0 oy
207 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızım 3.5 aylik 4 5 tane şıngırdak var birde zeka kartları ve hikaye kitapları var. bir de bu ay maaş yatinca set alacağım resim ekledim onunda zaten yeni yeni anlıyor dış dünyadan sizin öneriniz var mı bu ay için bebek oyuncakları ile ilgili

image

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Vallahi ben bundan aldim pek sevmedi benimki canım yaa öylece geri kutusuna koyup kaldırdım 
tarafından
Oyun halisini mı sevmedi canım?
tarafından
Anakucagi var onun sallanan oyuncaklarını çok seviyor o yüzden bunu seveceğini düşünüyorum
tarafından
Evet canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Her çocuğun farklı şeyler ilgisini çekiyor her cocu k aynı şeyi sevmiyor maalesef 
tarafından
Evet bakalım bizimki neleri sevecek
0 oy
(14,957 puan) tarafından
Daha top için çok erken oyun halısı müzikli ssyler felan iyi olur 
tarafından
Bu set hâlinde içinde oda gelsin sonra oynar nasıl olsa
tarafından
Fiyat olarak cazip
(14,957 puan) tarafından
Cazipse al tabi canım bütçeye göre.
0 oy
tarafından

Benimkide 3.5 aylik. Oyun kartlari. Bez kitabi ve topu felan var. Ama onun en cok ilgisini ablasinin pelus oyuncaklari cekiyor :)

tarafından
Peluş bebekler var ama hiç bakmıyor ilgisini hiç çekmiyor babası bugün yağmur damlası oyunu almış bimden çok sevdi onu mesela
0 oy
(5,123 puan) tarafından
Oyun halısını biz 40tan sonra 5 aylık olana kadar kullandık, diğer oyuncaklar güzel hep kullanır
tarafından
Oyun halisini bende çok kullanacağımızı düşünüyorum apalayana kadar kullanır imsAllah
(5,123 puan) tarafından
İnşallah dikkatini çeker ama oturmaya başkayınca oynayacagı süre en fazla 10 dakika, emeklemeye başlayınca yüzüne bile bakmazdı benim çocuklarım gidiyorlar toz en ufak bişey alıyolar yerlerden
0 oy
(5,123 puan) tarafından
Ama şuan bebeğinin dikkatini en çok pet şişe, plastik poşet, ses çıkaran kumaşlar çekecektir dene
tarafından
Ilginç deneyelim
0 oy
tarafından
Oyun halısını sever kzuu , sesli oyuncaklar alabilirsin fisher price marka , piyano , sesli ayıcık
tarafından
Sesli oyuncaklardan korkuyor gibi
0 oy
(1,775 puan) tarafından
Canım bu oyuncaklarla en erken 1yasindan sonra oynar. 

Oyun halısı da dönmeye başlayınca işlevini yitiriyo.

Hisirtili kitap ,çıngırak, sesli top,doku küpleri, bı yere asılan oyuncalar , titreşimli oyuncalar daga çok ilgisi i çeker. 
tarafından
Oyun halısında oynayacağını düşünüyorum

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 38 göst.
8 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Kelebekkm34 (1,368 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 33 göst.
10 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Kelebekkm34 (1,368 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 228 göst.
24 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu