıkartım kendime:)))
(7,034 puan) tarafından
Kahvaltıya kızartma yedik ye akşama ne yapacam ben
0 oy
(45,021 puan) tarafından

Kahvaltı için tost yapicam şimdi dur bismillah:Ddaha düşünmedim bı çay içim kendime gelim ilham gelir o zaman:D

(1,878 puan) tarafından
Tm canım sen tostunu yap düşün olmadı postum giderse ben ikincisini açarım:))))
0 oy
(4,692 puan) tarafından
Annemdeyiz kış kabağı yapcaz bol ekşili :) bide yanına bulgur güzel gider öyle bakalım 
(1,878 puan) tarafından
Off çok güzel yaa bizim burda kış kabagina ekşili sumakli meftune deriz çok güzel olur afiyetler olsun canım annenin eline sağlık simdiden
(4,692 puan) tarafından
Bizde sumkla falan yaparız :)
0 oy
tarafından
Ispanak var onu bişey yapcam ama ne yapsam bnde bulamadım
(4,712 puan) tarafından
Graten yap. Herkese bunu diyorum bende ahzhaha.
Haşla ıspanağı, Beşamelli sos yap. Ispanağı borcama diz üzerine beşameli gezdir kaşar peyniri rendele ver fırına :D
tarafından
Eşim öyle soslu şeyleri yemez kuzum ya krema beşamel falan sevmiyor
0 oy
(4,712 puan) tarafından
Hiç bir fikrim yok anca kızla uğraşıyorum bu aralar :/
0 oy
tarafından
Daha kahvaltı yapmayan ben 
0 oy
(14,957 puan) tarafından
Köfte yanına da patatesli bulgur pilavı veya patates püresi bilmiyom tam 
(1,057 puan) tarafından
Püre yap bence daha çok yakışır
0 oy
(940 puan) tarafından
Ben bı gün öncesinden karar veriyorum ne yapacağıma.bugun dolma yapacam yaninada çorba. Salata fln. Yarında tavuk patates fırına atacam. Yaninada pırasa çorbası yeterli olur bizim için.
0 oy
(1,576 puan) tarafından
Sabah 8.15'te yolculuk var hazırlık yapıyorum o nedenle bugün basit menü. Yayla çorbası, mevsim salata, ızgara köfte ve patates kızartması.
0 oy
(815 puan) tarafından
Yeni uyanan me sjdhdhdj :/ ya hele bismillah hemen de aklımıza getirme ne yemek yapsam derdini sjdh
0 oy
tarafından
Düşünmedim henüz 
0 oy
(2,831 puan) tarafından
Dün karnıyarık pilav cacık yapmıştım bitti bugün kızımla tekiz o yüzden Makarna salata yapacam :) 
0 oy
tarafından

Dünden yemeğim var :) 

Pırasa 

Şehriye çorbası

0 oy
tarafından

Kahvaltı yaptım masayı toplayamadim ay öyle uykusuzum ki gözlerim acilmiyo :sleeping:

0 oy
(219 puan) tarafından
Bezelyeli patatesli tavuk yanına pirinç pilavı ve salata yapicam canım belki vişne hoşafı da kaynatabilirim tabi yerimden kalkabilirsem:-)
0 oy
(1,270 puan) tarafından
Kabak dolması 

Kofte

Mercimek çorbası 
0 oy
(16,828 puan) tarafından
Kuru fasulye ve pirinç pilavı ☺️☺️☺️Bugunn erkenden ayarladımm koyacam birazdan

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 577 göst.
25 Aralık 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Ruya123 (508 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 441 göst.
13 Ekim 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde sevvalice (4,194 puan) tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 1,215 göst.
19 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 524 göst.
31 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Kelebekkm34 (1,362 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,121 soru

24,040,026 cevap

329,089 kullanıcı

...