0 oy
1,122 göst.
Diğer kategorisinde (995 puan) tarafından
Kizlar bir arkadaşım ile kızlarımız arasında bir hafta var önce onun kizi doğdu neyse kızına doğum günü kutlucakti benden süs falan istedi verdim bir de elbise istedi kızının elbisesi varsa diye onu da verdim verirken de bende kizima doğum gününde bunları giydircem o yüzden kullandıktan sorna hemen ver dedim tamam dedi normalde kullanıp ertesi gün vericekti ama biz kovid olduk dedim karantina bitince alırım elbiseyi vermemim üstünden 20 gün geçti biz iyilesitik mesaj attım haftaya cuma doğum günü kutlucaz elbiseyi verir misin diye bu mesajı pazartesi attım tamam dedi perşembe günü getirdi ve elbisenin her yeri çikolata sosu içindeydi belli ki pasta olmuş yıkarım elime yapışmaz tiksinmem de o da bebek sonuçta ama sinir olduğum günlerce elinde durdu insan hiç mi temizlemez çok kötü durumdaydı gorulmucek gibi de değil kii elbise sıfır etiketli olmasına rağmen yıkadim tertemiz giysin çocuğu diye gelen muamele bu olunca aşırı sinir oldum ben mi abartıyorum insanlar mı rahay anlamıyorum daha da kimseye bi sey vermem dedim

29 Cevaplar

0 oy
(2,404 puan) tarafından
Kimseye bi çorap bile para pul bilmem ne çorap dahi vermicen. Veriyosan da ümidi kesicen cnm. Gitsin alsın 100 tl ye elbise
-Reklam-
0 oy
(7,436 puan) tarafından
İnsanlar rahat canım senin suçun aldığın şeyi ilk kendi çocuğuna giydirecek sin ama ona vermişsin buda senin iyi niyetinden kaynaklanıyor o onun ayıbı 
0 oy
(3,158 puan) tarafından
Malımı verimde mi kötü olim vermimde mi kötü olim demişler verme daha bişe insanlar gerçekten cok acayıp oldular yıkayıp temizleyip vermesi lazımdı sana...
0 oy
(12,083 puan) tarafından
Bazı şeyler  özeldir keşke vermeseydin..
0 oy
tarafından
Yaptığı çok ayıp yıkaması lazımdı 
0 oy
(2,199 puan) tarafından
Süs müs neysede sıfır elbiseyi vermeyeydin kendi çocuğun giymemiş daha üstelik 
0 oy
(1,780 puan) tarafından
Daha benim çocuğum giymeden asla vermem başkasına. İnsanlar çok mu rahatlar bilerek mi yapıyorlar anlamış değilim
0 oy
(15,991 puan) tarafından
Cok ayıp bir şey ya 
0 oy
tarafından
Ödünç işini hiç sevmem zaten almayı da vermeyi de 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 589 göst.
13 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Oznur0311 (53 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 287 göst.
2 Ağustos 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde 2516 (2,260 puan) tarafından soruldu
+1 oy
26 cevap 615 göst.
+1 oy
6 cevap 205 göst.
26 Nisan 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Fatmaa (1,828 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,242 soru

24,166,538 cevap

335,620 kullanıcı

...