0 oy
1,090 göst.
Diğer kategorisinde (995 puan) tarafından
Kizlar bir arkadaşım ile kızlarımız arasında bir hafta var önce onun kizi doğdu neyse kızına doğum günü kutlucakti benden süs falan istedi verdim bir de elbise istedi kızının elbisesi varsa diye onu da verdim verirken de bende kizima doğum gününde bunları giydircem o yüzden kullandıktan sorna hemen ver dedim tamam dedi normalde kullanıp ertesi gün vericekti ama biz kovid olduk dedim karantina bitince alırım elbiseyi vermemim üstünden 20 gün geçti biz iyilesitik mesaj attım haftaya cuma doğum günü kutlucaz elbiseyi verir misin diye bu mesajı pazartesi attım tamam dedi perşembe günü getirdi ve elbisenin her yeri çikolata sosu içindeydi belli ki pasta olmuş yıkarım elime yapışmaz tiksinmem de o da bebek sonuçta ama sinir olduğum günlerce elinde durdu insan hiç mi temizlemez çok kötü durumdaydı gorulmucek gibi de değil kii elbise sıfır etiketli olmasına rağmen yıkadim tertemiz giysin çocuğu diye gelen muamele bu olunca aşırı sinir oldum ben mi abartıyorum insanlar mı rahay anlamıyorum daha da kimseye bi sey vermem dedim

29 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ay terbiyesiz ya nasıl yıkamadan getiriyor saygısız 
(995 puan) tarafından
Ya o kadar kötü durumdaydi ki fark etmemesi de imkansız bir de kutlama yapıcam dediğim günden bir gün önce getirdi kurumayadabilirdi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Keske vermeseydin sonucta sen de cocuguna giydireceksin boyle seylerin yasanmamasi icin vermemek daha iyi bence
(995 puan) tarafından
Ya temiz kullanır dikkat eder diye düşündüm normalde titiz biri ama bi daha asla vermem
tarafından
Fark etmeme imkani yok diyosun belki yikamis cikmamis da olabilir ama insan izah eder mahcup olur ne bileyim bi de arkadasini tanimiyorum da bazi insanlar baskalarindan istemek varken niye para vereyim ki diye dusunurler o yuzden ben vermem de kimseden de istemem sahsen
0 oy
(399 puan) tarafından
Çok ayıp etmiş bidaha isterse verme 
(995 puan) tarafından
Yok asla vermem
0 oy
(852 puan) tarafından
Ödünç aldığı elbiseyi o şekilde getirmeye nasıl utanmaz insan ya. Şaşırtıcı
(995 puan) tarafından
Evet gerçekten çok lekeliydi 20 gün elbise onda kaldı hiç çamaşır da mı yikamadi makineye atması bu kadar mı zor geldi anlamadım
0 oy
(1,950 puan) tarafından
O yuzden kimseyle hiiiiccc eşyamı paylaşmam.
(995 puan) tarafından
Bende cok paylaşırdim ama şu saatten sonra bende paylaşmam
0 oy
tarafından
Ne kimseden alırım giydirmek için nede geri giydirecegim birşeyi emanet olarak vermem ben 
(995 puan) tarafından
Bende almam asla ama şu saatten sonra vermem de
0 oy
tarafından
Benimde eltim var mangal yapınca ızgaramı hep istiyordu veriyordum yapiyidu yiyiyodu herseyi evine indiriyordu o ızgarayi terasta o şekilde yağlı yağlı bırakıyordu bir iki gidip yikiyodum hatta bikere bi tane ızgarami çöpe attım kedi tüyleri vardı diye en son baktım alısiyor kızıma veriyodum diyodum annem yikasin bunu dedi diye oda yıkayıp gönderiyordu duyarsız ve Gamsız insan hiç sevmem 
(995 puan) tarafından
Ayy ne kadar pis insanlar var ya insan utanır onu öyle bırakmaya
tarafından
Aynn bende çok utanirum ama bazı insanlar gamsiz oluyor kendinede öyle mesela yıllar önce evinde düduklu patladı çok sevdiği kumaşı hep pislendi atmadi aradan iki yıl geçti baktım hala dolaptaydi ben şok oldum
0 oy
tarafından
Hiç giymdgnz elbiseyi bide doğum günü için giyeceği elbisyi niye verdnz ki 
(995 puan) tarafından
Özellikle doğum günü için almamıştım önceden hediye gelen büyük geldiği için duran bi elbiseydi arkadaşım da sevdiğim biriydi böyle bi hareket beklemiyordum temiz kullanır diye düşündüm ve tek kışlık elbise oydu
0 oy
(1,576 puan) tarafından
İnsanlar rahat. :)
(995 puan) tarafından
Kesinlikle yaa normal bi sey degil
(1,576 puan) tarafından
Ben de utanırım öyle veremem. Görgüsü o kadar demekki.
0 oy
(7,470 puan) tarafından
Ay çok terbiyesizce ne al ne ver bidaha isteyecek olursa kızıma temiz giydirmek istiyorum derim 
(995 puan) tarafından
Yok bi daha asla vermem zaten bu sondu
0 oy
(2,136 puan) tarafından
Keşke vermeseydin canım ya. Senin kızına özel elbiseyi ilk kızın giyseydi. Böyle emanete hıyanet edenlerden nefret ediyorum. İnsan utanır o elbiseyi öyle getirmeye.
(995 puan) tarafından
Ya onun kızını da cok seviyorum aman nasıl olsa bir saat giyiceknis temiz kullanır sonuçta diye verdim çünkü ben kimseden bo sey almam ama emanet olursa da gözüm gibi bakarım ondan da böyle beklemiştim daha da bi sey vermem zaten
0 oy
tarafından
Be olsam hesap sorardım kirli vermeye utanmıyor musun diye
(995 puan) tarafından
Cok dilimin ucuna geldi de eşim boşver bi sey deme artık mesafeli ol o ona yeter dedi konuşmadim bi daha
tarafından
Ben sakin kalamazdım bu konuda hadi yedin bir *** söyle bari yıkayamadım edemedim falan açıklamanı yap tam pislikmiş eşini dinle sen canım dahada muhatap olma
0 oy
(1,784 puan) tarafından
Abartmiyosun canım komşun bile bı kap yemek getirdin mi yıkar geri verirsin 20 gün diyosun nasıl yikamamis ya resmen kullanmış seni kiskanmis çocuğuna doğum günü yapiyo da bı kıyafet alamiyo mu benim elime o şekil vermiş olsaydı al başımın gözümün sadakasi olsun diyip bidaha da muhattap olmazdım
0 oy
(11,499 puan) tarafından

