0 oy
344 göst.
Diğer kategorisinde (85 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Jdjdjfifodosh fjfirir8fu

12 Cevaplar

0 oy
(3,238 puan) tarafından
Veririm kesin sakin kalamam
-Reklam-
0 oy
(8,310 puan) tarafından
Dayağa karşı dayak mı diyorsun canım anlamadım. 
0 oy
(14,973 puan) tarafından
Yapılana göre değişir. Eşten yana ihanet felan gibiyse hayır yapmam. Onun haricinde arkadaş vs. Hak edene hak ettiği gibi davranırım 
0 oy
tarafından
Herkeezin ayıbı kendine..karşındaki yanlış davranırsa yapti diye ben neden yapayım ki ondan ne farkim kalır..bana.kotuluk edene iyilik ederim..herkez yaltigindna utanır utanmazsada.ben karakterimi koymuş olurum beni küçültmez bile..ne.kimseden intikam aldım gene.kotuluk.yapmisimdir..dunyafa adelet yoksada.ilahi adalet diye.bisiy var..
0 oy
(3,192 puan) tarafından
Bilemiyorum davranışin ne olduğuna göre değişir canım
0 oy
(22,918 puan) tarafından
Tabi ki. Neden vermeyeyim ki. Herkes kendi nasılsa öyle karşılık bulsun. Her zaman insan yapamiyo belki.ama oluyo arada.
0 oy
(5,572 puan) tarafından
Karşılık versem de çok pişman oluyorum
0 oy
(2,558 puan) tarafından
Karsimdaki kisiye bagli eger surekli canimi yakan kisiyse 2 kat karsiligini veririrm
0 oy
tarafından
Ben en güzel şekilde Rabbime havale ederim o hak edene hak ettiğini verir bana kim ne kötülük yaptıysa iki yakaladı bir araya asla gelmesin 
0 oy
(599 puan) tarafından
En güzel vekil Allahtır hep ona bırakmışımdır kin hiç tutmam
0 oy
tarafından
Hayır yapamam vicdanım el vermez onun yaptığına o kadar üzüldüysem ben nasıl yapabilirim ki. Yapamam yaparsam benim içim daha çok acır..
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Ben sevdiğim kişilere kırıldığımda hic kavga edemem tartsmayada girmem üzülürüm sdce ama o bunu yaptı diyede kotu  karşılık vermem hic bi zaman 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,470,043 soru

24,081,026 cevap

331,210 kullanıcı

...