0 oy
264 göst.
Diğer kategorisinde (1,134 puan) tarafından
Kizlar bu gün test yaptim 5 saat sonra ikinci çizgi cok net belli görünüyor silik sekilde 1 haftadir da bel agrim var gecen ayin 23 de adet olmustum hâlâ adet olmadim böyle gebe olan oldu mu 

6 Cevaplar

0 oy
(2,038 puan) tarafından
2-3 gün sonra tekrarla bence daha net belli olur 
(1,134 puan) tarafından
Bende oyle düşündüm sağol canim
-Reklam-
0 oy
(14,957 puan) tarafından
1 ay olmuş tam bugün. Kan versen daha sağlıklı olur canım 
(1,134 puan) tarafından
Bi iki gün daha bekliycem canim sonra kanda veririm
0 oy
tarafından
İlk 10 dk geçerli diyolar cnm 
(1,134 puan) tarafından
Bende oyle biliyorum kuzum bakalim bir iki gun daha bekleyip tekrarliycam
tarafından
HYrlısı olsn canm
(1,134 puan) tarafından
Aminn canim insallah
0 oy
tarafından
Ben de geçen ayın 23 de adet olmuştum ve bu ay hamileyim  çok şükür .  5 saat sonra mı 2. Çizgi çıktı dediniz 
(1,134 puan) tarafından
Aynen canim ikinciye test yaptim onda bisey yoktu pazartesiye kadar adet olmazsam kan vericem artik saglikla kucağina al yavrunu
tarafından
İnşâAllah gebelik vardır. Rabbim isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşâAllah
(1,134 puan) tarafından
Hayirlisi olsun artik canim bi kizim var iki bucuk yaşinda 13 aylikta oglum var memeye cok düşkün ve ben dogum kilomun üzerine ciktim aslinda olmasini istemem benim icin cok erken ama gebelik varsada rabbim nasip etmis hayirlisi olsun
0 oy
(43 puan) tarafından
Canım merhaba hayırlı geceler bende dün test yaptım 3 4 saat sonra 2. Çizgiyi silik bi şekilde gördüm benimde 1 haftadır bel ağrım ve kasikta batma baskı gibi biseyler oluyor sürekli idrara çıkıyorum 
(1,134 puan) tarafından
Rabbim gönlüne göre versin kuzum benim için cok erken oglum 1 yaşinda daha iki buçuk yaşinda da kizim var çok yoruyolar
0 oy
(297 puan) tarafından
Benimde ilk çıkmadı ertesi gün baktım testte silikti kan verddim hamileydim 
(43 puan) tarafından
Gerçektenmi ben dün test yaptım ilk ikinci çizgi çıkmadı testi bıraktım 3 4 saat sonra tekrar baktım ikinci çizgi silik şeklinde çıkmıştı 1 haftadır bel ağrım var kasık ağrım var
(1,134 puan) tarafından
Sağlikla kucagina al canim bende pazartesi kan vericem

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 135 göst.
0 oy
0 cevap 41 göst.
0 oy
1 cevap 54 göst.
30 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 152 göst.