0 oy
537 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (772 puan) tarafından

Kızlar lcw dan oğluma yağmur çizmesi alacaktım bir türlü fırsat bulamadım derken karlar geldi malum kar botu alsam sadece kardamı giyebilir yağmurda giyerse su geçirir mi birde alırken içi kürklü die bir numara fln büyük mü alsam bu konuda yardımcı olabilir misiniz  birde 2 model arasında kararsızım hangisi daha kullanışlı olur 

image

image

image

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bunları bilmyorm da decatlonda vardı güzel modeller geçiriyor diye yorumlar okumştm vazgeçtim igor var bizde hiç su geçirmiyor. 1. Daha kullanışlı duruyor 
(772 puan) tarafından
İgor hangisi acaba ama oda çok pahalı bi marka letgoda yağmur çizmesini 100 liraya buldum anca sizin igor kar botumu yağmur çizmesimi sanırım yağmur çizmesi muiamba gibi olduğundan içi soğuk olur gibime geliyo
tarafından
Evet yağmur çizmesi birtek o geçirmiyor içi yünlüleri de var ben normal botu var diye idare etmek için almadım 2 çorapla giydiriyorm.
(772 puan) tarafından
Bi bakim ama igor çook zor malum durumlarda ortada
-Reklam-
0 oy
(486 puan) tarafından

Ben bunları LCW de gördüm en son attığın modelin ayak kısmı plastik kalın plastik hoşuma gitmedi benim ben aldığım modeli atayım canım benim çocuk bı buçuk yaşında ben yarım bot aldım senin attığın modellerin ben şu gecirecegini sanmıyorum

image

(772 puan) tarafından
Benimki 3buçuk yaşında yapma dediğim herşeyi yaptığı için suya girme desemde şap şap şap sulara giriyor o yüzden uzun boylardan baktım hep
(486 puan) tarafından
Mağazadan al xanim hem görmüş olursin kalitesini
(772 puan) tarafından
2çocuk biri daha küçük eşim geç gelio fln derken herşeyi netten alır oldum maalesef

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 62 göst.
15 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Kelebek0707 (1,776 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 405 göst.
25 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Almilayla (1,414 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 65 göst.
18 Aralık 2024 Diğer kategorisinde _Mimoza_ (2,803 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 492 göst.