0 oy
184 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (58 puan) tarafından
Korona aşısı olupta gebe kalan varmı bir duyum almıştım yumurtalıklar i tembelestryor diye

6 Cevaplar

0 oy
(2,203 puan) tarafından
Arkadaşım 2 aylık hamile 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bi arkadaşım  doğum bile yaptı
(58 puan) tarafından
Kendi yaşayan varmı peki ben istemiyorum ama mecbur bırakıyolar 2.dozu olmak istemiyorum ama gebelik düşünüyorum ikinci gebelik
tarafından
İstememe sebebiniz nedir posttaki yorumlarada şimdi baktm herkez tanıdığının yakının hamile olduğunu doğum yaptığınıda yazmış
(58 puan) tarafından
Yumurta tembelligi için istemiyorum
tarafından
Kuzum anlayabiliyorm ama herkez hamile kaldığını yazmış doğum yaptığını yazmış , genede sen bilirsin
0 oy
(1,965 puan) tarafından
Arkadaşım 1 yıldır çocuk deniyor 2.asidan 1 ay sonra hamile kaldı çevremde çok var aşı olup hamile olan pek sanmıyorum o yüzden 
(58 puan) tarafından
Anladım umarim öyledir
0 oy
(1,576 puan) tarafından
İki doz biontech oldum ve 1 ay sonra hamile kaldım. Sorunuz varsa alayım. :)
(58 puan) tarafından
Ben 1 asil oldum sinovac Ama korkuyorum sanki tembellik eder diye gebelik engeller diye
(1,576 puan) tarafından
İlk denediğim ay hamile kaldım. Birsürü insan kaldı, canlı örnek var önünüzde, hala korkuyorum diyorsunuz. :)
0 oy
(3,146 puan) tarafından
21 Haziran ilk doz 14 ağustosta 2.doz asi oldum 29 Ağustosta hamile olduğumu öğrendim. Alakası yok 
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Ben aşilarımi oldum karşı değilim

Benimde tanıdiklarim hamile kaldı kuzum

Böyle bisey hiç duymadım
(58 puan) tarafından
Hepinize teşekkür ederim vakit ayırdığınz için şimdi çıkıyorum sağlık ocağına evimin alt kati zaten.vurulcam rabbim inşallah nasip eder.
(14,412 puan) tarafından
Amin canım hayırlısı olsun

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,473,166 soru

24,121,112 cevap

333,474 kullanıcı

...