0 oy
525 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar dun mutfagimi temizledim heryerini bugunde oturma odami perde falan astim cam sildim kapi tozunu aldim

Ama daha yatak odamla salonum var bitmiyor bu işler gına geldi artik

12 Cevaplar

0 oy
(4,673 puan) tarafından

Ben başlasam bitiririm ama başlayamıyorum bi türlü yine bitmiyor yani işler :D

tarafından
Bitirmek istyorum ama en az 2 saatimi oglum ayiriyorum yemegiydi uyutmasiydi
(4,673 puan) tarafından
Evet Rabbim başımızdan eksik etmesin bende ondan dolayı başlayamıyorum zaten :D
tarafından
Valla ben başlyomda 4 gynde anca btyo
-Reklam-
0 oy
(34,561 puan) tarafından

İş konusunda çok hizliyimdir .

Kalan ise kar yağıyor

tarafından
Sorma birikiyor
0 oy
(220 puan) tarafından
Ben hep temizlerjm  kucuk bisey gorsem. Canim temizlemek istese Hemen yaparim. Oyle biriktirmem sumdi girsem temizlige  he men biter zaten gunluk silip supururum  evim duzenlidir 
tarafından
Ya benimde temiz ama ben haftalik komple yapyorum
(220 puan) tarafından
Haftalik yapmana gerek yok kafan ne zaman nereye esiyorsa orayi yap bende iki bebe olunca  biriktirmiyorum
tarafından
Haklsij kuzum bende artik oyke yapaym baş edmiyorum
0 oy
(1,584 puan) tarafından
Benim elimde çok hızlıdır başladımmi hızlıca bitiriyorum ama çocuk olunca zorlaştı tabi
tarafından
Aynen benimde
0 oy
tarafından

Benimde elim çok hızlıydı bana ne oldu böyle bilmiyorum 

tarafından
Ya bende hamileyken komple temizlerdim heryeri 1 gunde ama agrlaştm bebekten sonra
tarafından
Bebek doğdu iki çocukla yoruluyorum bebeğim uyumuyor uykusuz iken yapamıyorum ama mecburumda
tarafından
Benumde uyumuyor sabah 5 te uyandi 8e kadar salladim gecede gec yatyor bide esime kahvalti falan veriyorum delik deşik uyku modum
0 oy
(1,218 puan) tarafından
Ben istemsizce çok hızlıyım yaa çok komik geliyo bazen hem özenerek hem hızlı iş yaparım bir keresinde annem acıktım dedi yemek yok dışarı çıktı biraz oyalandi balkonda fln geldi bir baktı yemek sen zibidi Gonzalez misin diyor bana ajhajaja yine aklıma geldi şimdi de eşimle yaşıyoruz aynı sorunu kaç kere ağzı açık kaldı diyor ki nasıl yaaa fln 
tarafından
Masallah ya
0 oy
(739 puan) tarafından
Elin yavas degil cocugun varsa onla ilgilenirken uzuyordur

Hicbirimizn nerdeyse kalmadi eski hızı cocukla birden yapcam diye yorma kendini gün gun yap bnce canm 
0 oy
(4,085 puan) tarafından
Aman iş den nankör ne var. Bugün yap yarın yine aynı. Camlarım falan temiz ama neyse sana dediğime bakma bende aynıyım sürekli Bi temizli.. Şu zıkkım ihlas temizlik robotunu alamadım 9500 lira istedilerö
0 oy
(1,270 puan) tarafından
Çocuklar olmasa ben bütün evi bi günde hallederim üstüne yemegimide yaparım ama çocuklarla beraber bende iki güne bölerim haftada bir genel yaparım sil süpür çamaşır toz falan süpürge zaten hergün açılır hatta sürekli yere biseyler dökerler günde bi kaç kere attığımda olurr
0 oy
(5,115 puan) tarafından
Ben tüm işi 1 gunde yapmayı seviyorum ya sanki 2 3 gün yaparsam yaptigim yerler kirleniyor gibi geliyor 
0 oy
tarafından
Keşke bnm de olsa cnm bnm halalarimjn annemin eli çok hızlıdır bn hastanede karıştım galiba bu kadar becerikli aileden bnm gibi kız nasıl çıktıysa bnm de elim yavaştır ama temiz yaparım işimi 
tarafından
Evet bende ozenerek yaparim yavas yaparim
0 oy
(1,784 puan) tarafından
Ev işi hiç bitmez

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 1,038 göst.
31 Ekim 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
67 cevap 2,094 göst.
6 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Tugba1234567 (1,254 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 419 göst.
24 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde nerminin annesi (1,168 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 437 göst.

Kategoriler

1,514,025 soru

24,691,339 cevap

368,346 kullanıcı

...