0 oy
370 göst.
Diğer kategorisinde (336 puan) tarafından

Kahvaltısını ayrı ayrı vermeye çalışıyorum yani yumurtasını peynirini salatalık falan ayrı ayrı verdiğim zaman yemiyor sadece yumurta peynir ve bebe bisküvisi 3 ünü karıştırıp verdiğim zaman yiyor sizce ne yapmalıyım böyle devam mı etmeliyim kahvaltıyla pek arası yok 9 aylık bu arada :(

5 Cevaplar

0 oy
(350 puan) tarafından
Valla benim kızım da 29.aylik teyzesi. Kahvaltıda pek bişey yemediği zaman bende öyle veriyorum. Halada yer. Yumurta bebe bisküvisi ekmek içi peynir pekmez sütle ezip yediriyorum :D
(336 puan) tarafından
Yaaa sonuçta aynı şey tabi alacağı vitamini alıyor ama ayrı ayrı tatlara alıştırmaya çalışıyorum
(336 puan) tarafından
Sizin ki baya alışmış bu şekil de :D
(350 puan) tarafından
Aynen alıştı. Şükür yemek konusunda sıkıntı çekmiyorum. Kahvaltı da kendisi ne yerse. Ama içime sinmiyor. :D bulamaç yapiyorum
(336 puan) tarafından
Benimde içime sinmiyordu sen yazana kadar :Ddd
-Reklam-
0 oy
(7,934 puan) tarafından
16 aylik oğlum halen hepsini ezip veriyorum yoksa hic yemez salataliginda tadina bile bakmadi oglum yemiyo
(336 puan) tarafından
Aynen öyle benimde öyle ya karıştırıp veriyorum mecbur salatalık pek sevmiyor
0 oy
(313 puan) tarafından
Ya boşver nasıl yiyorsa öyle ver canım ya benimki de aynı iki yaşında bazen öyle bazen normal kahvaltı önemli olan sağlıklı beslenmesi
0 oy
tarafından
Bende çok kariştirdim bir bucuk 2 yaşinda önüne koydum öyle öyle yedi 
0 oy
tarafından
11 aylık kızım tek tek yiyemiyor ben de karıştırıp yediriyorum

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 157 göst.
7 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Heymomy (570 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 143 göst.
26 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Metesmoms (353 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 146 göst.
7 Mart 2024 Diğer kategorisinde angelmelodi (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 294 göst.
6 Şubat 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Mirayin annesi (2,898 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,856 soru

24,091,150 cevap

331,754 kullanıcı

...