0 oy
194 göst.
Diğer kategorisinde (392 puan) tarafından
Ev sıcaklı 19 20 derece artık ne kadar dogru bılmıyorum 1.5 tog uyku tulumu var ıcıne uzun kollu zıbın gıydırdım ustune ne ortmem lazım kızım sıcagıda Pek sevmiyor battanıye ortuyorum ama usur gıbı geliyor sızce ne yapayım yorgan ortsem avlıyor 

5 Cevaplar

0 oy
(1,950 puan) tarafından
Tulum zaten ustune bir sey örtmemek icin giydiriliyor. 
(392 puan) tarafından
Usumez dımı canım aklım kalıyor sankı usucek de hasta olucak dıye
(1,950 puan) tarafından
Yok canim üşümez merak etme
-Reklam-
0 oy
tarafından
ztn tulum giyiyor ortme ne kde soguga alisirsa o kdr iyi
(392 puan) tarafından
Bende usur dıye rahar uyuyamıyorum gece ya tulum hakkında da bılgım yok sormak ıstedım ustundekıler yeterli ozöam oylemı
tarafından
yeterli cnm hem terlemesi daha kotu olur.
0 oy
(11,583 puan) tarafından
Ben oğlum üstünü ortmuyo diye Uyku tulumu aldım içine bir zıbın giydiriyom altına İnce pijama yada bol külotlu çorap üzerine Uyku tulumu sıcacık kalıyo sabahları üstünü değişirken sıcacık oluyo vücudu bacaklari ama terlemiyoda. Usumemesi kadar terlememesi de önemli
(392 puan) tarafından
Aynen dogru dıyorsun canım bende oyuzden dengeyı kuramıyorum odam sguk geliyor bana usur dıye ustunu ortme derdıne dusuyorum
(11,583 puan) tarafından
Çok örtüp bunaltma sabi yi hem rahat uyuyamaz bir gece örtmeden dene bak Sabah kolu bacağı soğuk mu sıcak mi ertesi gün ona göre ya içine bir kat daha giydir yada aynı şekilde devam et
(392 puan) tarafından
Tamam canım cok sagol denıcem
0 oy
(101 puan) tarafından
Tulum üstüne bişey örtmene gerek yok Oda sicakligi ve tog degeri gayet iyi arada kontrol et terleyip usutmesn 
(392 puan) tarafından
Tamam cok saglun canım
0 oy
(5,789 puan) tarafından
Açıkçası 19 derece için 2 hatta 2.5 olması lazım tog değerinin bence. Senin yerinde olsam zibina ek olarak  ince bi pijama alti giydirip öyle yatırırım. Zaten üzerine bisey örtmeye gerek kalmaz.
(392 puan) tarafından
Oylede denerım canım olmadı cnku ustunde bısey ıstemıyor

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 633 göst.
13 Mart 2020 Aile & Aşk kategorisinde Acılıanne (679 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 290 göst.
17 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mother of deniz (917 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 67 göst.
10 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Aayfer (69 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 145 göst.

Kategoriler

1,477,606 soru

24,185,903 cevap

336,616 kullanıcı

...