0 oy
231 göst.
Diğer kategorisinde (13 puan) tarafından
Ne yapacağımızı şaşırdık 8gün olduk bebeğime yetemiyormuşum gibi hissediyorum 3 gündür gözüme uyku girmiyor 7/24 emmek istıyor gazını çıkarmakta sorunlar yaşıyoruz hastaneden beri böyle emzırıp uyumaya bıraktığımdan abartısız en fazla 5 dk sonra geri ağlayarak uyanıyor meme istiyor ne kendi uyuyabliyor ne beni uyutuyor derdi ne anlamıyorum sütte de sıkıntı yok geliyor gibi ama bilemiyorum 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Gazı olduğu icin emmek istiyor kuzum gazını tam cikarmaya çalışın 

Birde nurse harveys gaz damlası var doktorunuzla görüşün eger okeyerse basla bence  
(13 puan) tarafından
29unda randevumuz acile gittik geçen akşam bişey vermediler
-Reklam-
0 oy
tarafından
Gazı vardır canım ilk zamanlar oluyor malesef. Gaz damlası ve bağırsak düzenleyici kullanın. Doktorunuz yazar.
(13 puan) tarafından
29unda randevumuz  
0 oy
tarafından
Kuzum beni sakın yanlış anlama ama sütün yetiyor mu 
(13,312 puan) tarafından
Süt bazen bol olsa da bebeği tutmaz aynı şeyi düşünüyorum.
tarafından
Evet benim bebeğim de öyleydi açlıktan ağlıyordu bende sütüm var zannediyordum baktım bebeğim gitgide zayıfladı ne kadar gazı olsa da bir bebek o kadar emmek istemesez benim bebegim kolik bir bebek tu
(13 puan) tarafından
Sütüm var ama yetmiyor mu acaba düşüncesine kapıldım bnde mama deniyecez artık bilmiyorum
(13,312 puan) tarafından
Denemekte fayda var bacı ten teması önemli ama bu kadarı azıcık fazla
0 oy
(350 puan) tarafından
Daha çok küçük uyku düzenini bile bilmiyordur kaderimden mıdır nedir ben bu sorunu hep çekerim benim çocuklar gecenin ikisinde beşinde kalkar huysuzluk yaparlardi geceyi uyanık geçirirdim bı emzik mi denesen aceba? Ben hep emzik veririm şükür onları büyüttüm şimdi üçüncü yolda bunda ne çekecem bilmiyorum ama ya gaz sorununuz vardır ya doymuyordur yada daha uyku düzenini bilmez işte bebisleri anlamak zordur :) rabbim sabır versin bu günlerde geçer inşallah 
(13 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
InşAllah hayırlısıyla sağlıkla atlatırız emzik almıyor bu arada sevemedi
(350 puan) tarafından
İlk doğduğunda vermezsen sonradan zor alır ama alıştırrsin yani vermek istersen sürekli dene alıştır gerçekten ben emziğin faydasıni çok gördüm birazcık büyüdüğünde bile huysuzken emziği verdin mi kendini rahatlatyor iki yaşındaykende bıraktırdim şimdi bir sorun yok konuşması falan iyi o yüzden ben hep emzikciyim :D tabi vermeyenlerde vardır
0 oy
(8,790 puan) tarafından
Allah'a şükür 15 güne kadar rahat geçti hep uyurdu sonra gaz sorunu başladı zehir oldu geceler şimdi 4 buçuk ayllik olcak gazı bitti sayılır mutluyuum :) 

İlgili sorular

0 oy
46 cevap 1,546 göst.
2 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Kizannesiyim (417 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 337 göst.
6 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Prensesp (10,222 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 206 göst.
29 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 326 göst.