0 oy
366 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
tarafından kapalı
Kızlar arkadaşıma 2 gun falan olmuş 4 5 aylik evli korunmuyor ne esi ne kendi pembesi lekenlemeleri olmuş.. 

Ben hamilelik diye düşündüm ama bilemedim yine baya peçeteyle silmiş etmiş 2 3 kere gelmiş sonra tekrarlamamış olsaydi söylerdi.  Ne düşünüyorsunuz? 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

4 Cevaplar

0 oy
(12,083 puan) tarafından
Test yapsın daha iyi olmaz mı
tarafından
Ya oyle öyle ama hep birsey olup herkes buna test yaptırmış.  Cıkmamis. Annesine söylemiş oda ben gidixem kadin doguma sende gel demis randevu almış.  Sonucta hani herkes burada soruyo ya ondann bir sormak istedim herkes gibi
(12,083 puan) tarafından
Tabi canım sende demişsin zaten yerleşme kanamasıdır diye bende öyle düşünüyorum
tarafından
Sagol canım inşallah oyledir pis kaynanasi falan kocasinin teyzeleri cocugu olmaz demsiler onun demişler.. Insallaj kucağını allahim kimsenin bos birakmaz hakeden herkesin
(12,083 puan) tarafından
Amin amin ne kötü insanlar var ya
tarafından
Onlar kadar kotusunu belkide görmemisimdir hayatim da cevremde.. cinsler Allah islah etsin onları
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bilemeyiz canım onun bilmediği şeyi nasıl bilelim test yapsın .

Belki vardır
tarafından
Varmidir yokmudur baska sebebi olur mu ? Acikcasi covuk olsun diyen biriis degil zaten korunmuyor Allah ne zaman nasip ederse diyo.. sormak istedim sadece buraya belki baska fikri olan olir diye
tarafından
Aslında yerleşme kanaması da olabilir canım bı yarına kadar beklesin adet olmazsa bı ihtimal hamile olabilir
tarafından
Adet olali 2 hafta falan olmus ben bu zamana kadar hic ona dedikkeri seylerde hamilesindir demedim ama bu kez bian hamilesin dedim direk direk belirti geldi yani bende oyle dusundum erken gebelik belirtisi sanırım yerleşim diye düşünüyorum.  Sagok düşüncen icin
tarafından
Ha adet olmuşsa yerleşme olabilir canım herşey gönlünce olur umarım arkadaşının bızede haber verirsin olursa ❤️
tarafından
Ay insallaah tabikide vericem :)
0 oy
(3,192 puan) tarafından
Bı test yapsın ne olur ne olmaz 
tarafından
Biliyor obu ama bu zamana kadar herkes test yaptırmış birsey olunca ben demek istemedin burada belki baska tahminleri olan olur. Bilen bilir sonucra hepmiz 2 3 ser dogum yapıyoruz.  Soru sormak ijn oldugu icin burası
0 oy
(3,417 puan) tarafından
Canm gitsin kan versin yada test yapsin
tarafından
Doktora gidicek zaten buradakilerde ufata olsa birseyker soylerler diye dusundum
(3,417 puan) tarafından
Şimdi bazen mevsimsel kanama oluyor bazen adet gününden önce lekelenme oluyor hamile halinca lekelenme oluyor oluyorda oluyor :)) en güzeli test
tarafından
Tabi kide regli olmus 2 hafta oluyormuş... ayneen insalah oyledir allahim kimseyi beşiğini kucağını hakedenleri bos bırakmasın
(3,417 puan) tarafından
Amin canm artık herkez anne olsun demiyorum bende hak eden olsun bebegine bakacak olsun doğurup atanlara Rabbim vermesin

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 314 göst.
4 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Merva90 (167 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 675 göst.
0 oy
11 cevap 1,327 göst.
1 Ocak 2019 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 119 göst.

Kategoriler