Valla bu insani bır ihtiyaç aynı yemek yemek su içmek gibi. Neden eşlerimizin yanında başka ihtiyaçlarımızı görürken mesela yemek yerken mesela ped aldırırken utanmıyoruz da iş osuruk olunca bu saygısızlık oluyor bunu anlamıyorum. Hiç bir büyüğümun yanında ossurmam ama eşim benim diğer yarım biz birlikte bütünüz onun hiçbir şeyi benim midemi bulandirmaz benim hiçbir şeyim de onun midesini bulandirmaz biz evlenirken eslerimizle sadece iyi güzel hoş yönlerimiz ile evlenmiyoruz bizler güzel ve güzel olmayan seylerimizi benimseyip evleniyoruz. Ve herseyimizle birbirimize ait ve bağlı olduğumuz için pis şeyler dahil hiçbirsey için birbirimizden çekinmeyiz. Burda adet kanından bile kocaları tiksinen ve karilarindan soğuyan insanlar var bana yanlış geliyor herkesin kendi düşüncesi. Ve eşim o kadar anlayışıdır ki bende ona karşı öyleyim aynı zamanda her ne olursa olsun hep yanımdadir. Eşlerinin yanında ossurmayan kızların eşleri insan içinde karılarını assagiliyor kötü söz söylüyor ailesine ezdiriyor aldatıyor. Bence esler
arasindaki saygı insanın davranışlarındir, insanı ihtiyaçlarını gidermek saygısızlık sayılamaz.