0 oy
162 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar merhaba ben 23+2 günlük hamileyim 16.haftada erkeğe benziyo demişlerdi 20.haftada göstermiyor dedi bugün de 23.hafta gittim erkek değil dedi kafam karıştı neye inanmam gerekiyor benim doktorlar kafamı karıştırdı

7 Cevaplar

0 oy
(2,136 puan) tarafından
Hepsini aynı doktor mu dedi canım. Ayrıca erkek değil ne demek ya öyle diyene kadar kız demesi daha doğru değil mi.
tarafından
Canım 16 ve 20 de özele gittim bugün de etlik Zübeyde hanım var ona gittim sordum daha önce bişey söylediler mi dedi erkeğe benzettiler dedim erkek değil dedi saçmalık ya sinir oldum
(2,136 puan) tarafından
Gerçekten sinir bozucu canım. Ayrıntılı ultrasona girdin mi orada cinsiyeti kesinleşiyor genelde.
tarafından
Ayrıntılı günün geçmiş dedi randevu bulamadım diye gidememistim canım ben
-Reklam-
0 oy
(712 puan) tarafından

Cinsiyet partisi yapsan yandin:)

tarafından
Yapmiycam da yani öğrensem rahat rahat alışveriş yaparım en azından canım☺️
0 oy
(3,895 puan) tarafından
Ben 24.ncu haftada özelde kesin ogrendim.17haftaliken devlette erkek olabilir dediler.20nci hafta yine gittim kesin öğrenmek için ama geçiştirdiler.Baktım ilgi alaka yok gittim özelde öğrendim.
tarafından
Bende özele gittim canım ora da ilk erkeğe benziyo dedi sonra göstermiyor dedi hani net bişi söyleseler bende alışveriş yapacam
(3,895 puan) tarafından
Keşke 20'de gitseydin şimdi haftaya kadar randevu bulursan özele git.Bebek daha da büyürse cinsiyeti öğrenemezsin.
0 oy
(9,610 puan) tarafından
Canim ayrıntılı ultrasona girdin mi 
tarafından
Günüm geçti randevu bulamadım canım ona
(9,610 puan) tarafından
İmkanın varsa özele git canim cok geçmemiş 24e kadar gidebilirsin
0 oy
(5,436 puan) tarafından
Ayrintilida net ogrenirsin canim
0 oy
(5,167 puan) tarafından
Şimdi bende korktum :) ama anlamıyorum neden bir dedikleri bir dediklerini tutmuyor ki
tarafından
Bende anlamış değilim yani erkek dediler diye de erkek kıyafetleri almıştım
0 oy
tarafından
13 haftalıkken erkeğe benzetiyorum dedi ozeldeki. Fakülte deki görürsem söylerim dedi başka doktorla devam ettim erkek dedi oğlum oldu. 
tarafından
Valla canım bende de 16 da özel erkek dedi sonra 20 de özel göstermiyo dedi 23 de devlete gittim erkek değil dedi hani kız dese bisiler alacam sonuçta☺️☺️

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 246 göst.
+2 oy
5 cevap 229 göst.
17 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,324 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 796 göst.
10 Kasım 2022 Diğer kategorisinde terslale (3,403 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,394 soru

24,057,813 cevap