0 oy
181 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (348 puan) tarafından
Hanımlar hangisi saglikli tekerlekliler zararlı biliyorum

8 Cevaplar

0 oy
(14,204 puan) tarafından
Tekerlekle ne alakası var bacak arası zararlı 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yürütütecin tekerlek ile ilgili değil özellikle erkek çocuklarında testislerine baskı yaptigi için uygun gorulmeme durumu var canım. Hiiiiiic kullanmadım 
0 oy
tarafından
İki oğluma da kullandım saatlerce içinde tutarsan tabi zararlı ama beş dakikalık işini hakketmek için tuveketten cikana kadar mutfağı bulaşıkları makineye koyana kadar çamaşır asana kadar oyalanmasinda hiç problem yok bence . 11 aylıktı yürüyordu bebitom 
(3,895 puan) tarafından
Bende ogluma alicagim.
(348 puan) tarafından
Youtebda çocuk doktoru Osman gönül al var diyro ki iki dakika bile koymayın çok zararlı  diyor tabiiki karar annelerin ama arasitirin en azindna içimize sinsin bazı kitleler hepimiz onda büyüdük diyor ama amcamın kızı 8 yaşında yürüteç yüzünden hâlâ parmaklarının üzerinde yürüyor kız okula gidiyor ve başkaları tarafından tugafkarsilanan bir görüntü tekerleksiz olan yürüteç de de emin kalamadim o yüzden araştırmaya çalışıyorum baklm
(3,895 puan) tarafından
Biz doktora sorduk cnm.Senin dedigin doktor ortopedi doktorudur normal doktorlar öyle demiyor.
0 oy
(2,039 puan) tarafından
Ben iki kızıma da kullanmadım doktorlar onermiyor ama oyalanmasini istiyorsan önü oyuncakli ilk adım arabaları var onlardan alabilirsin hem yurutec olarak kullanıyor hemde oyuncakları olduğu için uzun süre kullanıyor onu 
0 oy
(59 puan) tarafından
ben kullandm ogluma hıc bı zararı olmadı cnm 
0 oy
tarafından
Bende aldım şimdi ayının dolmasini bekliyorum doktor karar senin dedi çok sık değil ara ara beş on dk bindircem hepimiz bunlarla büyüdük 
0 oy
(1,686 puan) tarafından
Zıpzıp kullanabilirsn cnm 
0 oy
(1,776 puan) tarafından
Doktorlar yürüme arkadaşını öneriyor canım.
(348 puan) tarafından
Yürüme arkadaşı dediğin canım şey deminonunde oyuncakları var çocuk böyle itiyor itince gidiyor ondan mi
(1,776 puan) tarafından
Evet canım en sağlıklısı o önündeki oyuncaklari güzel olandan alırsan daha çok ilgisini çekiyor.

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 49 göst.
23 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hasret03 (348 puan) tarafından soruldu
0 oy
42 cevap 982 göst.
9 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Gonul yaram (1,117 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 524 göst.
12 Mart 2022 Diğer kategorisinde Ebruliiiiii (356 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 194 göst.
26 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Neslihankce (1,953 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,712 soru

24,158,803 cevap