0 oy
202 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından
Temizleyip dilimledim ama fazla oldu acaba buzluğa atıp sonra çıkarıp yapsam tadi değişir mi yapan var mi

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Annem hep öyle yapar çok da güzel olur
tarafından
Tamam canim teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(1,576 puan) tarafından
Değişmez, atabilirsiniz.
tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(1,965 puan) tarafından
Hiç birşey olmuyor canım ben hep o şekilde yaparım.
tarafından
Tamam canim teşekkür ederim
0 oy
(3,504 puan) tarafından
Ben kızıma ek gıdaya başladım aynı çok geldi attım buzluğa taze taze her gün çıkarıp çorbasını yapıyoruz kış bitmeden yaz içinde alıp buzluğa aticam hiç bı şey olmuyo 
(3,504 puan) tarafından
Kabakla patatesi hasliyorum güzelce sonra çatalla eziyorum az bı şey kıvam alsın diye de bı tatlı kaşığı irmik koyuyorum bol vitaminli çok besleyici çocukların bağırsaklarını da yumusatiyo ve kabızlık sorunu yasamiyosun piştikten sonra da bı tatli kaşığı zeytinyağı döküyorum tadı da çok güzel oluyo öğlenleri bu çorbayı yapıp veriyorum kızıma tam alışsın içine normal kabak ve havuç da koyucam
tarafından
Su varmı tarifin içinde
tarafından
Tamam canim sagolasin
(3,504 puan) tarafından
Evet var canım birlikte hasladigim suyu dokmuyorum kıvamı katı olmuyo
(3,504 puan) tarafından
Rica ederim :)
0 oy
(1,555 puan) tarafından
Ben attım canım tatlı pisirmedim hiç ama çocuğuma çorba yapiyorum
tarafından
Ben tatli yapıyorum sadece çorbasını hiç yapmadım nasıl yapiyosun guz3l mi
(1,555 puan) tarafından
Ben yiyemem de çocuk için çok vitaminli bal kabagindan tatlı haricinde bişey yiyemem
0 oy
(614 puan) tarafından
Bende öyle yapıyorum canım. Küçük küçük dilimliyorum atıyorum. Oğluma pisircegimde buzlu bı şekilde kayantip yediriyorum

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 316 göst.
13 Mart 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Berivanadnan (342 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 241 göst.
30 Ekim 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde sweet rainbow (208 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 435 göst.
31 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mona Lisa (1,129 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 373 göst.
6 Mayıs 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Mona Lisa (1,129 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,419 soru

24,183,283 cevap

336,466 kullanıcı

...