0 oy
1,045 göst.
Diğer kategorisinde (3,895 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
............ ? ??

29 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Park besikte yatıyor canım 
tarafından
Diğeri kaç yaşında canım birde beşik nasıl
(3,895 puan) tarafından
Digeri 4 yasinda.Beşik mobilya beşik yatak odamizda yer var gidip beşiği yan odaya kurmuşlar.
tarafından
Yatak odana alsana kuzum beşiği eşin oraya kursun
Kızım düştü yataktan bir kere Dr çatlak olabilir dedi ömrümden ömür gitti dikkat et Allah muhafaza
(3,895 puan) tarafından
Cnm yatak odasjna kuramaz eşim boyle işleri beceremiyor.Adam cagiramaz zaten borcumuz cok masrafa girmez.
tarafından
Anladım canım
-Reklam-
0 oy
(599 puan) tarafından
Ne de n yanında beşikte  yatmıyor  6aylik doğduğundan beri yanımda beşiğinde yatiyor
(3,895 puan) tarafından
Cnm bizimki mobilya beşik adamlara yatak odasina kurun dedim aceleyle gidip yan odays kurmuşlar getirmesi zahmetli cocuklar büyüsün söküp kaldiracagiz.
(3,895 puan) tarafından
Zaten o adamlara da sinir oldum hatirlatma.Buyuk cocugum hep yanda yatti.
0 oy
tarafından

7 aylık olana kadar park beşikte yattı 

2 aydır yanımda yerde yatiyorum yere yatak seriyorum 
Hem yatak odamız çok soğuk hemde geceleri çok fazla dönerek uyuyor beşikte kendini uyandırıyor 
(3,895 puan) tarafından
Bn napayim?
0 oy
tarafından

Beşiğinde odasında yatıyor canm 

Şuan 11 aylık 6. Ayından beri odasnda yatıyor
(3,895 puan) tarafından
Hee ikisini ayni odada yatirsam mi diye sordum bebek beşikte büyük kanepede ama şimdi biraz korktum ikisini ayri odalarda yatiracagim.
(3,895 puan) tarafından
Bebek hep yanimdaydi biraz hareketlendi beşikli odaya koyucam orada 4 yasindaki cocugumda yatiyor ayni odada yatabilirler mi diye sordum düşününce aklima binbir senaryo geldi korktum.
tarafından
Kuzu 4 yaşındaki çocuğunun bebeğine karşı davranışı nasl kıskançlık vs varmı , oda senin yapçttığn odaya yakınmı ,
tarafından
Kuzum benim kızım tek çocuk kardeşi yok ama senin durumunda olsaydım eğer ki koymazdım çünkü dört yaşındaki çocukta zarar vereceğini akıl edemez sevmek için sen UYANMAZSIN Allah korusun kucağına olur bir şey olur
(3,895 puan) tarafından
Ida tam yanimda kıskançlık olmaz olur mu?
0 oy
tarafından
Doğduğu günden beri beşiğinde uyuyo cnm 
(3,895 puan) tarafından
Bnm ilki de hep besiginde yatti ilk dogdugunda yatirdim ama bu ikinciyi koysam mi? Digeri zarar verir mi?
tarafından
Bebeğinin huyunu bilmediğim için bişey diyemem cnm. Nasıl yaklasiyo kardeşine
(3,895 puan) tarafından
Kıskanç biraz.
tarafından
O zaman zarar verir çok dikkat etmen lazım
0 oy
(4,232 puan) tarafından
Bence imkanın varsa bitane park beşik al kendi yanında yatır hiç değilse 1 yaşına kadar diğer çocuğunda küçük çünkü canım
(3,895 puan) tarafından
Ben dönmem.Evet.Allah koruyor.
(4,232 puan) tarafından
Uyku hali herşey olur büyük konuşma bence
(4,232 puan) tarafından
Yere yatak da yapabilirsin belki
(3,895 puan) tarafından
Büyük konuşmuyorum cnm.Deli gibi bir uctan diger uca gitmiyorum oyle deli hallerim yok yani onu demek istedim. :) yerimiz geniş olsaydi yere yatiracaktim ayri odalarda yatirmaya karar verdim sagol tavsiyen için :)
(4,232 puan) tarafından
Rica ederim canım :)
0 oy
tarafından
Doğduğu günden beri beşiğinde yatıyor bir kere gece yanima aldım onda da düşer bişey olur diye uyuyamamistim . 7 ay olacak bir hafta sonra
0 oy
(2,594 puan) tarafından
imkanın varsa beşiği odana getir canım bizim de büyüyen mobilya beşik ilk odasına kurduk ama gece hala uyandığı için odasını ayırmak zor diye beşiği odamıza getirdik korkuluğunu çıkarttık anne yanı gibi bizim yatağa birleştirdik ufak bir boşuk kaldı oraya da yorgan falan koydum odamızda beşiğinde yatıyor rahat oluyor
0 oy
tarafından
Büyük olanın kaneoede yatması da sıkıntı ıkısının ortak odası olacaksa buyuk ııcnde bır yatagın olmalı o odada yoksa kıskanclık eder farketmezsın bıle 6 aylık daha besıkten cıkabılecegınu sanmıyorum sureklı gozetımınde olursa bır sure besıgınde yatabılır ama sana tavsıyem ıkı tane baza al bırı bırınde bırı bırınde yatsın önune de korumalık tamam

