0 oy
833 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,895 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

........ 

ahahahaa:D :D .........????..!??..???

52 Cevaplar

0 oy
(1,653 puan) tarafından
Sürekli kendini öven milleti kınayıp aynısını geri kendisi yapan, her şeyi çok abartan Bi tip abartısı beni bitiriyor özellikle geçen karnım ağrıyo dedim senin karnın aşağı düşmüş yoksa erken, doğum mu olacak dedi sadece Bi karın ağrısı yani bebe te mideme tekme atıyor diyorum olsun karnın düşmüş diyo en basiti daha bunun can, yakıcı tarafı var ufak tedavi ile bebeğim oldu vah tüh etti herkesin hemen oluyor bizim niye olmuyor diye biz duramayız evlatlarımıza her fedakarlığı yaparız her gördüğümüzü alırız diyor bebek doğmadan önce Bi mağazadan ay bu bebek kıyafetleri çok hoş dedim boşver biz burdan almayız civilden e bebekten alırız dedi Bi kere rastlantı beraber e bebek civil turu yaptık abo bunlar nasıl fiyatlar abo abo diye gexindi :) 
-Reklam-
0 oy
(2,528 puan) tarafından
İyi huyunu anlatayım daha kısa sürer sdfghhfddd
0 oy
tarafından
Kiskanc :) tek kotu huyu bu cok kiskanc. Oglunun hayatinda bir kadinin varligi onunla uyuyup kalkmasi onu sevmesi bunu bir turlu hazmedemiyor.
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Şükür kayinvalidem çok iyidir hiç bir sorunumuz yok.bazi seyelrind ekarsilikli olduğunu dusunuyorum sorunlar konusunda.son satırın hariç diğer yazdığın kıyaslama ozelligi biz şu kadar çocuk bakardık diye soyleyen genelde bütün büyüklerimiz de var yani kaynanana özgü birşey değil 
0 oy
tarafından
Cimri

Kıskanç 

Herşey onun olsun ister

Çöp bile atsak oma soralım ister 

Oraya gitmeyin 

Onu almayın 

Neredeyse tuvalete gitme sayısına karışacak
0 oy
(14,412 puan) tarafından

Kaynana olmasi kötü bi huy bence zaten :woot:

0 oy
(279 puan) tarafından
Yani beni direk kıyaslamayor ama bazen başkasının gelinin den bahs eder yani onun dışında başka Bi sıkıntımız yok benim kaynanalıpımı görümcem yapar yada yaptığını zanneder.. 
0 oy
tarafından
Laf var icraat Yok. 

Cimri 

Yaparım ederim diyip sadece diyenlerden..
0 oy
tarafından
Benim kaynanamın en kötü huyu çok saf ve iyi olması 

Mesela eltim neler yapmış bir kez yüzüne vuramamis yaptıklarını kizamamis sarılır diye 

Yani biri bişey dese kenidi ni savunamaz  biraz sert ve otoriter olmalı bence hani fazla abartmamak ama kendini ezdiriyo 
0 oy
(2,392 puan) tarafından
Menfaatcidir en çok beni üzen yanı bu diğerlerini saymakla bitmez
0 oy
(1,772 puan) tarafından
Çok şükür bi kötü huyu yok sadece çocuğuma çok karışır dışarı çıkarım hava soğuk mu cikarmasan mi görüntülü arar üstü ince mi sanki üşür mu ona kalsa temmuz da bile şortun altına kilolu çorap giydircek çocuğa kendi yaz kış yelek giyer herkesi üşüyor sanıyor 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 167 göst.
10 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 1,677 göst.
0 oy
9 cevap 483 göst.

Kategoriler

1,476,251 soru

24,166,699 cevap

335,636 kullanıcı