Kizlar bir arkadaşım ile kızlarımız arasında bir hafta var önce onun kizi doğdu neyse kızına doğum günü kutlucakti benden süs falan istedi verdim bir de elbise istedi kızının elbisesi varsa diye onu da verdim verirken de bende kizima doğum gününde bunları giydircem o yüzden kullandıktan sorna hemen ver dedim tamam dedi normalde kullanıp ertesi gün vericekti ama biz kovid olduk dedim karantina bitince alırım elbiseyi vermemim üstünden 20 gün geçti biz iyilesitik mesaj attım haftaya cuma doğum günü kutlucaz elbiseyi verir misin diye bu mesajı pazartesi attım tamam dedi perşembe günü getirdi ve elbisenin her yeri çikolata sosu içindeydi belli ki pasta olmuş yıkarım elime yapışmaz tiksinmem de o da bebek sonuçta ama sinir olduğum günlerce elinde durdu insan hiç mi temizlemez çok kötü durumdaydı gorulmucek gibi de değil kii elbise sıfır etiketli olmasına rağmen yıkadim tertemiz giysin çocuğu diye gelen muamele bu olunca aşırı sinir oldum ben mi abartıyorum insanlar mı rahay anlamıyorum daha da kimseye bi sey vermem dedim