Ben olsam kızımın dogum gununde ozel giyeceğini  elbiseyi vermezdim. Baska  bir elbise verirdim

0 oy
tarafından
Yerinde olsam söylerim 
0 oy
(1,965 puan) tarafından
Millet çok rahat canım. Hele bu devirde utanma falanda yok insan aldığı gibi getirir hatta sağol diye yanında birşey bile getirirsin.
0 oy
tarafından
Ben olsam vermezdım elbıse ya. Hadı suslerı verdın elbıse nıye verdınkı canm cocuguna gıydırecegın elbıaeyı vermıssın bıde. Boyle ınsanlara bır daha asla hıc bıseyın alısverısını yapma. Terbıyesız kadın
0 oy
(678 puan) tarafından
Sen yine insanlık edip vermişsin ben çocuğumun doğumgününde giyeceği kıyafeti asla vermezdim önce sen giydiren neyse çok yablis yapmış 
0 oy
(15,072 puan) tarafından
Kızının doğum gününde giydireceğin elbiseyi niye verdin günlük olanı veririm ama özel olanı asla
0 oy
(8,243 puan) tarafından
E yuh ya genişliğe bak . Çocuğuma gerekirse yırtık giydirir yine de emanet mal ile doğum günü yapmam. Hadi yaptın yıkanmadan asla verilmez . Çok şaşırdım açıkçası... 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 559 göst.
13 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Oznur0311 (53 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 269 göst.
2 Ağustos 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde 2516 (2,219 puan) tarafından soruldu
+1 oy
26 cevap 599 göst.
+1 oy
6 cevap 199 göst.
26 Nisan 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Fatmaa (1,826 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,098 soru

24,081,965 cevap

331,251 kullanıcı

...