0 oy
324 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,234 puan) tarafından

Oğlum 1. Sınıfa başladı başlayalı her ay hasta oluyo ya havale li Bi cocuk tu geçen ay ateşten havale den yatık bu ay gene burnu akıyo tıkanıyor ne zamana kadar geçecek böyle yoruldum :(:'(

6 Cevaplar

0 oy
(551 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Canım malesef çocukların okula başlama evrelerinde böyle hastalıklar sık sık görünür elbet bağışıklık kazanacak. Evdeki gibi olmuyor tabi hem başka ortam havalar soğudu yüzlerce çocuk var. Takviyelerle desteklemek gerek vu dönemlerde çocuk doktorunuza danışın 
(1,234 puan) tarafından
En iyisi öyle yapayım ya saol canm
(551 puan) tarafından
Git canım vitaminlerle felan bağışıklığını guclendirirsin devler hastaneleri çok şey yapmaz ama özele git istersen güzel tavsiyeler verir
(1,234 puan) tarafından
Tm canm giderim
-Reklam-
0 oy
(11,252 puan) tarafından
Benimde kardeşim kreşe başladığından beri sürekli hasta maalesef ama böyle böyle bağışıklık kazanacaklar
(1,234 puan) tarafından
İnş canm ya
0 oy
tarafından
Ay bende küçükken boyleydim tam 4 kez havale geçirdim hasta olsam hemen annem asla göndermezdi çok korkardı bişey olur diye 22 yaşındayım hala boyleyim çok hastalanırm biraz bagisiklikla alakalı sen ne yapsan boş bacım doğuştan geliyor biraz da
(1,234 puan) tarafından
Vala annenin yaptığı gibi gönderemiym hastalanınca Allahı korusun cocuklar
0 oy
(5,268 puan) tarafından
Canm propolis kullan cocuguna hasta olsa bile hafif atlatr inan ki kullan dua edersin bna
(1,234 puan) tarafından
Bi araştrim saol canm
0 oy
(6,679 puan) tarafından
Bizimkide oyle okullarda salgin var..okul basladigi gunden çocuk hastaliktan kurtulmuyor
(1,234 puan) tarafından
Ne kadar zor ya
0 oy
tarafından
Çocuklar kendilerini kollamayı bilmiyor canım okullar da toplu alan olduğu için en ufak bir hastalığı birbirlerine bulaştırıyorlar hassas çocuklar daha çabuk hastalanıyor. Hijyen kurallarına uyması lazım hapşıran öksüren arkadaşlarından uzak durması lazım. Bol bol vitamin takviyesi ver sabahları pekmez yedir. Gün içinde portakal mandalina c vitamini alsın mutlaka. Balık yağı omega 3 içeren besinler önemli. Gece yatmadan ballı ılık süt içir. Grip aşısı olabilecek yaştaysa kış aylarına girmeden grip aşısı yaptırın. Doktora danışın mutlaka. 
(1,234 puan) tarafından
Aynn ya copunu yapıyorum ama fayda etmiyor ya

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 650 göst.
0 oy
10 cevap 334 göst.
15 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 227 göst.
0 oy
9 cevap 322 göst.