0 oy
139 göst.
Diğer kategorisinde (191 puan) tarafından
Hanımlar bugün kontrole gittim dr çok az enfeksiyonun var dedi daha önce mantarım vardı geçti şükür aynı şeymi acaba bilen var mı yani mantar mı bilemedim

2 Cevaplar

0 oy
(1,061 puan) tarafından
Mantar da bir enfeksiyon türüdür canım 
(191 puan) tarafından
Yani yine mantar mı ya off bıktım vallahi en son gittiğimde tahlillerim temiz çıkmıştı sonra sarı yapışkan akıntım oldu gittim yine çok az enfeksiyonun var dedi ben çok takıyorum sanırım ondan oluyor çünkü eşimden de kaynaklı değil şuanda hiç akıntim yok kaşıntımda yok anlamadım sadece arada beyaz peçeteyle silersem krem gibi akıntım var ama 2 günde bir oluyor
(1,061 puan) tarafından
Mantarı akıntı Şeklinden ayırdedebilirsin canım süt kesiği gibi olur. Her enfeksiyonun akıntısı başka oluyor. Seni biliyorum mantardan muzdaripsin. Şunu sorayım kullandığın herhangi bir ilaç var mı? Spiral kullanıyor musun?
(191 puan) tarafından
Spiral kullanmyrm cnm zolax hap kullanıyorum haftada 1 şimdi gynyo max yazdı onu kullancam ama akıntım hiç yok 1 hafta önce açık sarı yapışkanlı akıntım oldu çok hafif kaşıntım oldu sonra kaşıntı kesildi ama şuanda hiç akıntım yok dr alttan kamera ile baktı çok az enfeksiyonun var dedi devlete gitmek zorunda kaldım özele verecek param yok özeldekini arayıp anlattım normal dedi öncesinde tabi sadece takma dedi
(1,061 puan) tarafından
Canım spirali çıkarmanı öneririm. Ben de doğumdan sonra spiral taktırdım. Gitmediğim hastane kalmadı. Bir yıl mantardan kurtulamadım. Doktorlar çare bulmadı. Ama spirali çıkarmayı akıl ettikten hemen sonra aniden mantardan kurtuldum.
(191 puan) tarafından
Spiral yok cnm bende ama mantar olsa süt kesiği gibi akıntım olur bende o yok inş geçer bi daha gelmez
(1,061 puan) tarafından
Hormonlu bir ilaç kullanıyor musun? Doğum kontrol hapı gibi
(191 puan) tarafından
Hyr cnm ben anlamadım
(1,061 puan) tarafından
Ozaman vajinanın florasını bozmuş olabilirsin. Daha önceden vajinal duş falan yaptıysan. Başka bir neden aklıma gelmedi. Genelde adet öncesi oluyorsa senin kendi hormonlarından da kaynaklanıyor olabilir. İnşallah tekrarlamaz bidaha. Çok geçmiş olsun
(191 puan) tarafından
Tşk ederim canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
İkiside enfeksiyon ama mantar ayrı birşey canım ben mantar oldum pişik gibi yanma yoğurt gibi akıntı falan yaşadım üreme oluyordu vajina içine kadar kıpkırmızı beyaz beyaz şeyler vardı ama enfeksiyon oldum mesela onda akıntım vardı başka bı rahatsızlık yoktu

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 118 göst.
15 Kasım 2023 Diğer kategorisinde aysenur_dilay (176 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 61 göst.
13 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Miraysu (2,938 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 301 göst.
29 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Evrim.34 (604 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 105 göst.