benım oglum 3 yasında 2 aya kadar besıgınde yatıyordu yatak odamda park besıgı vardı odasına gecırdım suan bazada yatıyor besıgı de kaldırdım
(3,895 puan) tarafından
Cnm alicaz büyük olan küçük diye almadik 5 yasina gelince alicagiz su an 100 bin'e yakin borcumuz var bi şey alicak durumumuz yok büyük biraz kiskanc aynen bu yuzden korkuyorum ama riske girip beşiğine birakmam gerekicek çünkü yatak odasinda da düşüyor rahat yatamiyor.Bir sure iki cocugu ayri odalarda yatiririm bir odamiz daha var bebek 1 yaş olunca odalari birleştiririm.
tarafından
ayrı odalar mantıklı o zaman en azndan ıcın rahat olur bırde bebegıne yatak odasuna yer yatagı yapabılırsın dusme derdı vs yok mıs gıbı valla :)
(3,895 puan) tarafından
Bizim yatak cok genis etrafi biraz dar :( yani ayri odada olsalar bebek aglayinca büyük uyanip ona bi şey yapmazz üstüne atlamaya kalkmaz icim rahat olur.
tarafından
Aynen duymaz baska odadan sende gece kalkarsan rahatca kucukle ılgılenırsın en azından
0 oy
(38 puan) tarafından
beşiğinde yatıyo benim odamda ama 
0 oy
(4,088 puan) tarafından
Yer yatağı yapıyorum oturma odasına öyle yatıyoruz ben korkuyorum düşer diye 
0 oy
(7,117 puan) tarafından
Sudan 25 aylık 8. ayından beri bırlıkte yatıyoruz. Sıkıntı olmadı.
(3,895 puan) tarafından
Aynen bnmki de gece duşmedi sabah uyandi cirpinip gityi biraz hareketli :) o sira haliya düşmüş.
0 oy
tarafından

İlk gebeliğim ben yanımda yatırmaya alıştırmak istemiyorum beşiğinde pişpislayarak uyuturum gibi. Bebekken bazı alışkanliklari kazandirmazsam ileride çok zorlanırım:ermm:

0 oy
tarafından
Yanımda yatıyor 10 aylık 
0 oy
(45,021 puan) tarafından
Beşiğinde yatiyo.  
0 oy
tarafından
Arada keyfi yatıyoruz ama her zaman beşiğinde yatırırım nasıl alışırsa öyle gider beşiği odana koy beşiğinde yatır 
(3,895 puan) tarafından
Mobilya besik getirmesi çok zor.
tarafından
O zaman odada yatır canım
0 oy
tarafından
Kalabilirler hatta beşikte değilde yerde bir döşek tarzı birşey yap orda yatır benim çocuklarım 6 aydan sonra yerde yapmayı sevdiler
(3,895 puan) tarafından
Büyük olan deli gibi yatiyor bebegi ezmesin? Koltukta en köşeye koyuyorum yatagin ucuna geliyor üstünü aciyor :(
0 oy
tarafından
40 çıktıktan sonra beşiğin de yatırdım ben tabi gozetimim altındaydı ama bu şekilde yattı hep hala da beşiğin de yatar..
0 oy
tarafından
Yanimda yatiriyorum yatagin yaninda 2 sandalye var agir oldugu icin itemiyo 9,5 aylik
0 oy
(5,572 puan) tarafından
İki çekmeceli yataklar varya yatağı öyle . Yatağımın kenarına koymuşum orda yatıyor . Gece emzirip yine yatağına koyuyorum

İlgili sorular

0 oy
51 cevap 924 göst.
31 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde sweetlady (890 puan) tarafından soruldu
0 oy
44 cevap 1,515 göst.
9 Şubat 2023 Diğer kategorisinde O bir anne... (1,193 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 629 göst.
21 Ekim 2022 Diğer kategorisinde O bir anne... (1,193 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 615 göst.
31 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde sevgil (852 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,426 soru

24,058,188 cevap